QuizGroup Network

rahat olun quiz bizi bizden çok düşünüyüor bir kılıf uydururlar biraz şartlar değişiyor ödenememe söz konusu olmaz.Yine kolpadan belki atarlar 3-5 boş kanal tamam.Bu böyle gider..

Kapali kanallarin odemesinde sorun cikartacaklarini sanmiyorum, bu adamlari digerlerinden ayiran en buyuk ozelliklerinden biri o zaten. Yalniz networka giris suresi 3 is gunune kadar surebilir dediklerine gore bu otomatik giris sistemi artik kalkacak. Onceden nasilsa o sekilde olur sanirim yine, hatirlayanlar vardir mutlaka quiz forumda cok yayilmadan manuel onay sistemiyle aliyordu ama o zamanlar 2-3 gunluk kanallari sokmak imkansizdi malesef.

Dashboard basina 300 kanal mi diye soran arkadaslar olmus. Dashboard basina 300 kanal nedir arkadas? O sekilde olsa adamlar bu kadar uyarma zahmetine girerler mi? Quize bagli 300 kanaldan bahsediyorlar tabiiki. Buna nasil bi cozum bulacaklar bilmiyorum ama oncesi kadar rahat olmayacagi kesin.

Kapali kanallarin odemesinde sorun cikartacaklarini sanmiyorum, bu adamlari digerlerinden ayiran en buyuk ozelliklerinden biri o zaten. Yalniz networka giris suresi 3 is gunune kadar surebilir dediklerine gore bu otomatik giris sistemi artik kalkacak. Onceden nasilsa o sekilde olur sanirim yine, hatirlayanlar vardir mutlaka quiz forumda cok yayilmadan manuel onay sistemiyle aliyordu ama o zamanlar 2-3 gunluk kanallari sokmak imkansizdi malesef.

Dashboard basina 300 kanal mi diye soran arkadaslar olmus. Dashboard basina 300 kanal nedir arkadas? O sekilde olsa adamlar bu kadar uyarma zahmetine girerler mi? Quize bagli 300 kanaldan bahsediyorlar tabiiki. Buna nasil bi cozum bulacaklar bilmiyorum ama oncesi kadar rahat olmayacagi kesin.

Büyük ihtimal çözüm falan bulamayacaklar hocam ya kanalları atarlar ki o da Quiz'i bitirme noktasına getirir yada YT bu kadar sert olmaz yeni kanalları ilgilendirir bu durum gerçi o da zor

300 kanallık dashboarddan bahsediyor adamlar şaka gibi
300 quiz hesabı satsan zaten ayda 2 ev geçindirirsin
nasıl bir gözü doymazlıkdır :D

İnş bu sorunlar olmaz devam ederiz sıkıntısız 5 gün giremedik foruma neler olmuş yine :( Yapma quiz bize bir numara, life yetkilisini davet edip soracak iyi ingilizce bilen bir arkadaş yokmuydu ?
Neymiş ne olacakmış filan?

300 kanallık dashboarddan bahsediyor adamlar şaka gibi
300 quiz hesabı satsan zaten ayda 2 ev geçindirirsin
nasıl bir gözü doymazlıkdır :D

Sunun onune bi gecilebilse boyle sorunlari kalmayacak zaten quizin. Tamda soyledigin gibi gozu doymazlar yuzunden bu hale geliyor surekli durum. Kac seferdir adamlar uyariyor, arada sirada kisa sureliginede olsa farkli sartlar getiriyolar ama anlayan yok.

Sunun onune bi gecilebilse boyle sorunlari kalmayacak zaten quizin. Tamda soyledigin gibi gozu doymazlar yuzunden bu hale geliyor surekli durum. Kac seferdir adamlar uyariyor, arada sirada kisa sureliginede olsa farkli sartlar getiriyolar ama anlayan yok.

Ustam bu şartlar 1 eylülden sonra kesinmi olacak acep, life yetkilisine sormak lazım.
Daha yeni güncelleme yapmıştı quiz, tekrar güncellemesi yapması ilginç, freedom mn vb partnerlerin yüzünden olduğu kesindir ve birazda bizim aç gözlülüğümüzden inş yine 200 abone 1M izlenimki hurafe olur ve devam ederiz sıkıntısız bir şekilde.

[MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION] merak etmeyin hocam arkadaşın dediği gibi ona uygun bir kılıf bulurlar mutlaka mesela kapalı kanalları tamamen partnerden atabilirler bu en basit örneği ama daha profesyonel çözümler getirecek bence quiz bi değişiklik olacağını pek sanmıyorum ama yine de hayırlısı ne ise o olsun.

Kapalı kanalı direkt atarsa sorun.

Şöyle yapabilirler, kesinleştikten sonra atıp ödemen 60 güne yapılacak diye inbox'a düşerse sorun yok.
Eğer düşmezse o zaman kara kara düşünmeye başlarız.

felaket senaryolari yazmaya gerek yok quiz düşünmüş herşeyi kapanan kanallari odemelerini 60 gun sonra yapacaklarını bu kanallarin odeme yontemını degıstırmek ısterseniz mail atmamız gerekecegını , kapanan kanallarin dashboarddaki diğer kanallari etkilemeyeceğini belirtmiş ...
lyrW6X.png

Son düzenleme:
felaket senaryolari yazmaya gerek yok quiz düşünmüş herşeyi kapanan kanallari ayrı bı yerde toplayıp bunların odemelerini 60 gun sonra yapacaklarını bu kanallarin odeme yontemını degıstırmek ısterseniz mail atmamız gerekecegını , kapanan kanallarin dashboarddaki diğer kanallari etkilemeyeceğini belirtmiş ...
lyrW6X.png

Şu anda olan sisteme ek olarak bir şey söylenmemiş hocam yazıda o verdiğiniz linkte kapanan kanallar toplanmayacak eğer kapanan bir kanalınızın ödeme yöntemini değiştirmek istiyorsanız o linkten bu işlemi yapabilirsiniz deniliyor yazıda.

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] Bu zaten bu vakte kadar yaptiklari seydi. Sana gonderilen mesajda degisik birsey yazmiyor. Soyledikleri kisaca su, kanal kapanirsa parasini 1 ay gecikmeli alirsin. Farkli biyere toplamaktan, dashboarddan ayirmaktan bahsetmiyor. Dashboarda erisimin yoksa mail atarsin diyorlar. Buda olurda tek kanal tek dashboard yaparsan ve o kanal kapanirsa o zaman dashboarda giremez mail atmak zorunda kalirsin. Yeni guncellemelerle alakali birsey yazmamislar malesef.

@forexim Bu zaten bu vakte kadar yaptiklari seydi. Sana gonderilen mesajda degisik birsey yazmiyor. Soyledikleri kisaca su, kanal kapanirsa parasini 1 ay gecikmeli alirsin. Farkli biyere toplamaktan, dashboarddan ayirmaktan bahsetmiyor. Dashboarda erisimin yoksa mail atarsin diyorlar. Buda olurda tek kanal tek dashboard yaparsan ve o kanal kapanirsa o zaman dashboarda giremez mail atmak zorunda kalirsin. Yeni guncellemelerle alakali birsey yazmamislar malesef.
@emirhan26 o kısım tercüme hatası pardon . sonuc olarak ben bu adamlara kapanan kanalın akibetini sormadim musleranın bahsettiği gibi eylülden sonra kapanan kanallarin ödemelerini sordum onlarda mevcut sıstemi yazdı gönderdi yani değişen birşey olmaması bizim lehimize sıkıntı yok :)

@emirhan26 o kısım tercüme hatası pardon . sonuc olarak ben bu adamlara kapanan kanalın akibetini sormadim musleranın bahsettiği gibi eylülden sonra kapanan kanallarin ödemelerini sordum onlarda mevcut sıstemi yazdı gönderdi yani değişen birşey olmaması bizim lehimize sıkıntı yok :)

Nasıl değişen birşey kardeşim adamlar yeni kanal alımını manuel kontrol edecekler birçok spam kanalı kabul etmeyecekler hatta belki durduracaklar ayda 300 mcn kanal kapanırsa.

300 olayını hala mantığım almıyor koca network'a aylık 300 kanal kapanma limiti nasıl koyulur. ideolijik bir çözümleme yapamıyorum yapabilen varsa buyursun yapsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri