Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
valla ben quiz'den şüpheleniyorum.aynen aga flag olayı bızı mahvedıcek bu ay patır putur kanallar dusuyor ozellıkle quızdekı kanallar cozemedım bırsey var ama bu guncelleme bıze hayırlı gelmıcek arkadaslar soyleyım
valla ben quiz'den şüpheleniyorum.nasıl olsa bu kanallara telif gelir, flag gelir kapanır düşüncesiyle kazançlar kesinleşmeden kendileri flaglıyorsa şaşırmam.
kazançlar kesinleşmeden önce 15 quiz kanalımın 5-6 tanesi ( en çok kazanç getirenleri ) kapanır. ben adsense'ciyim bende durum bu, full quiz çalışanların her ay ne kadar parası erteleniyodur var sen hesapla.![]()
Benim az once 3.kanalıma da geldı hadı hayırlısı bakalım ...
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] kanalları tek mailemi yönlendiriyosunuz şimdi bütün kanallara tek tek girip bakmak mı lazım ona gelmişmi buna gelmemişmi diye?
Azmış o benim 18 kanalıma geldi [emoji3]
Sent from my iPhone using Tapatalk
senin düşündüğün kadar basit mi yürüyor bu işler bi düşün istersen.[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] dediğin şey bende olmadı ama 1milyon izlenimli 2 ihtarlı kanal 3 ay ayakta kaldı ihtarsız 5k izlenimli kanal uçtu pek belli olmuyor o , quizde 350k kanal var adamların işi gücü yok kanal mı flaglayacak hocam allah aşkına![]()
![]()
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] arkadaşlar Quiz bizden başlıkta ''Full Episode'' geçen videoları düzeltmemizi mi istiyor uyarı mı yoksa bu mail geldiğinde kanalı quizden atıyorlar mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.