QuizGroup Network

Ben dün 1 gibi Quiz e kanal ekledim dashboard girmek için denedim fakat bana

Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

böyle bir hata veriyor e-maile de baktim herhangi bir mail gelmemiş.
1 gün daha bekle :)

[MENTION=17590]lordxlaguna[/MENTION] tekrar girmeyi dene o hatayı veren paneline ..

panel to add the channel was more than 24 hours but still gives the warning is not connected to your channel How can I solve this problem?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam , bir diğer konuda banlanmayı bekleyen arkadaşlar sıraya girmişler.

Arkadaşlar bir sorum olacak.. (2-3 gün önce kriterleri serbest bıraktıkları akşam) 2 haftalık 1k izlenim 10 aboneli kanallarımı quiz e bağlamıştım .. yaklaşık 20 kanal bağladım hepsini de farklı farklı dashboardlar yaptım. Video yükledim, dolar yanıyor, kanal Quiz de gözüküyor vs buraya kadar herşey normal fakat Sorum / sorunum şu .. Dashboard a giremiyorum acaba Dashboard a kanal 1 aylık olduğunda mı girebilirim ? ve kanal 1 ayını doldurmadan kapanırsa heba mı etmiş olurum..

Guys, your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criteria:
- Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.
Best

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

some channels don't display panels for 2 days

not: translate kurbanıyım taşlamayın :D

We do not have enough resources to process all requests quickly, so there is a little queue. Soon will be fixed. Dont worry

Eveet beklediğimiz kriterler kesinlik kazandı:

1000 izlenim, 10 abone ve en az 14 günlük kanal. :)

Hayırlı olsun.

Guys, your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criteria:
- Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.

bu adamlar sahte izlenime karşıyız diyorlar fakat teşvik ediyorlar amaçları ney anlayamadım.

7 gün sınırı çok sıkıntı ya. iki kanal ekleyebildim bi dashborda. 7 gün bekleyecem mi şimdi? Bu engel olmaz ki hem açarım 10-15 dashbord devam edebilirim. Life yetkilisi burdayken ing si iyi birisi sorabilir mi bu 7 gün sınırı devam edecek miymiş

Best

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

We do not have enough resources to process all requests quickly, so there is a little queue. Soon will be fixed. Dont worry

We can add 4 or 5 channel to one panel in a week.This criteria will be continue or not? If it will continue can you increase channel number for a week?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri