Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hahaha çok güldüm hocam yawm bekleniyor daha. geçen ay paypal bekledik wm erken yattı, bu ay wm çevirdik banka ve paypal erken yattı, önümüzdeki ay bankaya çeviriyorum şimdi onlar düşünsün.
Hahaha çok güldüm hocam yabankaya çevirmeyinde bizleride sıkıntıya düşürmeyin hocam
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kriter;
Kanalın son 14 günde 1000 izlenim almış olması
Yeni kanal eklerken neden bu hatayı verıyor? : Kanal eklenemiyor. Profiliniz boş alanları vardır.
Profilinizi düzeltin ve yeniden deneyin. Profilinize sadece İngilizce karakterleri girin.
Kullanım harf olmayan simgeler. Sayılar, nokta. işareti, tire işareti - işareti _ kabul edilebilir alt çizgi.
Geçen gün bende de aynı hatayı verdi, profile baktığımda ne isim var ne ödeme yöntemi hepsini girdikten sonra düzelmişti.
Şa an benim 1500 izlenim 13 abone ve mayıs 6 da açılmış kanalı kabul etmiyor. acaba video ilk yüklendiği zamanımı baz alıyor? şu iş bir rayına oturmadı yav.
Arkadaşlar ayrı konu açmayım dedim. Birşey merak ediyorum cevap veren olursa çok sevinirim. Bugün kanalda tek video açtım ve bir miktar izlendi sonrasında dünya engeli geldi ve davacı tarafından manual tespit edildi tarzı bir yazı çıktı. Peki bu tespit edilene kadar kazanılan para davacının mı yoksa benim mi. Ve şu anda videoyu silsem kazançlar panelime yansır mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.