Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kapali kanallarin odemesinde sorun cikartacaklarini sanmiyorum, bu adamlari digerlerinden ayiran en buyuk ozelliklerinden biri o zaten. Yalniz networka giris suresi 3 is gunune kadar surebilir dediklerine gore bu otomatik giris sistemi artik kalkacak. Onceden nasilsa o sekilde olur sanirim yine, hatirlayanlar vardir mutlaka quiz forumda cok yayilmadan manuel onay sistemiyle aliyordu ama o zamanlar 2-3 gunluk kanallari sokmak imkansizdi malesef.
Dashboard basina 300 kanal mi diye soran arkadaslar olmus. Dashboard basina 300 kanal nedir arkadas? O sekilde olsa adamlar bu kadar uyarma zahmetine girerler mi? Quize bagli 300 kanaldan bahsediyorlar tabiiki. Buna nasil bi cozum bulacaklar bilmiyorum ama oncesi kadar rahat olmayacagi kesin.
300 kanallık dashboarddan bahsediyor adamlar şaka gibi
300 quiz hesabı satsan zaten ayda 2 ev geçindirirsin
nasıl bir gözü doymazlıkdır![]()
Sunun onune bi gecilebilse boyle sorunlari kalmayacak zaten quizin. Tamda soyledigin gibi gozu doymazlar yuzunden bu hale geliyor surekli durum. Kac seferdir adamlar uyariyor, arada sirada kisa sureliginede olsa farkli sartlar getiriyolar ama anlayan yok.
felaket senaryolari yazmaya gerek yok quiz düşünmüş herşeyi kapanan kanallari ayrı bı yerde toplayıp bunların odemelerini 60 gun sonra yapacaklarını bu kanallarin odeme yontemını degıstırmek ısterseniz mail atmamız gerekecegını , kapanan kanallarin dashboarddaki diğer kanallari etkilemeyeceğini belirtmiş ...
![]()
rahat olun quiz bizi bizden çok düşünüyüor bir kılıf uydururlar biraz şartlar değişiyor ödenememe söz konusu olmaz.Yine kolpadan belki atarlar 3-5 boş kanal tamam.Bu böyle gider..
![]()
Bu rahatlık nereden geliyor hocam?![]()
@emirhan26 o kısım tercüme hatası pardon . sonuc olarak ben bu adamlara kapanan kanalın akibetini sormadim musleranın bahsettiği gibi eylülden sonra kapanan kanallarin ödemelerini sordum onlarda mevcut sıstemi yazdı gönderdi yani değişen birşey olmaması bizim lehimize sıkıntı yok@forexim Bu zaten bu vakte kadar yaptiklari seydi. Sana gonderilen mesajda degisik birsey yazmiyor. Soyledikleri kisaca su, kanal kapanirsa parasini 1 ay gecikmeli alirsin. Farkli biyere toplamaktan, dashboarddan ayirmaktan bahsetmiyor. Dashboarda erisimin yoksa mail atarsin diyorlar. Buda olurda tek kanal tek dashboard yaparsan ve o kanal kapanirsa o zaman dashboarda giremez mail atmak zorunda kalirsin. Yeni guncellemelerle alakali birsey yazmamislar malesef.
@emirhan26 o kısım tercüme hatası pardon . sonuc olarak ben bu adamlara kapanan kanalın akibetini sormadim musleranın bahsettiği gibi eylülden sonra kapanan kanallarin ödemelerini sordum onlarda mevcut sıstemi yazdı gönderdi yani değişen birşey olmaması bizim lehimize sıkıntı yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.