Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dashborada kesinlesme yok ama ödeme mesajı geldi arkadaşlar
Arkadaşlar panele girişteki güvenlik şifresini doğru girmeme rağmen 3 kere hataı saydı ve şuan panele girişim kitlendi şöyle bir uyarı var ;
The password that you entered is incorrect. You cannot log into your dashboard.
Please try again in 3 hours, or contact partner care at [email protected].
Nasıl bir mail atmam gerekiyor ingilizcesi iyi olan arakadaşlar yardım edebilir mi, yada daha önce bu sorunu yaşayan arkadaşlar.
Hesapladigim miktarla hemen hemen aynı olduğu için farketmedim kusura bakmayın arkadaslarödeme mesajının başlığına dikkat ederseniz yanlış mail olduğunu anlarsınız arkadaşlar, haziran döneminin mailini göndermişler..
QuizGroup 2015-06-01 Payment Notification
Utanmasalar kapananlarla birlikte ödeyecekler artık!
Hesapladigim miktarla hemen hemen aynı olduğu için farketmedim kusura bakmayın arkadaslar
Merhaba arkadaşlar.Tek dashboard mı çalışmalıyım yoksa her kanalı ayrı dashboarda mı sokmalıyım sizce ?
En başından beri her kanala ayrı dashboardla çalışıyorum,bence en sağlıklısı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.