QuizGroup Network

14 gün mü oldu biri denesin bakim sokabilecek mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar sorun sıkıntıyı 14 gun icin mi cektik? Ama yinede eskisinden iyi oldu

14 gün mü oldu biri denesin bakim sokabilecek mi

20 Mayısta açılmış bir kanal denedim 58 abone 2k izlenimli almadı. :D
(ilk video atılış tarihi 6 haziran)

edit tekrar denedim kabul etti.:)

Son düzenleme:
3 Haz 2015 Açılımlı kanalı 1.200 izlenim 10 abone de an itibariyle abone 0 ken denedim almadı 10 abone yaptım bağlandı quiz e Aktif şuan bu sistem..

Forumda banlanan banlanana [MENTION=15171]Katip[/MENTION]; [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]; [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION]; [MENTION=27745]Dizzy[/MENTION] ödemeler pek yaramıyor

kriter ne diye hiç kafa yormayın quize bağlanan kanal sayısını belirli bir limitin altında tutmak için sürekli değişecek bu kriterler. bu son kriterlerin de kalıcı olacağını sanmıyorum imkanınız varsa kanal bağlayın.

Quiz captcha kodu bile getirmiş anlaşılan çok seri kanal sokulmasını istemior [emoji3]

Birden fazla panele aynı banka bilgileri girilebiliyor mu bu şekilde ödeme alan oldu mu?

Demekki bu quize bağlama olayını bot ile yapanlar vardı ki captcha önlemi almışlar.Kuralları beğendim ben hayırlı olsun

14 gün olması süper bir durum oldu. gerçi kazançlardan biraz kaybedeceğiz ama olsun. Harika. Allah herkese hayırlısını versin diyorum.

Guys, your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criteria:
- Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.
Best

If you are trying to keep your network clean, you should change your view and subscriber limit. People will buy fake views and subscribers, they will wait for 14 days and then they will link their channel to your network.. You should accept channels older than 30 days with no subscriber and view limit.. YouTube is against fake views and subscribers but you are still promoting this even you have warned by YouTube.

az önce kanal eklerken 7. days uyarisi aldim. bağladiğim kanallari saymadim. acaba bunun limiti ne kadar? bilen varmi arkadaşlar bu biraz kötü oldu. 7gün uzun bir zaman

Guys, your YouTube channel may be eligible for the Partnership Program if it meets the following criteria:
- Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.
Best

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:07 ----------

People will keep providing 10 subscribers and 1000 views within fake methods. Channel age will reduce it little bit but they will still use fake views and subscribers to join to the network.

yapmazlar artık facede paylaşmışlar herkes mutlu:)

Arkadaşlar bir sorum olacak.. (2-3 gün önce kriterleri serbest bıraktıkları akşam) 2 haftalık 1k izlenim 10 aboneli kanallarımı quiz e bağlamıştım .. yaklaşık 20 kanal bağladım hepsini de farklı farklı dashboardlar yaptım. Video yükledim, dolar yanıyor, kanal Quiz de gözüküyor vs buraya kadar herşey normal fakat Sorum / sorunum şu .. Dashboard a giremiyorum acaba Dashboard a kanal 1 aylık olduğunda mı girebilirim ? ve kanal 1 ayını doldurmadan kapanırsa heba mı etmiş olurum..
benzer durum bendede var ancak 3 kanalı tek dashboarda bağladım ve hiçbiri yansımadı. Ayrıca 14 güne düşürmüşler süreyi.. eğer sizinkiler 2 haftalık ise yansıyabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri