QuizGroup Network

Your channel url : youtube.com/user/KULLANICIADI

başvuru yaparken sadece kanal isminimi yazıyoruz yoksa youtube.com/user/xxxx yazıyoruz

aynen öyle, bende bu yönlerini beğendiğim için herkesin tanıması açısından bu konuyu oluşturdum..

Kardeşim ben başvuru yaptım bir yerden şimdi..Maile baktım orda bilgileri doldurdum bana tekrar mail geldi ne yapacam şimdi bi bakar mısın?

Dear x,

To conclude an agreement for the status of the YouTube premium partner provision, you should to send an e-mail at [email protected] with the confirmation of your consent for the execution of the agreement (please see the text below), as well as a scanned copy of the agreement signed by you (as attachment to the confirmation mail).

The text of the confirmation:

I, x, do confirm by the present e-mail sent from [email protected] that I enter into the agreement attached to this e-mail with QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC. I shall give my consent for the connection of the channel https://www.youtube.com/user/x to CMS Quiz Group Aggregator within three (3) working days from the date of the agreement signature (mailing date).

Kardeşim ben başvuru yaptım bir yerden şimdi..Maile baktım orda bilgileri doldurdum bana tekrar mail geldi ne yapacam şimdi bi bakar mısın?

Dear x,

To conclude an agreement for the status of the YouTube premium partner provision, you should to send an e-mail at [email protected] with the confirmation of your consent for the execution of the agreement (please see the text below), as well as a scanned copy of the agreement signed by you (as attachment to the confirmation mail).

The text of the confirmation:

I, x, do confirm by the present e-mail sent from [email protected] that I enter into the agreement attached to this e-mail with QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC. I shall give my consent for the connection of the channel https://www.youtube.com/user/x to CMS Quiz Group Aggregator within three (3) working days from the date of the agreement signature (mailing date).

su kismi kendine gore degistirip adamlara geri gondermen gerekiyor. [email protected] adreisne

su kismi kendine gore degistirip adamlara geri gondermen gerekiyor. [email protected] adreisne

Eyw gönderdim.
Şimdi Agreement on QuizGroup Partnership on YouTube şu sayfada paypalı falan yazdım yeni sayfa açılmadı olmadı mı diye düşünüyordum saolasın.

kardeş dashboard falan nerden ulaşabiliriz bu partnerin? en azından paypal ayarlarını falan görmek için bir link var mı?

Dashboardi yoktur analytics yani youtube un kendi analiz sayfasıdır, paypalınınız contract syfasına bilgi girerken yazmış olmanız gerekiyor... Mailinize gelen pdf in en son sayfasında yazmaktadır,yanlışlık varsa ayın 13 üne kadar düzenleme yapıp mail atabilirsiniz..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dashboardi yoktur analytics yani youtube un kendi analiz sayfasıdır, paypalınınız contract syfasına bilgi girerken yazmış olmanız gerekiyor... Mailinize gelen pdf in en son sayfasında yazmaktadır,yanlışlık varsa ayın 13 üne kadar düzenleme yapıp mail atabilirsiniz..

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam saolasın.. Tekrar posta attım sanırım 3 gün içinde cevap gelecek onay maili falan dimi?

Add Error: Wrong Captcha sürekli bu hatayı alıyorum

[MENTION=2046]DeviLLe[/MENTION]
Kazanç oranı nasıl hocam? Ortalama 1000 izlenmeye kaç dolar geliyor.

Kardeş hatırlat 3 4 gün sonra cevaplıyım bu soruyu...Adsense kanalımda her gün ortalama 1 k hite 1$ geliyordu..

Bakalım ne kadar değişecek yazarım zaten burdan.

Bende aynı işlemleri bugün tamamlayıp QuizGroup Network e katıldım. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

bu konuda bişey demek çok zor hocam, bence kesin bişey söyleyenlerde yanlış bilgi vermiş olur, mesela ben eğitim kategorisine çalışıyorumdur buna göre farklı fiyatlandırma olur, mesela sen haber kategorisi çalışırsın, her 3 kişiden 1 i bu kategoriye çalışıyor zaten bu yüzdende düşük verir. yani bojan arkadaş deseki 1000 gösterime 3$ veriyor, bu sefer sen haber kanalınla gözlemliyeceksin 1000 gösterime zar zor 1$ alıyorsun. yani burda videonun kalitesi(hd), uzunluğu ve kategorisi çok önemlidir.

Bende aynı işlemleri bugün tamamlayıp QuizGroup Network e katıldım. Bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

hayırlısı olsun hocam umarım bol kazanç sağlarsınız.

dostum aynısıı yazıyorum en az 30 kere denedim mutlaka 1inde dogrusunu yazardım

hocam yanlış yazıyorsunuz demek istemiyorum yanlış anlamayın ama, ben şimdi sallamasyon şekilde doldurup captcha code u girdim gönderdim formu.. bir sıkıntı yaşamadım tek seferde:)

her ay düzenli olarak QG kanalıma mesaj atıyor benimde. Kanalda bir telif var. Toplam izlenme 7 milyon. Aboneler ise para kazanma kapalıydı açınca silindi tümü. 120 civarı şuan (bir haftada gelen abone)Günlük izlenim 25K, gelir 25 TL civarı. 3 videoma ünlem geldi. Onları para kazanmaya kapattım haliyle. 5 videodan gelir var.

1.Sorum : QG partnere alır mı beni ?
2.Sorum : QG almazsa diğer networklar alır mı ? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri