QuizGroup Network

15 kanal vardı 9 a inmiş 6 sı kapalıydı çıkartılmış gösteriyor.. ve hepsi kesinleşmiş.

arkadaşlar okudum ama anlamadım şimdi quiz kanalalrı atmayamı başladı olay nedir ?

Dashboardları ayrılan arkadaşlara bi sorum olucak.

o dashboarda uzun zamandır kanal bağlamıyomuydunuz ? yada ne zamandır bağlamıyodunuz.

ben 1 aydır kanal bağlamadığım dashboardlar ayrılmış. 1 hafta önce kanal bağladım dashboardlar birleşik

Dashboardları ayrılan arkadaşlara bi sorum olucak.

o dashboarda uzun zamandır kanal bağlamıyomuydunuz ? yada ne zamandır bağlamıyodunuz.

ben 1 aydır kanal bağlamadığım dashboardlar ayrılmış. 1 hafta önce kanal bağladım dashboardlar birleşik

Dashboard ayrilmadan yarim saat once baglamistim

baglı kanallarım halen neden sizinkileri atıyolarki

belkdie bilmediğim kanalı atmış olabilirler

J4q6nJ.png

Sırayla dashboardları ayırıyorlar sanırım sıra bize de gelecek gibi

arkadaşlar okudum ama anlamadım şimdi quiz kanalalrı atmayamı başladı olay nedir ?

Evt. Muhtemel google quizin partnerlıgını iptal edicem diye uyardı. O da partnerlık hakkını elde tutabilmek icin özgün kanallar haricindeki tüm kanalları sırayla partnerlıktan atıyor. Bu islem minimum 1 hafta sürer sanırım. Geriye 3-5 özgün kanal yapan adam kalır.

Evt. Muhtemel google quizin partnerlıgını iptal edicem diye uyardı. O da partnerlık hakkını elde tutabilmek icin özgün kanallar haricindeki tüm kanalları sırayla partnerlıktan atıyor. Bu islem minimum 1 hafta sürer sanırım. Geriye 3-5 özgün kanal yapan adam kalır.

Kardeş sen işi bırakıyorum demedin mi kendini sınırsız banlatsana.Madem kesin bitti mahvolduk diyosun.

O halde geçmiş aylardaki kazançlarımızı ödeyip atsınlar. Yok öyle yağma. :) Eylül de olacak dediler bu işgüzarlıga giriyor. Kanallarda ne telif ne topluluk ne eşleşen var atılmış kazanları sıfırlamışlar kanallara girip tek tek bakıyorum.

sadece webmoney kullanıyorum yaklaşık 15 en büyük kanalımı kontrol ettim hiçbirinde sorun yok bir tek özgün kanalımda bu uyarı geliyor onu da atmışlar.

[MENTION=17473]codertr[/MENTION] TAMAM BYE

Neden Life yetkilisi gelip cevaplamıyor bazı şeyleri? Lay lay loma geliyordu ama. :)

Felaket tellaları bir bitmiyor bu başlıkta.
Bende boş kanal var atmadı, kanallar tek Dasboard'da toplu.
Sadece kapalılar ayrıldı.

Diğeride beklesin %90 kanalları tekrar aynı dasboard'a felan alırlar.
Olmadı atacağını atar hepsi ayrı kalır dasboard'ların, oda bir nevi önlem gibi olur.
2-3 gün sabredelim hep birlikte.

sabahtan bu yana eski LIFE larin hepsini temizlemekle mesguller Quizler yerinde olay bu (Istisnalar disinda )ayirdilar buyuk tamizlik için sonra sanirim birlestirecekler ayni dashbordlarda
baska secenek yok

hocam sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum sizce olay nedir

Sent from my iPhone using Tapatalk

tek olay var Quiz bizim için google ile mücadele veriyor.. Ne olacağını 1-2 güne kadar anlamış oluruz.. Ama görünen mantık tüm kanalların dashboardlarını kaldırıp sadece açıkları seçip yeni bir dashboard oluşturacaklar gibi gözüküyor.. kapalılardan arınmış şekilde.. umarım böyle olur.

Felaket tellaları bir bitmiyor bu başlıkta.
Bende boş kanal var atmadı, kanallar tek Dasboard'da toplu.
Sadece kapalılar ayrıldı.

Diğeride beklesin %90 kanalları tekrar aynı dasboard'a felan alırlar.
Olmadı atacağını atar hepsi ayrı kalır dasboard'ların, oda bir nevi önlem gibi olur.
2-3 gün sabredelim hep birlikte.

Ne felaket tellallığı yav. :) Türkçe, yabancı yüzlerce kanal atılmış. Bu kanalın panele erişimi yoktur ve geri iade edilmeyecektir gibisinden uyarı çıkıyor. Kanala girip bakıyorum dolarlar sönmüş quiz bağlantısı kaldırılmış kazançları sıfırlanmış. Daha ne felaketi istiyorsun? :)

Kanala yeniden bağlantı kurma şansları var mı? Değişik bilemedim biz ödemeler kesinleşsin diye beklerken adamlar ne yaptı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri