Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dashboardları ayrılan arkadaşlara bi sorum olucak.
o dashboarda uzun zamandır kanal bağlamıyomuydunuz ? yada ne zamandır bağlamıyodunuz.
ben 1 aydır kanal bağlamadığım dashboardlar ayrılmış. 1 hafta önce kanal bağladım dashboardlar birleşik
Dashboard ayrilmadan yarim saat once baglamistim
arkadaşlar okudum ama anlamadım şimdi quiz kanalalrı atmayamı başladı olay nedir ?
Evt. Muhtemel google quizin partnerlıgını iptal edicem diye uyardı. O da partnerlık hakkını elde tutabilmek icin özgün kanallar haricindeki tüm kanalları sırayla partnerlıktan atıyor. Bu islem minimum 1 hafta sürer sanırım. Geriye 3-5 özgün kanal yapan adam kalır.
Evt. Muhtemel google quizin partnerlıgını iptal edicem diye uyardı. O da partnerlık hakkını elde tutabilmek icin özgün kanallar haricindeki tüm kanalları sırayla partnerlıktan atıyor. Bu islem minimum 1 hafta sürer sanırım. Geriye 3-5 özgün kanal yapan adam kalır.
sadece webmoney kullanıyorum yaklaşık 15 en büyük kanalımı kontrol ettim hiçbirinde sorun yok bir tek özgün kanalımda bu uyarı geliyor onu da atmışlar.
[MENTION=17473]codertr[/MENTION] TAMAM BYE
hocam sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum sizce olay nedir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Felaket tellaları bir bitmiyor bu başlıkta.
Bende boş kanal var atmadı, kanallar tek Dasboard'da toplu.
Sadece kapalılar ayrıldı.
Diğeride beklesin %90 kanalları tekrar aynı dasboard'a felan alırlar.
Olmadı atacağını atar hepsi ayrı kalır dasboard'ların, oda bir nevi önlem gibi olur.
2-3 gün sabredelim hep birlikte.
en iyi kanal gitmiş battıkarkadaşlar bugün kapananı verir mi acaba? bi çocuklara çikolata dondurma dağıtalım topluca.
Neden Life yetkilisi gelip cevaplamıyor bazı şeyleri? Lay lay loma geliyordu ama.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.