QuizGroup Network

arkadaş bu claimsin tiklerini kaldırdık yine reklam arasını kafasına göre giriyorlar

arkadaş bu claimsin tiklerini kaldırdık yine reklam arasını kafasına göre giriyorlar

Önce bekle bir reklamı girsinler sonra claimsi kaldır kendi reklamını gir. Yoksa adamlar bunu kurcalamadan yapamıyorlar. :) Quizin en büyük zevklerinden biriside reklam ortasını kurcalamak. :)

Önce bekle bir reklamı girsinler sonra claimsi kaldır kendi reklamını gir. Yoksa adamlar bunu kurcalamadan yapamıyorlar. :) Quizin en büyük zevklerinden biriside reklam ortasını kurcalamak. :)

öle yapmıstımda anlamadım valla 1 kanalı kontrol edeyim dedim degismislerdi :(

Sağlam fantazi ler bekliyorum bende :D
Benim amcaoğlu quiz de temizlik görevlisi hocam yöneticilerin bilgisayarlarını masalarını falan temizliyor. Aradı bu sabah beni ve quizin kapatılcağını söyledi bu ay kesinleşmeler olmadan kapatılcakmış.

Amcaoğlu gözleriyle görmüş kendi aralarında konuşurlarken :D :D :D

Not: amcaoğlu rusça bilmiyo . El kol hareketletinden anlamış :D :D :D

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya yine 2 tane iyi kanalım gitti. bu lanet işleme girme günleri hep hafta sonuna denk geliyor ayar oluyorum. son gündü ya. lanet olsun

ya yine 2 tane iyi kanalım gitti. bu lanet işleme girme günleri hep hafta sonuna denk geliyor ayar oluyorum. son gündü ya. lanet olsun

Son 2 ayı çok iyi hatırlıyorum hafta sonuna denk gelmedi ve 12 sinde güncellendi. Ben ilk defa quizde hafta sonuna denk geldiğini görüyoruyorum. :) Hep geliyor diyorsunuz da neye göre? :)

Arkadaşlar kapanan quiz kanallarını komple siliyor musunuz? Komple kanalı silince otomatik quiz dashboarddan siliniyor mu?

fth' Alıntı:
Son 2 ayı çok iyi hatırlıyorum hafta sonuna denk gelmedi ve 12 sinde güncellendi. Ben ilk defa quizde hafta sonuna denk geldiğini görüyoruyorum. Hep geliyor diyorsunuz da neye göre?

Geçen ay 16 sında kesinleşti :)

Arkadaşlar kapanan quiz kanallarını komple siliyor musunuz? Komple kanalı silince otomatik quiz dashboarddan siliniyor mu?
Neden eiliyorsunux ki brakin kalsin sonucta bagmsz bir kanal

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mart kazançları pazar günü kesinlesmişti, yani eğer kesinleşeceği varsa kesinleşir zaten.

''Kesinleşmişse bizimdir! Kesinleşmemişse zaten hiçbir zaman bizim olmamıştır''

Ne bu telas? En gec yarin kesinlesmeye baslar.

harbiden ya bu millet ne aceleci böyle yarın başlar işte hemen ortalığı karıştırmayın. Bi sıkıntı bi sorun yok yarın başlar. yarın başlamazsa o zaman telaşlanırsınız

Bu konu da kesinlesene dek kitlense ya :) senaryolar gercekten moral bozucu

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri