QuizGroup Network

aynı hatayı bende alıyorum hocam dün gece dashabordlar ayrılmştı her dashaborda 1 kanal vardı şimdide o resmini attığın hatayı alıyorum muhtemeln dashabordları birleştirmeye çalışıyolar işleri biraz çorba ettiler ama bakalm hayırlısı

aynen aynı hata bende de var ayrıca sabah işe giderken kontrol ettim kesinleşme de yoktu henüz. Dediğin gibi dashboardlara ayar cekiyorlar sanırım o yuzden giremiyoruz. Çünkü kanalım tertemizdi quizden cikarildigini sanmıyorum.

bende tüm kanallarım açık kapalı farketmeksizin ayrılmış, kesinleşme bir kapalı da var diğerlerinde bişey yok daha (varsa da ben bilmiyorum) ve bazı kanallarımda da bu hatayı alıyorum :confused: quiz biraderim naptın sen öyle ya :(

Vallahi bir yerden adsense diğer yerden quiz vurdu.

ayın 12 sinden sonra kapanan kanallrın ücretini bu ay alırsın muhtemelen(13ve 14 dünde kapanan 17 kanalımda bu ayki ödemeye dahil edilmiş benim bundan önceki aylardada hep böyle olmuştu.umarım sende sorunsuzca alırsın bu ay paranı)

tam 12 agustosta kapanmış fakat dashboard ayrılmış ve daha kesinleşme yok alırmıyım bu ay

10 kanalım vardı 2 dashboarda 9 tanesi kesinleşmiş kapalı olan kanalın dashboardına giriş yapınca 0 dolar gözüküyor kesinleşmemiş demek, 12 sinde kapanmıştı.

"YOUR GOOGLE ACCOUNT HAS NO ACCESS TO THE QUIZGROUP DASHBOARD"

Quiz bu hatayı veriyor acaba dashboardlarımı birleştiriyorlar bütün kanallarımda böyle.

Kapanan kanallarda alacagim bazi miktarlar vardi.
Dashboarddan atildiktan sonra o odemeleri alabilecek miyim acaba?

Açık kanallarım kesinleşmiş kapalılar kesinleşmemiş. Kapalılar panelden atılmış bu kapalıları ödemeyecekleri anlamına gelir mi?

Kapalı kanalın Dashboard ına nasıl girdin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normal olarak quizin sitesine girip login dedim kanalın mailini şifresini girdim dasboardda şifre vardı ama şifre göstermeden girdi direk, active 1 channel yazıyor ama o 1 kanalda terminal mi ne yazıyor yani kapalı ama yinede girebiliyorum belki 12 ağustosta kapandığı içindir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri