Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onu yapamazlar hocam benceinş. manuel göndermeye dönmemişlerdir eğer oyleyse sıkıntı büyük
Yeni 2 kanal soktum davetiye geldi fakat dashboarda giremiyorum herhalde 2-3 saat sonra girebilirim...
Hocam soktugunuz kanallarin istatistikleri nasildi paylasirmisiniz kriterler degismis olabilirr
hocam 4bin 5bin arası izlenimleri vardı abonelerde 12 felandı..kriter değismemistir hocam dunde soktum bin kusur izlenimle...
Dündendir 4-5 farklı kanal sokmaya çalıştım hiçbirine gelmedi davetiye , aynı dashboarda mı sokuyorsunuz sizde kanalları ?
Beyler niye kriterler v.s değişmiş diyip milletin aklını bulandırıyorsunuz? Quiz den kanal ekleyince davetiye gönderildi diyor dashboarda davetiye yansımıyor olay budur. Kriterler değişmiş olsaydı kanal ekledikten sonra kriterlere uymuyor uyarısı alırdık.
Dündendir 4-5 farklı kanal sokmaya çalıştım hiçbirine gelmedi davetiye , aynı dashboarda mı sokuyorsunuz sizde kanalları ?
Bİr de şu sözleşmeleri onaylamışmıydınız hocam onunla mı alakalı acaba ?
Kimsenin aklını bulandığımız yok neden bazılarımıza gelip neden bazılarımıza gelmediğini çözmeye çalışıyoruz o da bir ihtimal olarak olabilir dedik .
Sözleşmeler ile kanal eklemenin alakası yok hocam aynı dashboarda kanal sokulmuyor şu anda bildiğiniz gibi dün mail atmıştım adamlara 3 saat önce bana tekrar deneyin demişler yine mail attım cevap gelirse paylaşacağım
Kardeşim belli ki sıkıntı var. 6k izlenim 30 abone davetiye gelmedi 1k 10 aboneye de davetiye gelmedi.
Aynı dashboard'a sokulamadığını öğrenmiş olduk , farklı dashboard yapalım o zaman düzelene kadar ben de mesaj attım supporttan bakalım
---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:58 ----------
Aynı dashboarda sokulamıyormuş şu an farklı dashboard devam edicez mecbur , bazılarına gelmiş onu çözmeye çalışıyorduk olay farklı dashboarmış demekki kardeş
Ben gelir umuduyla aynı dashboarda 30 tane soktum bugün inşallah gelir. Gelmezse yandık.. Başka dashboarda da sokamayız onları şimdi.
dashboarda girmeye çalışırken sözleşme gibi birşey çıkıyor kaabul ediyorum ama girmiyor dashboarda girebilen varmı
Hello, guys
A small request: does somebody has an access to a Full Screen dashboard? If yes, can you please give me screens of it (or maybe your access)?
I want to check their tools to compare it with ours + for better understanding of their cons and pros.
Thanks
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.