QuizGroup Network

Ne felaket tellallığı yav. :) Türkçe, yabancı yüzlerce kanal atılmış. Bu kanalın panele erişimi yoktur ve geri iade edilmeyecektir gibisinden uyarı çıkıyor. Kanala girip bakıyorum dolarlar sönmüş quiz bağlantısı kaldırılmış kazançları sıfırlanmış. Daha ne felaketi istiyorsun? :)

Kanala yeniden bağlantı kurma şansları var mı? Değişik bilemedim biz ödemeler kesinleşsin diye beklerken adamlar ne yaptı.

Evt. Haklısın dostum. Forumdakiler dogal olarak iyimser bakıyolar quizin yaptıklarına. Ama henüz gercekci düsünemiyolar. Keske ben de iyimser olabikseydim. Sanırım milletin gercekleri kabullenmesi bir haftayı bulacak.

[MENTION=17473]codertr[/MENTION], youtup tamamen bittiyse [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ye söyleyek forumu da ay sonunda kapatsın dağılalım o zaman.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Why were divided channel??

Ne felaket tellallığı yav. :) Türkçe, yabancı yüzlerce kanal atılmış. Bu kanalın panele erişimi yoktur ve geri iade edilmeyecektir gibisinden uyarı çıkıyor. Kanala girip bakıyorum dolarlar sönmüş quiz bağlantısı kaldırılmış kazançları sıfırlanmış. Daha ne felaketi istiyorsun? :)

Kanala yeniden bağlantı kurma şansları var mı? Değişik bilemedim biz ödemeler kesinleşsin diye beklerken adamlar ne yaptı.

Benim sözüm sana değil.
Burda ortalığı karıştıranlara.
Yorumlara baktım hiç değişmemişler.
Sen kendi başına gelenleri yazıyorsun, zaten böyle olmadı demiyoruz.
Bende kendi başıma gelenleri yazıyorum, forumda benim başıma gelen olay baya kişinin başına geldi.
Yani iyimser yönden bakıyoruz, inşallah senin başına gelen olaylar diğerlerinin başına gelmez.

@KaanYGT 2 gün önce bu ayın 30 unda kapanan kanal ödemesi yapacağını söyledi. ay başından beri 1 eylül den önce açık kapalı ödemeler de sıkıntı olmayacağını sadece kanal alımların da youtup'un baskısı sonucu eleme yapacağını söyledi.

adsense ve quiz bu ay sıkıntılı olmasının sebebi anladığım kadarıyla güncelleme, teknik alt yapı çalışması vs.

Beyler sağlam kanallar mı atılıyo o kadar geri gittim adam gibi bi cevap yok biri life kanallar atılmış diyo biri kapalılar biri sağlamlar

Olayla ilgili en iyimser bakış açısı şudur bana göre;

Quiz google a her ay rapor veriyor ve bu verdiği raporda kapalı kanalların sayısı oldukça fazla olduğu için yeni bir databaseye tüm kanalları ayırarak sadece açıkları taşıyor.. bu nedenle dashboarda erişim sağlanmıyor, yeni databaseye taşındığında muhtemelen aktif olacaktır.. Ha diyeceksiniz ki sadece kapalıları atsa yeterli olur, bence olmaz çünkü sistemsel bir olaydır google a bunu yutturamayabilir.(sadece tahmin)

Bende son durum. Kapalı olan tüm kanallar dasboarddan atılmış. SAĞLAM tüm kanallar hala aynı dasboardda bir arada duruyor.

Beyler sağlam kanallar mı atılıyo o kadar geri gittim adam gibi bi cevap yok biri life kanallar atılmış diyo biri kapalılar biri sağlamlar

Hocam şuan hiçbir şey belli değil. Benim sağlam ve temiz kanallarım atılmış gözüküyor. Kanala girdim partner bağlantısı kaldırılmış ama ne kadar ilginctir ki kanal takip ile sorgulattıgım da halen quize bağlı gözüküyor. Videolara giriyorum reklam ortaları halen açık. Çok karışık şuan ne yaptıkları neden yaptıkları belli değil. Ya komple partneri temizleyecekler ya da büyük bir bug oluştu.

kanalları tek dashboard da toplamakla yanlış yapmışız anlaşılan. dashboard lar üzerinden bi karar vermişler gibi görünüyor. ya bi dashboard un tamamını atıyolar ya da hiç dokunmuyolar. yani benim izlenimim o yönde. keşke ayrı ayrı yapsaymışız hepsini

Olayla ilgili en iyimser bakış açısı şudur bana göre;

Quiz google a her ay rapor veriyor ve bu verdiği raporda kapalı kanalların sayısı oldukça fazla olduğu için yeni bir databaseye tüm kanalları ayırarak sadece açıkları taşıyor.. bu nedenle dashboarda erişim sağlanmıyor, yeni databaseye taşındığında muhtemelen aktif olacaktır.. Ha diyeceksiniz ki sadece kapalıları atsa yeterli olur, bence olmaz çünkü sistemsel bir olaydır google a bunu yutturamayabilir.(sadece tahmin)

senin yorumunu yirim :D şaka maka gerçekten mantıklı.

Hocam şuan hiçbir şey belli değil. Benim sağlam ve temiz kanallarım atılmış gözüküyor. Kanala girdim partner bağlantısı kaldırılmış ama ne kadar ilginctir ki kanal takip ile sorgulattıgım da halen quize bağlı gözüküyor. Videolara giriyorum reklam ortaları halen açık. Çok karışık şuan ne yaptıkları neden yaptıkları belli değil. Ya komple partneri temizleyecekler ya da büyük bir bug oluştu.

Neden çıkarıldıklarına dair mail atmamışlar mı benimde dün bi kanalı çıkarmışlar izlenim kazanç oranı uyuşmuyo diye size gelmedi mi hiç mail

Neden çıkarıldıklarına dair mail atmamışlar mı benimde dün bi kanalı çıkarmışlar izlenim kazanç oranı uyuşmuyo diye size gelmedi mi hiç mail

Yok hocam gmaile girdim baktım sadece izleyici yorumları var. :D Zaten kanal 5 aydır baglıydı ve yüklü ödeme alıyordu her ay. 600k civarında izlenim 4 bin abonesi var. Öyle 15 izlenime 15 tıklama vs. gibi bir şey yok yani.

Ha bir de arkadaşlar kanallarımız gerçekten atılmış olsaydı bilgilendirme maili gelirdi hiç bir mail vs yok, açıklama da yok.. geçtiğimiz aylara bakarsanız Quiz bize ne olduğunu bildirmediği dönemlerde kendi içinde yaşadığı teknik sorunlar veya yeniliklerle ilgili bir şeyler çıkıyordu ortaya.. Bu da böyledir inşallah :)

Ha bir de arkadaşlar kanallarımız gerçekten atılmış olsaydı bilgilendirme maili gelirdi hiç bir mail vs yok, açıklama da yok.. geçtiğimiz aylara bakarsanız Quiz bize ne olduğunu bildirmediği dönemlerde kendi içinde yaşadığı teknik sorunlar veya yeniliklerle ilgili bir şeyler çıkıyordu ortaya.. Bu da böyledir inşallah :)

ağzından bal damlıyor böyle yorumlara ihtiyacımız var o kadar kötü teori arasında:)

En sağlıklı olay quiz ile irtibata geçip sormak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri