1. ihtarda networkten atıyorlrmı acaba_
hepsi atıyor diye biliyorum yeni gelen yeniliklerden biri 7 ocaktan itibaren başladı. Ama atmayanlarda olabilir kesin emin değilim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1. ihtarda networkten atıyorlrmı acaba_
aynen öyle, bende bu yönlerini beğendiğim için herkesin tanıması açısından bu konuyu oluşturdum..
Kardeşim ben başvuru yaptım bir yerden şimdi..Maile baktım orda bilgileri doldurdum bana tekrar mail geldi ne yapacam şimdi bi bakar mısın?
Dear x,
To conclude an agreement for the status of the YouTube premium partner provision, you should to send an e-mail at [email protected] with the confirmation of your consent for the execution of the agreement (please see the text below), as well as a scanned copy of the agreement signed by you (as attachment to the confirmation mail).
The text of the confirmation:
I, x, do confirm by the present e-mail sent from [email protected] that I enter into the agreement attached to this e-mail with QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC. I shall give my consent for the connection of the channel https://www.youtube.com/user/x to CMS Quiz Group Aggregator within three (3) working days from the date of the agreement signature (mailing date).
I, x, do confirm by the present e-mail sent from [email protected] that I enter into the agreement attached to this e-mail with QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC. I shall give my consent for the connection of the channel https://www.youtube.com/user/x to CMS Quiz Group Aggregator within three (3) working days from the date of the agreement signature (mailing date).
su kismi kendine gore degistirip adamlara geri gondermen gerekiyor. [email protected] adreisne
Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI
başvuru yaparken sadece kanal isminimi yazıyoruz yoksa youtube.com/user/xxxx yazıyoruz
Sadece kanal ismini değil uzun olarak url yide yazıyoruz.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş dashboard falan nerden ulaşabiliriz bu partnerin? en azından paypal ayarlarını falan görmek için bir link var mı?
Dashboardi yoktur analytics yani youtube un kendi analiz sayfasıdır, paypalınınız contract syfasına bilgi girerken yazmış olmanız gerekiyor... Mailinize gelen pdf in en son sayfasında yazmaktadır,yanlışlık varsa ayın 13 üne kadar düzenleme yapıp mail atabilirsiniz..
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]
Kazanç oranı nasıl hocam? Ortalama 1000 izlenmeye kaç dolar geliyor.
Add Error: Wrong Captcha sürekli bu hatayı alıyorum
[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]
Kazanç oranı nasıl hocam? Ortalama 1000 izlenmeye kaç dolar geliyor.
Bende aynı işlemleri bugün tamamlayıp QuizGroup Network e katıldım. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
hocam ordaki captcha kodunu yanlış yazıyorsunuz, büyük küçük aynı orda gördüğünüz şekilde yazınız..
dostum aynısıı yazıyorum en az 30 kere denedim mutlaka 1inde dogrusunu yazardım
dostum aynısıı yazıyorum en az 30 kere denedim mutlaka 1inde dogrusunu yazardım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.