10 abone 1000 izlenim ve en az 14 gün önce açılmış olması gerekiyor.
cevap için tesekkurler,14 gun işi yaş oldu yaa,neyse hayırlısı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 abone 1000 izlenim ve en az 14 gün önce açılmış olması gerekiyor.
Bankaya kapanmayan, normal kanal ödemesi alamayan kaldı mı ya? Bir tane hafiften yüksek bir ödeme bekliyordum gelmemiş hala![]()
hocam benim 781 dolar kesinleşmiş ama bana gönderdiği yarısından biraz fazlası yani bu durum niye böyle bilginiz varmı ?
dashboarda kanal ekleme sınırı kalktı mı?
dashboarda kanal ekleme sınırı kalktı mı?
arkadaşlar Quize kanal sokmada kriterler aynı mı, 1000 izlenim, 10 abone mi?
@Life Network
hey When remove limit for adding new channels ? i have a lot yt channels but not added new channel i created wmz purse and no singup new dashboard but webmoney limit 1000 purse i have 1000 from a lot youtube channels . if you can't resolve add new channel problem i won't adding channel but i haven't enought wmz purse
69
dashboarda kanal ekleme olayına bi cozum bulmazlarsa ne olcak webmoneyde limitli 1000den fazla cüzdan acılmıyo onlarin yetkililerinede yazdım limiti artırabilirmisiniz diye cevap bekliyorum birinden biri bu olayı düzeltmezse sıkıntı buyuk benim için
251
hatayı nezaman neye göre verdiği belli degilki hocam 1 dashboarda 1 kanal ekledıkten sonra veriyo digerine 6 tane ekleyince veriyo bunlari manuel yapmiyorumki pc basında surekli hangisinde hata verdi hangisinde vermedi dakkasinda mudahale edemiyorum
258
dashboarda kanal ekleme olayına bi cozum bulmazlarsa ne olcak webmoneyde limitli 1000den fazla cüzdan acılmıyo onlarin yetkililerinede yazdım limiti artırabilirmisiniz diye cevap bekliyorum birinden biri bu olayı düzeltmezse sıkıntı buyuk benim için
251
webmoney de cüzdan sınırı yok deniyordu.1k limit mi varmış hocam cüzdan açmada?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.