QuizGroup Network

mesaj atmıslar banada böle gelen oldumu

Dear Partner,

Please keep in mind, YouTube makes an enormous effort to prevent spam, scams and other deceptive activities. The rules may be changed without any special notification. Once, the new rules are available on https://support.google.com/youtube/answer/2801973 they start working. We strongly suggest you to double check your channels are fully compliant with the rules and pay attention even to the old materials. A video of 2-3 years old may be a subject to issue a strike as well as a video uploaded yesterday.

Using deceptive previews and descriptions is not okay. If you think deceptive previews help you making more views and revenue it's a big mistake. A special internal YouTube team dedicated to YouTube policies violation is able to discover scam really fast and block your video. This team doesn't search violations manually but applies a special software identifying deceptive activities automatically. Once, you're on a radar all your activities are thoroughly monitored and next violations are discovered much faster. If a thumbnale of your video looks like a sexy girl wearing bikini, it's a signal for spam team to suspect you in the rules violation.

Using tags in video descriptions is not okay either. Ignoring the rules may cause policy strikes, deleting your video and your channel termination.

Thank you for your understanding!

Best regards,

The QuizGroup Team

Allah aşkına bir şu hatayı çözsün yoksa ben delireceğim her soktuğum kanaldamı bu hata olur yahu

6ZhrAxM.png

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] , 1 Aydan eski kanal bağladığınızda 5-6 dakika sonra bu hata gider, ancak dün gece şartlar kalktığında 1 aylık kanal kriterini taşımayan kanalları bağladıysanız onlarda bu şekilde bir hata oluştu, şuan için çözümü bilmiyorum ama ingilizcesi olan birisi mail atarsa iyi olur

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] , 1 Aydan eski kanal bağladığınızda 5-6 dakika sonra bu hata gider, ancak dün gece şartlar kalktığında 1 aylık kanal kriterini taşımayan kanalları bağladıysanız onlarda bu şekilde bir hata oluştu, şuan için çözümü bilmiyorum ama ingilizcesi olan birisi mail atarsa iyi olur

Gitmio hocam lanet şey

edit: oh be sonunda düzeldi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün 3 tane bağladım 1. Ve 3. Dashboard yansıdı 2. Den ses yok 2 şer saat arayla bağladgm için numara vererk yazdm şimdi.
Bu arada birinciye mail gldi 3. Den glmdi 2. Dediğim gbi ses yok hla ne mail de ne dashboard da

mail geldi
Dear Partner,

Please keep in mind, YouTube makes an enormous effort to prevent spam, scams and other deceptive activities. The rules may be changed without any special notification. Once, the new rules are available on https://support.google.com/youtube/answer/2801973 they start working. We strongly suggest you to double check your channels are fully compliant with the rules and pay attention even to the old materials. A video of 2-3 years old may be a subject to issue a strike as well as a video uploaded yesterday.

Using deceptive previews and descriptions is not okay. If you think deceptive previews help you making more views and revenue it's a big mistake. A special internal YouTube team dedicated to YouTube policies violation is able to discover scam really fast and block your video. This team doesn't search violations manually but applies a special software identifying deceptive activities automatically. Once, you're on a radar all your activities are thoroughly monitored and next violations are discovered much faster. If a thumbnale of your video looks like a sexy girl wearing bikini, it's a signal for spam team to suspect you in the rules violation.

Using tags in video descriptions is not okay either. Ignoring the rules may cause policy strikes, deleting your video and your channel termination.

Thank you for your understanding!

Dün 3 tane bağladım 1. Ve 3. Dashboard yansıdı 2. Den ses yok 2 şer saat arayla bağladgm için numara vererk yazdm şimdi.
Bu arada birinciye mail gldi 3. Den glmdi 2. Dediğim gbi ses yok hla ne mail de ne dashboard da

bağladığın kanallar 1 ayı geçmişmiydi ?
[MENTION=20633]xsde[/MENTION]

1. ve 2. geçmişti hocam 3. geçmemişti bitek

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:34 ----------

bu arada o 2. kanalım hala dashboardda gözükmüyo ama kanalda quıze bağlı ve para kazanmaları açık suanda ? basına gelen varmı bole bişe ?

yine yazıyorum

Benim sıkıntım eskiden 1000 izlenim 10 abone de en azından bişey yüklerken daha dikkatli oluyorduk şimdi 1 ay eski bütün dolu boş kanalları alıyorlar adam kapalıya ödüyor diye saçma sağan birsürü şey yükleyecek 10 gün kazandığını kar sanacak sonra kapanma olayları daha çok yaşanacak sonra quiz youtube dan uyarı geldi diyecek en sonunda da kapananları ödemeyecek...

Yani boş kanala kesinlikle karşıyım 1 ay 1000 izlenim 10 abone bence süper olur yani benim görüşüm KISACA Quiz KENDİNE GELLLL

SORRY, YOUR CHANNEL IS NOT ELIGIBLE
FOR MONETIZATION DUE TO THE POSSIBLE RISK
OF GENERATING INVALID ACTIVITY
Google treats invalid click activity very seriously, analyzing all clicks and impressions to determine whether they fit a pattern of use that might artificially drive up an advertiser's costs or a publisher's earnings. If Google determine that an AdSense account might pose a risk to AdWords advertisers, they may disable that account to protect advertisers' interests.

NOTICE
The only way to sign up for the QuizGroup Partner Program is to create a new channel with new AdSense account.

Kanal bağlarken bu hatayı alıyorum. Daha önce böyle bir hata alan oldu mu? Kanal bomboş ve eski bir kanal.

Neler görüyorum.... Şimdi denedim boş kanal almıyor

SORRY, YOUR CHANNEL DOESN`T MEET SCORING CRITERIA
TO SIGN UP
Your channel may join QuizGroup Partner Program if it meets specific scoring criteria. We assess all parameters of your channel. Your channel may pass scoring even with 10 subscribers and 1000 views if you follow YouTube rules and policies.

dün 5 kanal baglamıstım dashboarda.bugun bi 5 tane daha yukleyim dedim 7 gün içinde tekrar deneyin diyor :D beyler haftada 5 taneden fazla dashboarda kanal ekletmiyor bilginize.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri