Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aynı hatayı bende alıyorum hocam dün gece dashabordlar ayrılmştı her dashaborda 1 kanal vardı şimdide o resmini attığın hatayı alıyorum muhtemeln dashabordları birleştirmeye çalışıyolar işleri biraz çorba ettiler ama bakalm hayırlısı
bendede butun dashbordlar aynı böyle dashbordlara bağlı olan kanallarda denedim aynı bu sorunu yaşayan başkaları varmı varsa neden bizde böyle arkadaşlar
dashboard ta kesinleşen miktar ne yazıyorsa onu alırsın bu para zaten kesinti yapılmış olan tutardır( örnegin dashboard dında yazan rakam 1000 usd ise alacagın rakam 1000 usd dir)
[MENTION=27444]Apoled[/MENTION] New report is available yazan kapalı kanalların bu ayın 12sinden sonra kapanan kanallarınmı?
Aynı hata bende de var.
bende tüm kanallarım açık kapalı farketmeksizin ayrılmış, kesinleşme bir kapalı da var diğerlerinde bişey yok daha (varsa da ben bilmiyorum) ve bazı kanallarımda da bu hatayı alıyorumquiz biraderim naptın sen öyle ya
![]()
Aynı hata bende de var.
ayın 12 sinden sonra kapanan kanallrın ücretini bu ay alırsın muhtemelen(13ve 14 dünde kapanan 17 kanalımda bu ayki ödemeye dahil edilmiş benim bundan önceki aylardada hep böyle olmuştu.umarım sende sorunsuzca alırsın bu ay paranı)
"YOUR GOOGLE ACCOUNT HAS NO ACCESS TO THE QUIZGROUP DASHBOARD"
Quiz bu hatayı veriyor acaba dashboardlarımı birleştiriyorlar bütün kanallarımda böyle.
Kapalı kanalın Dashboard ına nasıl girdin10 kanalım vardı 2 dashboarda 9 tanesi kesinleşmiş kapalı olan kanalın dashboardına giriş yapınca 0 dolar gözüküyor kesinleşmemiş demek, 12 sinde kapanmıştı.
Kapalı kanalın Dashboard ına nasıl girdin
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.