QuizGroup Network

Arkadaşlar bu yedi gün süreyi neye göre alıyor hafta başı olarak mı?

Kriter;

Kanalın son 14 günde 1000 izlenim almış olması

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
To add a new channel 7 day rule is not a bit worse?

wm bekleniyor daha. geçen ay paypal bekledik wm erken yattı, bu ay wm çevirdik banka ve paypal erken yattı, önümüzdeki ay bankaya çeviriyorum şimdi onlar düşünsün.
Hahaha çok güldüm hocam ya :) bankaya çevirmeyinde bizleride sıkıntıya düşürmeyin hocam :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 gün oldu kanalı bağlayalı hala dashboard da gözükmüyor varmı böyle bi sorun yaşayıp halleden ?

Your YouTube channel may be eligible for the QuizGroup Partner Program if it meets the following criteria:
Your channel must have at least 10 subscribers and must provide at least 1000 views in the last 30 days. Your channel age should be at least 14 days.

arkadaş dün 0 abone 100 izlenimlik kanalı soktu .... ilk olarak panelde gözükmedi 1 gün sonra gözüktü .... kabul etmiş diyor :D ...

yazılanlara göre kanal 14 günden önce açılmış olacak ve 10 abone 1000 kuralına uygun olacak
Bu şekilde denedim oldu ancak 1000 izlenmemişti ve 10 abonesi yoktu sadece 3 haftalıktı kanal

Arkadaşlar ayrı konu açmayım dedim. Birşey merak ediyorum cevap veren olursa çok sevinirim. Bugün kanalda tek video açtım ve bir miktar izlendi sonrasında dünya engeli geldi ve davacı tarafından manual tespit edildi tarzı bir yazı çıktı. Peki bu tespit edilene kadar kazanılan para davacının mı yoksa benim mi. Ve şu anda videoyu silsem kazançlar panelime yansır mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Yeni kanal eklerken neden bu hatayı verıyor? : Kanal eklenemiyor. Profiliniz boş alanları vardır.
Profilinizi düzeltin ve yeniden deneyin. Profilinize sadece İngilizce karakterleri girin.
Kullanım harf olmayan simgeler. Sayılar, nokta. işareti, tire işareti - işareti _ kabul edilebilir alt çizgi.

Yeni kanal eklerken neden bu hatayı verıyor? : Kanal eklenemiyor. Profiliniz boş alanları vardır.
Profilinizi düzeltin ve yeniden deneyin. Profilinize sadece İngilizce karakterleri girin.
Kullanım harf olmayan simgeler. Sayılar, nokta. işareti, tire işareti - işareti _ kabul edilebilir alt çizgi.

Geçen gün bende de aynı hatayı verdi, profile baktığımda ne isim var ne ödeme yöntemi hepsini girdikten sonra düzelmişti.

Son düzenleme:
Şa an benim 1500 izlenim 13 abone ve mayıs 6 da açılmış kanalı kabul etmiyor. acaba video ilk yüklendiği zamanımı baz alıyor? şu iş bir rayına oturmadı yav.

İyide böyle dakka başı kriter mi değişecek ingilizcesi sağlam biri şu life yetkilisini konuya çağırsında soru işaretlerini giderelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar ayrı konu açmayım dedim. Birşey merak ediyorum cevap veren olursa çok sevinirim. Bugün kanalda tek video açtım ve bir miktar izlendi sonrasında dünya engeli geldi ve davacı tarafından manual tespit edildi tarzı bir yazı çıktı. Peki bu tespit edilene kadar kazanılan para davacının mı yoksa benim mi. Ve şu anda videoyu silsem kazançlar panelime yansır mı ?

Yardımcı olursanız sevinirim

Kardeşim telif gelene kadar, para senindir.
Eğer kanalda başka videolarda varsa rahat rahat silebilirsin.
Ama başka video yada az video varsa, silersen partnerden atılabilme ihtimalin var.

güncel kriter nedir birşey anlayamadım

son 15 günda 1k izlenim alacak ve 15 günden büyük olacak kanal dogrumu kriter bu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri