Stres yapanlar senaryocular geç kaldınız ya başlamadınız hala.Pazar gününe denk geldiği için güncellenmeyebilir demiştim öylede oldu. Bugün bence beklemeyin arkadaşlar. Ama inşallah yanılırım da yansır.
Sağlam fantazi ler bekliyorum bende
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Stres yapanlar senaryocular geç kaldınız ya başlamadınız hala.Pazar gününe denk geldiği için güncellenmeyebilir demiştim öylede oldu. Bugün bence beklemeyin arkadaşlar. Ama inşallah yanılırım da yansır.
arkadaş bu claimsin tiklerini kaldırdık yine reklam arasını kafasına göre giriyorlar
Önce bekle bir reklamı girsinler sonra claimsi kaldır kendi reklamını gir. Yoksa adamlar bunu kurcalamadan yapamıyorlar.Quizin en büyük zevklerinden biriside reklam ortasını kurcalamak.
![]()
Benim amcaoğlu quiz de temizlik görevlisi hocam yöneticilerin bilgisayarlarını masalarını falan temizliyor. Aradı bu sabah beni ve quizin kapatılcağını söyledi bu ay kesinleşmeler olmadan kapatılcakmış.Sağlam fantazi ler bekliyorum bende![]()
ya yine 2 tane iyi kanalım gitti. bu lanet işleme girme günleri hep hafta sonuna denk geliyor ayar oluyorum. son gündü ya. lanet olsun
fth' Alıntı:Son 2 ayı çok iyi hatırlıyorum hafta sonuna denk gelmedi ve 12 sinde güncellendi. Ben ilk defa quizde hafta sonuna denk geldiğini görüyoruyorum. Hep geliyor diyorsunuz da neye göre?
Neden eiliyorsunux ki brakin kalsin sonucta bagmsz bir kanalArkadaşlar kapanan quiz kanallarını komple siliyor musunuz? Komple kanalı silince otomatik quiz dashboarddan siliniyor mu?
Neden eiliyorsunux ki brakin kalsin sonucta bagmsz bir kanal
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adsensede siliyordum quizde de benzer değil mi ne de olsa aynı dashboarda bağlılar
adsensede siliyordum quizde de benzer değil mi ne de olsa aynı dashboarda bağlılar
Son 2 ayı çok iyi hatırlıyorum hafta sonuna denk gelmedi ve 12 sinde güncellendi. Ben ilk defa quizde hafta sonuna denk geldiğini görüyoruyorum.Hep geliyor diyorsunuz da neye göre?
![]()
nisan 12 pazar günüydü ve kesinleşmişti
Geçen ay 16 sında kesinleşti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.