QuizGroup Network

kapansada ödüyor diyip bota abananlar kına yakabilir. Bu ay da ödemeleri yapsın dahada bir beklentim yok artık. Spam bitti hayırlı uğurlu olsun.

Yeni kanal alımını kapatsalar bile quize bağlı eski kanallardan 300ün çok üstünde kapanan olacaktır. Bence tüm spam kanalları atacaklar başka türlü 300ün altına inemezler. Yeni partner bulma zamanı geldi

Sadece quiz değil tüm mcnler için aylık 300 kanal sınırı gelicekmiş.

arkadaşlar biri durumu life yetklisine sorabilir mi. kapananları atmak yetecek mi yani açıkları ödeyecekler mi yoksa komple mi temizlik olacak. kapananları ödemeyeceklerse sorun yok en azından açıkları alırız

Arkadaşlar durumu ben mi yanlış durumu anladım çok panik yapıyorsunuz sanki bir dasha 300 kanal bağlayın 1ini boş bırakın hepsi kapansa bile atmaz partnerden sonra aileden başka birinin adına felan açın

yeter artık 100den fazla kanal bağladığınız
gözünüz doysun demeye getirmişler.

hadi bağlıyorsunuz bari 30 40 felan bağlayın ayda
bi insan bu kadarmı ihanet eder ekmek yediği yere
kurunun yanında yaşda yanıyor işte böyle

Dashboarddaki kanallardan bahsetmiyo, herkesin quize bağlı kanallarından ayda 300tane kapanırsa diyo. Quizde her ay 100k kanal kapanıyodur. Galeyana gelmeyin ama partner olayı bitti.

Benim pek ingilizcem yok ama öyle bişey olacağını snamıyorum hocam dediğiniz gibiyse partner bitmiştir zaten ama bence dashboarddaki kanallardan bahsediyordur bi dikkatli okuyun isterseniz yada ingilizcesi iyi olan biri çevirsin okuyalım

Zaten artık kanalları inceleyip 3 gün sonra alırız demişler. Zaten manuel inceleme olursa spam içeriği almazlar. Yine döndük başa adsenseyle uğraşıp durucaz.

Dashboarddaki kanallardan bahsetmiyo, herkesin quize bağlı kanallarından ayda 300tane kapanırsa diyo. Quizde her ay 100k kanal kapanıyodur. Galeyana gelmeyin ama partner olayı bitti.

Kabul edip alsalarda partner başına ayda 300 kanal nedir? Forumda 1 kişinin zaten ayda 300 kanalı kapanıyordur.Davetiye ile kabul etse bile kaç bin kanal kapanır 1 ay içerisinde o zaman hiçbir partnerin var olmaması lazim bence durum bizim anladığımız gibi değil .

Asagidaki metin quizgroup dashboardinda Inbox bolumunde What's New sekmesi altindaki ilk mesajda yaziyor. Dun gece gonderilmis bu mesaj ve kisaca diyorki MCNler bundan sonra bunyelerinde 300den fazla kapali kanal bulunduramayacakmis her ay icerisinde. Bu sebepten dolayida 1 Eylul itibariyle yine giris sartlarini degistireceklermis. Eskisi gibi kanallari kendileri kontrol edip degerlendirerek alacaklarmis, buda 3 is gunu kadar surebilirmis.

burda anlatılmak istenen kimin kapanmış 300 den fazla kanalı olmıacayk ?
her bir dashborddamı ? yoksa life -quizinmi 300 tane kapalı kanalı olmıcak ?

bence bu olay analdığımız gibi değil...

Eger dedikleri gibiyse spam artik sıkıntıya girer arkadas anlamiyorumki daha gecen gogle gelirlerini gecen yila gore daha cok arttirdi diye haberlere cikti dengesizmidir nedir kazaniyosun gelirlerinde artmis.nr bozuyon mis gibi sistemi illa.bi bızıklayacaklar bi taraftan. ..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bişey de yapabilirler kapalı kanalları ayın sonuna doğru şutlayabilirler ama kapanan kanalın parasını naparlar orası meçhul öderlermi ödemeezlermi bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri