QuizGroup Network

panele yansımayan kanal bi tek bende mi kaldı yeni kanal soktum quize onlar görünüyor ama 16 sında soktuğum kanal hala ortada yok ne yapabilirim bilen var mı?

viodeları atıldıktan sonra partnere sokarsan açıyor ama partnere girdikten sonra videoları atarsan açmıyor. geçen hafta böyleydi onu da değiştirdilerse bilmiyorum

BBen kanal yaparım kanal kendiliğinden 1000 izlenim 10 aboneyi geçtiğinde sokarım bu hep böyledir o yüzden 1 tane bile kanaım atılmadı partnerden bu güne dek kaç telif yemiş olsa bile. Yani eskiden dediğin gibiydi video ortası açılıyordu 6 gündür girmemiş hiç bir kanala video ortası :confused:

Beyler herkeze Spamla alakalı mailler geliyor peki bu maıl gelen kanallar partnerdenmı atılıyor acaba? ben gırdım partnerden falan atılmamıs?

ya arkadaş 4 gündür dashboard güncellenmedi saçmalığa bak kanalı hala bağlayamadım

Arkadaşlar kanalımın açılış tarihi 5 haziran, izlenme sayısı 8k abonede 10dan fazla kanalı quize sokarken doesnt meet criteria diyor bu nasıl iş anlamadım varmı bundan farklı birşey?

quize soktugum kanal ile quiz dashboardına giremiyorum.. kanalda quiz ortaklıgı gözüküyor ama dashboardda gözükmüyor kanal..

Quiz bu ay neden bu kadar ödemeleri geçiktirdi ? halen ödeme almış değilim.

Arkadaşlar kanalımın açılış tarihi 5 haziran, izlenme sayısı 8k abonede 10dan fazla kanalı quize sokarken doesnt meet criteria diyor bu nasıl iş anlamadım varmı bundan farklı birşey?
Yokmu bilen yazik 8k izlenim bosa gidiyor:)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhabalar,haziran 30 kapanan kanal ödemesi için banka hesabı nasıl yaparım ?

Kendi kendimi 2 kez alıntılayan değişik bi benim galiba :) Kanal hakkında 8k izlenim var ama analytics de son 28 gün 476 acaba ondan mı bağlanmıyor olabilir quize kanal?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri