[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bilir bu konuyu. Parayı ne zaman alıyor network.
Dediğim gibi ben kesin şudur demiyorum.Ama bana erken ödeme mantığı daha yatkın geldi.Neyse bilen aydınlatsın ..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] bilir bu konuyu. Parayı ne zaman alıyor network.
Ağzı bilmemneye açmakla ne ilgisi var? Biz bir şeyi deyince zen felsefesi, evrenin kötü enerjisi falan mı devreye giriyor.
Bu ay Google'dan parayı alıp bize ödeyecek Quiz (bence)
Bu öyle felaket senaryosu da değil. Ödesin de nasıl öderse ödesin.
Dediğim gibi ben kesin şudur demiyorum.Ama bana erken ödeme mantığı daha yatkın geldi.Neyse bilen aydınlatsın ..
Kesinleşmeyle ilgili başlık açılmamış hla bgn başlamıyomu arkadaslar
Kesinleşmeyle ilgili başlık açılmamış hla bgn başlamıyomu arkadaslar
yine başlamış felaket senaryoları![]()
Hocam dalgaya vurulacak bir şey yok. Zaten şu an başımızdan geçene felaket demeyeceksek neye diyeceğiz?
Kaldı ki ben tozpembe bir senaryo çiziyorum. Quizgroup bu sefer Google'ın kendilerine ödeme yapmasını bekleyecek, cepten ödemeyecek diyorum.
yine başlamış felaket senaryoları![]()
Baya uzun zaman once CN'in sahibi velet google network sirketlerine odemeleri 20sinden sonra yapiyor diye soylemisti. Bazi networklarin 5 hafta bazilarininsa 2 ay sonra odemeye baslamalarindan anlasiliyor aslinda youtubeun networklara parayi erken odemedigi.
Quiz parayi kendi hesabindan oduyor once. Sonra youtubedan parayi aliyor. Bunuda soyle aciklayayim, yine bundan aylar once quizgroupta bi sorun yasanmisti. Bazi kisiler odemesini alamamisti, bunun sebebiyse adamlara gelen parayla odedikleri paranin eslesmiyor olmasiymis. Sonradan soylemislerdi bazi kapanan kanallarin parasi youtube tarafindan geri alinmis fakat bunlar odemeyi erken yaptigindan dolayi o parayi zaten odemislerdi. O zamandan sonra kapanan kanal odemelerini 1 ay gecikmeli yapmaya basladilar zaten.
Yine life kendi konusunda bi ara forumdan birine "biz sana odemeyi coktan yaptik bunun icin bize tesekkur etmelisin cunku senin kanalin kapandigindan dolayi youtube odemesini yapmadi" demislerdi.
Doğrudur o zaman hocam [MENTION=23585]Sevimsiz[/MENTION] arkadaşın da dediği gibi Quiz ödemelerin ilk elden google'ın kendilerine yapmalarını bekleyebilir,bizi bekletebilir.Tabi bunlarda varsayım.Umarım herkes ödemesini sorunsuz biçimde en kısa sürede alır ..
quiz ödemeleri yapmassa,geciktirirse bittim ben
normalde 12sınde saat kacta baslıyordu tahmını
son 3 ay
1- ay 14
2- ay 13
3- ay 12 si diye aklımda kalmış
hangi ay hangi saat tam hatırlamıyorum ama biri gece 10 dan sonra olmuştu o sıkıntılı ayda biri ay 6-10 arası oldu bi ayda bu saatlerde başlamıştı
ozaman kotu senaryo uretmek ıcın daha erken,15ınden sonra dusunuruz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.