QuizGroup Network

Arkadaşlar ayın sonuna doğru yatan kapanan kanal webmoney ödemeleri bu ay yatmadı neden böyle oldu acaba?

aynen aga flag olayı bızı mahvedıcek bu ay patır putur kanallar dusuyor ozellıkle quızdekı kanallar cozemedım bırsey var ama bu guncelleme bıze hayırlı gelmıcek arkadaslar soyleyım
valla ben quiz'den şüpheleniyorum. :D nasıl olsa bu kanallara telif gelir, flag gelir kapanır düşüncesiyle kazançlar kesinleşmeden kendileri flaglıyorsa şaşırmam.

kazançlar kesinleşmeden önce 15 quiz kanalımın 5-6 tanesi ( en çok kazanç getirenleri ) kapanır. ben adsense'ciyim bende durum bu, full quiz çalışanların her ay ne kadar parası erteleniyodur var sen hesapla. :rolleyes:

valla ben quiz'den şüpheleniyorum. :D nasıl olsa bu kanallara telif gelir, flag gelir kapanır düşüncesiyle kazançlar kesinleşmeden kendileri flaglıyorsa şaşırmam.

kazançlar kesinleşmeden önce 15 quiz kanalımın 5-6 tanesi ( en çok kazanç getirenleri ) kapanır. ben adsense'ciyim bende durum bu, full quiz çalışanların her ay ne kadar parası erteleniyodur var sen hesapla. :rolleyes:

bende oyle dusunmuyor degılım,sonucta bu bır sıstem degıl rus vatandaslar bakıyordur hangı spam kanal cok kazanıyor kapatıp kendılerı bıle acıyordur,youtube bizi sizofren yaptı zaten,işin kotu tarafı hıcte haksız cıkmadık,ben adsense derım baska bırsey demem,adsensede toplu kapanmalar olsada sonucta partner cok kesıntı yapıyor

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] dediğin şey bende olmadı ama 1milyon izlenimli 2 ihtarlı kanal 3 ay ayakta kaldı ihtarsız 5k izlenimli kanal uçtu pek belli olmuyor o , quizde 350k kanal var adamların işi gücü yok kanal mı flaglayacak hocam allah aşkına :D :D

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] kanalları tek mailemi yönlendiriyosunuz şimdi bütün kanallara tek tek girip bakmak mı lazım ona gelmişmi buna gelmemişmi diye?

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] kanalları tek mailemi yönlendiriyosunuz şimdi bütün kanallara tek tek girip bakmak mı lazım ona gelmişmi buna gelmemişmi diye?

Yönlendirme yok hocam bende dashboard oluştururken verdiğim mail hep standarttır..

Sent from my iPhone using Tapatalk

21 oldu rekor bende mi onu merak ettim [emoji3]

Son düzenleme:
Hafiften böyle çözüm bulmaya çalışıyorlar bence eylüle kadar , bi işler dönüyor ama hadi hayırlısı ve son olayı anlamadım ben şimdi? "full episode" varsa ne yapacağız ki?

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] dediğin şey bende olmadı ama 1milyon izlenimli 2 ihtarlı kanal 3 ay ayakta kaldı ihtarsız 5k izlenimli kanal uçtu pek belli olmuyor o , quizde 350k kanal var adamların işi gücü yok kanal mı flaglayacak hocam allah aşkına :D :D
senin düşündüğün kadar basit mi yürüyor bu işler bi düşün istersen. :)

hangi içerik ne kadar flaglanır, hangi içeriğe ne kadar zamanda telif gelir hepsini bir bir mimlemiştir onlar.

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] arkadaşlar Quiz bizden başlıkta ''Full Episode'' geçen videoları düzeltmemizi mi istiyor uyarı mı yoksa bu mail geldiğinde kanalı quizden atıyorlar mı?

[MENTION=8667]bacanak[/MENTION] quiz yamuk yapmadı yapmaz bence , kanalım quiz yüzünden kapandı quizin flagladığını düşünüyorum diyen çıkarmı bilmem hadi çıksın 50 tane forumda quiz kullananların sayısı meçhul :)

[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] arkadaşlar Quiz bizden başlıkta ''Full Episode'' geçen videoları düzeltmemizi mi istiyor uyarı mı yoksa bu mail geldiğinde kanalı quizden atıyorlar mı?

Şahsen ters bir durum olacağını zannetmiyorum.. Spamdan kapanmayı önlemek için bazı başlık ve etiketleri düzeltmemizi istiyor ama ben o kadar çok videoya müdahale edebileceğimi düşünmüyorum.. Madem quiz başlıkta açıklama ve etiketteki videolarımızı biliyor bir zahmet kendiside düzEltiversin o zaman [emoji3]

Bu Quiz spam nasıl yapılır hiç bilmiyor. İş mi şimdi bu "full" taginden kaçmak? Tek derdi bu mu? Bunu sil bünyendeki kanallar spamdan kapanmasın. Dahiyane. Bir iki spamcı tutsunlar da biraz akıl versin. Güzelim ekmek teknemiz. Yardımcı da oluruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri