QuizGroup Network

İtiraz ve AIR ile işbirliği niyeti için teşekkür ederiz!
Biz YouTube ----- inceledik. Şimdi performans 19 aboneler ve 9,990 views.
:( Ne yazık ki, bu bizim kanal ağa bağlanmak için yeterli değildir.
Bunun yerine, biz müstakbel ortaklar statüsünde AIR ile etkileşim sunuyoruz. Bu format kanalın gelişimine yönelik eğitim faaliyetleri bir dizi içerir:

Çalışma YouTube yaratıcıları rehberleri
Facebook, VKontakte, Google+ ve YouTube dersin bizim topluluklara üye
Abonelik e-posta bülteni
takvimine uygun olarak hareket edecek bilgiler hangi açık antrenman web seminerleri, katıldı
Bu formatın amacı - her zaman bağlantı için AIR YouTube.Drugoy az önemli kriter Premium Partner Ağı olsun, müstakbel ortakları (100 aboneye ve 3000 kez) asgari performans kanalını girmek için yardım - kanalınıza içerik sistematik ve tutarlı avtorskim.Pri olmak zorunda Kanalın gelişimine yaklaşımı, bu rakamlar 1 ay veya daha kısa sürede kolayca ulaşılabilir, biz defalarca Partnerov.My örneği kanal da yapabiliyor olduğuna inanıyorum gördük. Bu olunca, nami.S saygı, senin AIR ile irtibata geçiniz.

Bu videoyu çeken kişi farklı bir partnerin reklamını yaparken quize baya bir giydirmiş. Nitelikli dolandırıcılıktan felan bahsediyor. Bu zamana kadar ki olan davranısları sadece pazarlama taktiğiydi, bu kadar üyeye sahip olduktan sonra size hiçbir şey belirtmeden kanalları ve kazançları buhar ettiler diyor. :(

O Life Yetkilisi buraya gelecek! :D

Bu arada reklamını geçtiği partner; AIR : Подача заявки на Ñ€ĞµĞ³Ğ¸ÑÑ‚Ñ€Ğ°Ñ†Ğ¸ÑŽ канала bu.

Araştırılmalı yalnız sitede ingilizce dil desteğini göremedim ful rusca. Kapananları ödedigini de belirtti videoda.

hocam bence bunlar durumdan faydalanmaya çalışıyor da olabilir.Quizin şimdiye kadar hiç yamuğu olmadı.Unuttuğumuz kanalın bile ödemesini yaptılar.
En iyisi yarını bekliyelim :confused:

yarın büyük gün yarın life yetkilisi buraya damlamak zorunda. onu bi sorguya çekeriz :(

hocam bence bunlar durumdan faydalanmaya çalışıyor da olabilir.Quizin şimdiye kadar hiç yamuğu olmadı.Unuttuğumuz kanalın bile ödemesini yaptılar.
Quiz kapanan kanalları bile ödediyse laf söyleme hakkımız yok diye düşünüyorum.Şuan atılan kanalları ödemicekse de Youtube'ın kendilerini zorladığı kesin.

Dünden beri takip ediyorum 320 tane quiz kanalım var hepsi karışık panelerde hiçbiri atılmadı sadece kapalı kanalar tek panelde bakalım bize ne zaman vuracak bu arada açık kanaların hepsinin ödemesi kesinleşti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam unuttuğunuz kanal sayısı 100'ü geçmez. Burada binlerce kanaldan bahsediliyor. Bilmiyorum. Bakın video altında bir yoruma denk geldim çok beğeni alan;

And these "miracles" for 2-3 days before payment for July. Just imagine how much money they " cut down " to disable channels . ( Let me remind you disconnect from the network were widespread . )

Ve Temmuz için ödenmesinden önce 2-3 gün bu "sürpriz" . Sadece onlar kanalları devre dışı bırakmak için "kapatmak" ne kadar para siz düşünün . ( Me ağ yaygındı dan kesmek hatırlatalım . )

Ben bu ceviriyi bile pek hayra alamet görmüyorum.

neler oluyor anlamak mümkün değil,atılan kanalın videolarını tekrar para kazan yaptım,sonra analytics kontrol ettim kazançlar full sıfırlanmıştı,sonra kontrol paneline girdim bir baktım quiz davetiyesi var kabul ettim tekrar ağa katıldı kanal ve kazançlar hiç bir değişiklik olmadan geri geldi...ama kanalın dashboardu yine yok...yahu bu nasıl iştir böyle...

sadece dashboardlarla ilgili bir sıkıntı yada çalışma yapılıyor olabilir mi acaba?

Hocam çok garip şeyler oluyor bekleyin derim Quiz'de bir cinlik peşinde kendilerini sağlama almaya çalışıyorlar Pazartesi-Salı belli olur her şey ben içeride paramız kalacağını sanmıyorum.

Bu videoyu çeken kişi farklı bir partnerin reklamını yaparken quize baya bir giydirmiş. Nitelikli dolandırıcılıktan felan bahsediyor. Bu zamana kadar ki olan davranısları sadece pazarlama taktiğiydi, bu kadar üyeye sahip olduktan sonra size hiçbir şey belirtmeden kanalları ve kazançları buhar ettiler diyor. :(

O Life Yetkilisi buraya gelecek! :D

Bu arada reklamını geçtiği partner; AIR : Ğ�одаÑ�а заявки на Ñ�егисÑ�Ñ�аÑ�иÑ� канала bu.

Araştırılmalı yalnız sitede ingilizce dil desteğini göremedim ful rusca. Kapananları ödedigini de belirtti videoda.
Paralar nerde buhar olmuş ? Bazilarimizda Kesinleşmis duruyor , reklam yapmasaydi belki dediklerine inanirdim.

●Mobildeyim , Yazım Hataları Olabilir●

Quiz kapanan kanalları bile ödediyse laf söyleme hakkımız yok diye düşünüyorum.Şuan atılan kanalları ödemicekse de Youtube'ın kendilerini zorladığı kesin.

Nasıl yok ya. :D Yok öyle bir dünya. Ödediyse sana ödedi bana ödemedi belki? Belki son 2 aydır calısıyorum bu partnerde eşşek gibi? İçerde hatrı sayılır bir mebla varsa ve ben buna göre hareket ettiysem ne yani ödemese de olur mu diyecegim? Kusura bakmayın kimse babamızın oglu değil. Biz emek verdik sabahlara kadar gözümüze uyku girmedi çalıstık şimdi google vs. demeye hakları yok. Geçen senede awe yapmıstı aynısını. Artık yeter yav. Biz kapananların peşinde değiliz halen acık ve temmuz kazancları olan kanalları ödesinler kafi.

Hocam unuttuğunuz kanal sayısı 100'ü geçmez. Burada binlerce kanaldan bahsediliyor. Bilmiyorum. Bakın video altında bir yoruma denk geldim çok beğeni alan;

And these "miracles" for 2-3 days before payment for July. Just imagine how much money they " cut down " to disable channels . ( Let me remind you disconnect from the network were widespread . )

Ve Temmuz için ödenmesinden önce 2-3 gün bu "sürpriz" . Sadece onlar kanalları devre dışı bırakmak için "kapatmak" ne kadar para siz düşünün . ( Me ağ yaygındı dan kesmek hatırlatalım . )

Ben bu ceviriyi bile pek hayra alamet görmüyorum.

hocam ödemeler kesinleştikten sonra adamlar hesaplarını yapıp sonra attılar.Bunun olumlu yorumluyorum ben.Misal kesinleşmeden atsaydı hesap karmaşası olurdu.Kesinleştikten sonra temizledi.Ödemeleri de yarından başlarlar.Ayrıca dolandırı olsalardı.Neden kapattıkları panellerde kendi e-maillerini yazsınlar.Quiz büyük bir şirket sonuçta.Youtubenin sözünden çıkmamak içib tüm spamları atarlar.Sonra verilen limiti aşmayacak şekilde yine spam kanal alırlar.. İnşallah tahminlerim doğru çıkar :(

Attığı kanala neden tekrar davetiye gönderdi ben onu anlamadım.benim atılan kanal referrall di sonra geri çağırdı davetiye kabul ettim dashboard kendine geldi tekrar. Bütün kanallara aynısını yaparsa...

mobil mesaj

hocam ödemeler kesinleştikten sonra adamlar hesaplarını yapıp sonra attılar.Bunun olumlu yorumluyorum ben.Misal kesinleşmeden atsaydı hesap karmaşası olurdu.Kesinleştikten sonra temizledi.Ödemeleri de yarından başlarlar.Ayrıca dolandırı olsalardı.Neden kapattıkları panellerde kendi e-maillerini yazsınlar.Quiz büyük bir şirket sonuçta.Youtubenin sözünden çıkmamak içib tüm spamları atarlar.Sonra verilen limiti aşmayacak şekilde yine spam kanal alırlar.. İnşallah tahminlerim doğru çıkar :(

Hocam benim hiçbir kanalım kesinlesmeden panelleri dagıtıldı. Ve sonra şut. :) Ben kesinlesme yasamadım yani.

SIZ GINE IYISINIZ ben dashboard bıle gıremıyorum :D 2 sıfremı unuttum adamlar donus yapmıyorlar yarın bakarlar heralde

Hocam benim hiçbir kanalım kesinlesmeden panelleri dagıtıldı. Ve sonra şut. :) Ben kesinlesme yasamadım yani.

hocam kesinleşme olmuştur.Sizin panele yansımadan şutlanmıştır.Bence sizde moralinizi bozmayın :D İnşallah ödememizi bir kaç güne almış olacağız...

Arkadaşlar şunu merak ediyorum

Bi dashboardda 50 100den fazla kanalı olupta kanalların dashboarda ERİŞEN var mı?

Ayni şekilde bi dashboardda maximum 15 kanalı olupta kanalların dashboardda ERİŞEMEYEN var mı ?

Cevremde olan durum bu , dashboardda az kanali olan erişebiliyor , çok kanali olan hic bi kanalin panele giremiyor.

Attığı kanala neden tekrar davetiye gönderdi ben onu anlamadım.benim atılan kanal referrall di sonra geri çağırdı davetiye kabul ettim dashboard kendine geldi tekrar. Bütün kanallara aynısını yaparsa...

mobil mesaj

aynısı demin bana oldu hocam işte...baktım kanalı atmışlar,sinirden kanalın içinde oraya buraya dolanıp dururken kontrol paneline de girdim bir baktım davetiye var,bu ana kanalımdı diğer bütün kanallar bu kanalın referalı ile soktuğum kanallar,onlarda hiç bir sıkıntı yok...
davetiyeyi tekrar kabul ettikten sonra dashboard kontrol ettim yine aynı hatayı verdi ve giremedim...
sen davetiyeyi kabul ettikten hemen sonra mı aktifleşti dashboard yoksa zaman geçti mi üstünden biraz?

вαттυѕαу;1124651' Alıntı:
Arkadaşlar şunu merak ediyorum

Bi dashboardda 50 100den fazla kanalı olupta kanalların dashboarda ERİŞEN var mı?

Ayni şekilde bi dashboardda maximum 15 kanalı olupta kanalların dashboardda ERİŞEMEYEN var mı ?

Cevremde olan durum bu , dashboardda az kanali olan erişebiliyor , çok kanali olan hic bi kanalin panele giremiyor.

94 kanallı dashboardda hiç bi kanal giriş yok hepside quizde gözüküyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri