3 kanal bağlamıştım dün gece hiçbiri dashboarda yansımamış.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] , 1 Aydan eski kanal bağladığınızda 5-6 dakika sonra bu hata gider, ancak dün gece şartlar kalktığında 1 aylık kanal kriterini taşımayan kanalları bağladıysanız onlarda bu şekilde bir hata oluştu, şuan için çözümü bilmiyorum ama ingilizcesi olan birisi mail atarsa iyi olur
Gitmio hocam lanet şey
Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah aşkına bir şu hatayı çözsün yoksa ben delireceğim her soktuğum kanaldamı bu hata olur yahu
![]()
Mail olarak resmini istemişler hatanın hocam onu gönderdim biraz önce cevap gelince haberdar edeceğim sizi
Dünküler düzelse çok iyi olur sonuçta soktuk çünkü
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dün 3 tane bağladım 1. Ve 3. Dashboard yansıdı 2. Den ses yok 2 şer saat arayla bağladgm için numara vererk yazdm şimdi.
Bu arada birinciye mail gldi 3. Den glmdi 2. Dediğim gbi ses yok hla ne mail de ne dashboard da
dün 5 kanal baglamıstım dashboarda.bugun bi 5 tane daha yukleyim dedim 7 gün içinde tekrar deneyin diyorbeyler haftada 5 taneden fazla dashboarda kanal ekletmiyor bilginize.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.