Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya hocam herkesin atiyoda sana kafayı fena takmış 600 kanal nedemekya ben kafayı yerdim ama tahmince daha çok kanal uçacakşuanda mantıklı düşenemiyorum ama aklımdaki fikir şu. şuanda quiz bütün kanalları partnerden atıyor (hepsini) 0 kanal kalacak şekilde. ayın 1indede youtube yeni politikasıyla birlikte quiz artık kanal alımlarını puanlama sistemiyle yapıcak. spam kanalları alıcak. ama en azından birazda olsun özgüne benziyen kanalları alıcak. başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa aklımı yitiricem
Ya hocam herkesin atiyoda sana kafayı fena takmış 600 kanal nedemekya ben kafayı yerdim ama tahmince daha çok kanal uçacak
Arkadaşlar iyi kötü quizin sonuysada onlar olmasa sürünüyo olucaktık.Birazda iyi yönlerini düşünün bu yazılanlar için çok üzülüyorum.Ekmek yediğimiz kaba pislemiş gibi oluyoruz.Adam gibi youtube'yi bile belki karşısına aldı okadar zaman boyunca.Bu zamanda böyle partner bulmak çok zordu.Ben ne olursa olsun quizin biticeğini düşünmüyorum.Quiz bizim deli gibi spam yaptığımızı bile bile izin veriyordu.Bu aralar yt sıkıştırıyo.Biraz katı kurallar getirip bi zamandan sonra eskiye dönebilirler yada eski sistem halen devam eder.Haftasonunda mail attığımda hiçbir zaman dönüş yaptıklarını görmedimki şimdi mail atsanızda döneceklerini düşünmüyorum.Diyosunuz Kanallar Atılıyosa iş başındalar diye bu kadar büyük bi firma bu sistemi yapan belli kriter belirleyip komutları verebileceği botlar olamazmı yani? Yazdıklarımı ukalalık olarak algılamayın yanlış telaffuz vs varsa özür dilerim...
Valla ben bu ayin derdindeyim artik bu ayi alsak baride adsenseye geceriz.. Onemli olan son paralari bi almak..![]()
şuanda mantıklı düşenemiyorum ama aklımdaki fikir şu. şuanda quiz bütün kanalları partnerden atıyor (hepsini) 0 kanal kalacak şekilde. ayın 1indede youtube yeni politikasıyla birlikte quiz artık kanal alımlarını puanlama sistemiyle yapıcak. spam kanalları alıcak. ama en azından birazda olsun özgüne benziyen kanalları alıcak. başka bir şey aklıma gelmiyor yoksa aklımı yitiricem
Kanalları programda sorgulattım 1 kanal atılmış , o da bugün 3.telifi yemiş .O yüzden mi atıldı bilmiyorum ama atmışlar sonuçta.
moralini bozmak gibi olmasında girip bakarmısın. programda benimde çok az kanalım atıldı gözüküyor ama. girip bakıyorum bütün kanallarım atılmış
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.