QuizGroup Network

Beyler biraz sabır olanın önüne geçemiyecegiz sonuçta ne yaparsak yapalım benim fikrim sistemsel bi sıkıntı var ,
not: 2 kanalım atılmış durumda şu an hiç bir dashboardada giriş yapamıyorum
hayırlısı.

kanal hiçbir yere bağlı değilken sadece para kazanması content id fasa fiso diyerek engel yedi. bu kanallı adsensede iken para kazanması giden kanaldı düzeltmiştim google+ silerek ama yine oldu. diğer kurtarıp quize soktuklarımada bu sorun olma şansı varmı arkadaşlar

kasım ayında banlanan adsenseden quize taşıdığım kanala öyle oldu şu an kanalın para kazanması kapalı

Bio33'ün kanal takip'ini kullanıyorum Quiz'de gösteriyordu ama kanala girdiğimde atılmış kanal.

Atılan kanalı adsense bağlayayım dedim 34 videonun 34'üde ünlem :)

Atılan kanalların para kazanması kapalı oluyor hep ülke afganistan oluyor tekrar aciyom neden böyle yapıyor anlamadım telif veya topluluk olan kanalların para kazanması tekrar açılmıyor saliya kadar belli olur herşey

Bio33'ün kanal takip'ini kullanıyorum Quiz'de gösteriyordu ama kanala girdiğimde atılmış kanal.

Atılan kanalı adsense bağlayayım dedim 34 videonun 34'üde ünlem :)

Hocam benim mesela 5 kanal var 1 dasboardda, dasbordda girince gözüken kanallar atılmamış oluyor dimi yoksa her kanala girip kanal ayarlarınamı bakmak lazım ?

Birazda ben felaket tellaligi yapayim.

Calistigim bir cok partner firmasi spam kanallari bunyesinden atti ve odemelerinide yapmadi.yalniz quiz sunuda yapiyor olabilir awe freedom gibi 2. Bir partner acarak bu ayilnlari oraya toplayabilir. Bunu yaparsa vok buyuk ihtimalle quizde digerlerinden bir farki olmayacak. Bir cok kisi biliyordur yada fark etmistir quizin tabani diger partnerlere cok benzer ozellikle freedoma. Bosuna burda birbirimizi yiyoruz sakinlesip bekliyvez. Videolari yukledik evet editledik ama bu ise girerken ek gelir olsun kiyidan koseden birseyler gelsin dedik. Youtube herseyimiz degil. O biter ama bizler bitmeyiz buluruz yeni seyler devam ederiz.

Youtube isine sadece turkiyeden degil bir cok ulkeden katilim var spam sadece bize ait degil bi yeri biz kurutmadik. Birileri fazla kazanmamizi engelledi okadar. Internet dunyasi buyuk pastasinhele daha buyuk ne yoruyorsunuz kendinizi pasta bitti diye yeni bir firin cikar yeni bir pasta yapar. Alirsak sukur alamazsakta sonu degilya hayatin. Sonucta youtube bizim degil video bizim degil. Artik bi son verin dert yanmalara feryat etmelere

Birazda ben felaket tellaligi yapayim.

Calistigim bir cok partner firmasi spam kanallari bunyesinden atti ve odemelerinide yapmadi.yalniz quiz sunuda yapiyor olabilir awe freedom gibi 2. Bir partner acarak bu ayilnlari oraya toplayabilir. Bunu yaparsa vok buyuk ihtimalle quizde digerlerinden bir farki olmayacak. Bir cok kisi biliyordur yada fark etmistir quizin tabani diger partnerlere cok benzer ozellikle freedoma. Bosuna burda birbirimizi yiyoruz sakinlesip bekliyvez. Videolari yukledik evet editledik ama bu ise girerken ek gelir olsun kiyidan koseden birseyler gelsin dedik. Youtube herseyimiz degil. O biter ama bizler bitmeyiz buluruz yeni seyler devam ederiz.

Youtube isine sadece turkiyeden degil bir cok ulkeden katilim var spam sadece bize ait degil bi yeri biz kurutmadik. Birileri fazla kazanmamizi engelledi okadar. Internet dunyasi buyuk pastasinhele daha buyuk ne yoruyorsunuz kendinizi pasta bitti diye yeni bir firin cikar yeni bir pasta yapar. Alirsak sukur alamazsakta sonu degilya hayatin. Sonucta youtube bizim degil video bizim degil. Artik bi son verin dert yanmalara feryat etmelere

Açık olanı kesin olarak ödeyen nereler var şu an?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri