QuizGroup Network

5 kanal bağladıktan bu 7 günlük engeli nasıl geçebiliriz.biri tek dashboarddan 5 kanal bağlanıyo başka dashboarddan devam edebilirsiniz demişti ama o yöntemde olmuyor çözüm bulan var mı bu konuda ?

Yeni kayıtlar için aranan şart 14 günle ilgili olarak?
ilk videonun yüklenmesinden bu yana geçen süre mi yoksa kanalın açıldığı günden beri geçen süremi?

Yeni kayıtlar için aranan şart 14 günle ilgili olarak?
ilk videonun yüklenmesinden bu yana geçen süre mi yoksa kanalın açıldığı günden beri geçen süremi?

Güzel bir soru bilen var mı acaba?

arkadaşlar ben bugün ödeme yöntemini değiştirdim bu ay kazandığım yeni ppye mi gelir yoksa eskisine mi?
eski olan pp sallamasyon olarak girmiştim.geçersiz yani.

arkadaşlar ben bugün ödeme yöntemini değiştirdim bu ay kazandığım yeni ppye mi gelir yoksa eskisine mi?
eski olan pp sallamasyon olarak girmiştim.geçersiz yani.

Ayın 12'si ve öncesinde değiştirseydin alırdın ilk önce öyle bir paypal hesabı var mı diye bak örneğin 1-2lira para göndermeyi dene eğer yoksa iyi bilmiyorum ama kapananla gelebilir

Beyler unite dashboard olayına ne oldu ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

özet geçmek gerekirse

1- en az 14 gün önce açılmış kanal
2- 10 abone
3- 1000 izlenme

son durum bu mudur arkadaşlar ?

yoksa 14 gün veya 1 ay önce açılmış kanalları izlenme aboneyi dikkate almadan alıyormu eskisi gibi

Arkadaşlar şu anda kanal bağlayabiliyormusunuz Quiz'e? Karakter sorunu yüzünden 4 ayrı panelimden de bağlayamıyorum daha önceden bu genel bir sorundu şu anda da genel mi merak ettim?

özet geçmek gerekirse

1- en az 14 gün önce açılmış kanal
2- 10 abone
3- 1000 izlenme

son durum bu mudur arkadaşlar ?

yoksa 14 gün veya 1 ay önce açılmış kanalları izlenme aboneyi dikkate almadan alıyormu eskisi gibi

Birde haftada 5 kanal sokabiliyoruz. Ama haftayı neye göre hesaplıyor pazartesi mi yoksa kayıt tarihin mi buda bir muallak.

quiz panelinde günlük,haftalık vb kazanç takibi yok hocam.

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim usta .

demek istediğim şuydu aslında ; ben kanalı mayıs sonunda bağladım Quize ilk defa, çoğu kişiyi görüyorum ödemeleri alıyolar ama benim henüz panele dahi yansımamış tutar.. acaba ben mayıs sonunda bağladığım için temmuzdamı kesinleşme olucak ?

birileri abone istemiyor diyordu ? abone şartı da hala geçerli değil mi?

işin kötü tarafı şu kanalı eklemek istediğin zaman kriter uyarısı verse de o kanalı eklemiş olarak kabul ediyor yani 1 hak eksiliyor..

Şu ilk şartlar geldiği zaman 4 kanal bağlamıştım davetiye falan geldi kanal quize bağlı ama dashboard'a ulaşamıyorum. Kanalın analytics verilerinde para da kazanılıyor. Ortalık malı gibi kaldı kanallar nerden ulaşacağız bunun bilgilerine.

Quiz ilk kendine geldiğinde 5 kanal bağlamıştım. Haziran 16 'ydı sanırım. Dün tekrar 5 kanal bağladım. Yani 7 günlük bir durum değil bana kalırsa.

Ben 1000 izlenim 10 abone kalktığı gece 5 kanal bağladım ve şuanda da 7 gün uyarısı almaktayım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri