QuizGroup Network

mutlaka bır acıklama yapılacaktır dıger dasportlar toplu halde kesınlestı sadece 1 tanesınde problem yasadım bekleyıp gorecez neden boyle oldugunu

şuanda mantıklı düşenemiyorum ama aklımdaki fikir şu. şuanda quiz bütün kanalları partnerden atıyor (hepsini) 0 kanal kalacak şekilde. ayın 1indede youtube yeni politikasıyla birlikte quiz artık kanal alımlarını puanlama sistemiyle yapıcak. spam kanalları alıcak. ama en azından birazda olsun özgüne benziyen kanalları alıcak. başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa aklımı yitiricem

Hiç kanalı atılmayan var mı? Benim hiç biri atılmamış sıra bize de mi geliyo acaba

Arkadaşlar iyi kötü quizin sonuysada onlar olmasa sürünüyo olucaktık.Birazda iyi yönlerini düşünün bu yazılanlar için çok üzülüyorum.Ekmek yediğimiz kaba pislemiş gibi oluyoruz.Adam gibi youtube'yi bile belki karşısına aldı okadar zaman boyunca.Bu zamanda böyle partner bulmak çok zordu.Ben ne olursa olsun quizin biticeğini düşünmüyorum.Quiz bizim deli gibi spam yaptığımızı bile bile izin veriyordu.Bu aralar yt sıkıştırıyo.Biraz katı kurallar getirip bi zamandan sonra eskiye dönebilirler yada eski sistem halen devam eder.Haftasonunda mail attığımda hiçbir zaman dönüş yaptıklarını görmedimki şimdi mail atsanızda döneceklerini düşünmüyorum.Diyosunuz Kanallar Atılıyosa iş başındalar diye bu kadar büyük bi firma bu sistemi yapan belli kriter belirleyip komutları verebileceği botlar olamazmı yani? Yazdıklarımı ukalalık olarak algılamayın yanlış telaffuz vs varsa özür dilerim...

20 dashboard, hiçbirine giriş yapılmıyor.
Yüksek izlenimli kanallarla girmeyi denedim, yine dashboard'a girilmiyor. Ancak yt kanalına girdiğim da kanal hala quizde gözüküyor.

şuanda mantıklı düşenemiyorum ama aklımdaki fikir şu. şuanda quiz bütün kanalları partnerden atıyor (hepsini) 0 kanal kalacak şekilde. ayın 1indede youtube yeni politikasıyla birlikte quiz artık kanal alımlarını puanlama sistemiyle yapıcak. spam kanalları alıcak. ama en azından birazda olsun özgüne benziyen kanalları alıcak. başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa aklımı yitiricem
Ya hocam herkesin atiyoda sana kafayı fena takmış 600 kanal nedemekya ben kafayı yerdim ama tahmince daha çok kanal uçacak

Kimse kusura bakmasın da, bu panelleri dağıtılan kişilerin ben dahil tüm kanalları sanırım teker teker partnerden atılacak. :) İş bunu gösteriyor sistemsel bir hata gibi durmuyor bilincli yapılıyor şuan. Temmuz ayını ödesinler isterseler kanalları alıp vitrinlerine koysunlar banane.

Arkadaşlar iyi kötü quizin sonuysada onlar olmasa sürünüyo olucaktık.Birazda iyi yönlerini düşünün bu yazılanlar için çok üzülüyorum.Ekmek yediğimiz kaba pislemiş gibi oluyoruz.Adam gibi youtube'yi bile belki karşısına aldı okadar zaman boyunca.Bu zamanda böyle partner bulmak çok zordu.Ben ne olursa olsun quizin biticeğini düşünmüyorum.Quiz bizim deli gibi spam yaptığımızı bile bile izin veriyordu.Bu aralar yt sıkıştırıyo.Biraz katı kurallar getirip bi zamandan sonra eskiye dönebilirler yada eski sistem halen devam eder.Haftasonunda mail attığımda hiçbir zaman dönüş yaptıklarını görmedimki şimdi mail atsanızda döneceklerini düşünmüyorum.Diyosunuz Kanallar Atılıyosa iş başındalar diye bu kadar büyük bi firma bu sistemi yapan belli kriter belirleyip komutları verebileceği botlar olamazmı yani? Yazdıklarımı ukalalık olarak algılamayın yanlış telaffuz vs varsa özür dilerim...

bencede hocam adam geldi buraya üye bile oldu

Kanallar hala Quiz olarak gözüküyor ama hiçbir kanalın dashboarına giremiyorsun. Ne oluyor anlamıyorum.

Valla ben bu ayin derdindeyim artik bu ayi alsak baride adsenseye geceriz.. Onemli olan son paralari bi almak.. :D

Valla ben bu ayin derdindeyim artik bu ayi alsak baride adsenseye geceriz.. Onemli olan son paralari bi almak.. :D

Aynen öyle en azından temmuzu ödemeleri gerekir. Temmuzda böyle sıkıntılar yoktu bunlar eylülü işaret edip temmuza konamazlar. Sonuçta 1 ay calıstırdılar herkesi yok öyle yağma.

quiz sandığın gibi sadece spam alan bir partner değil milyon aboneleri olan kanallarıda bünyelerinde barındırıyorlar.

Kanalları programda sorgulattım 1 kanal atılmış , o da bugün 3.telifi yemiş .O yüzden mi atıldı bilmiyorum ama atmışlar sonuçta.

Kanalları programda sorgulattım 1 kanal atılmış , o da bugün 3.telifi yemiş .O yüzden mi atıldı bilmiyorum ama atmışlar sonuçta.

moralini bozmak gibi olmasında girip bakarmısın. programda benimde çok az kanalım atıldı gözüküyor ama. girip bakıyorum bütün kanallarım atılmış

[MENTION=14964]kubarbaz[/MENTION] hocam sağolsun yardımcı oldu. Quizden atılmış kanalının bir videosunun kaynak kodlarını inceledim. Reklamlar açık ve partneri hala quiz gösteriyordu. [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] hocamın da dediği gibi belki reklamların kalkması 1-2 günü bulabilir.

moralini bozmak gibi olmasında girip bakarmısın. programda benimde çok az kanalım atıldı gözüküyor ama. girip bakıyorum bütün kanallarım atılmış

Hocam siz dedikten sonra yaklaşık 10 kanalımı daha kontrol ettim 1 tane atılan buldum sadece.

çok fazla kanalı olanların başını yediler galiba. az kişiye vurarak çok iş yaptılar ikinci ihtimal diğerlerine sıra gelmedi.

Birtek bende mi sağlam kanallar toplu halde tek dashboardta, kapalılar ayrı dashboardlarda ve tüm kanalların dashboardları kullanılabilir durumda? Benim gibi olan var mı başka? Sıra bize de mi gelecek yoksa?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri