QuizGroup Network

odemek zorunda onları odememe gıbı bır luks yok quızden bahsedıyoruz arkadaslar lutfen ortalıgı karıstırmayın gıne baslandı felaket senaryoları

Videoyu paylaşır mısınız ?

Arkadaş sanırım bu videodan bahsediyor ama burdaki arkadaş başka bir partnerin reklamını yaparak Quizi yerden yere vuruyor özgün kanalını atmışlar sanırım bununda. Açıkcası pek önemsemeye değer görmedim hem videonun içinde hemde altında vs air denen partneri öneriyor reklam kokuyor kısacası.

https://www.youtube.com/watch?v=3yTtuGxwE6w

Arkadaş sanırım bu videodan bahsediyor ama burdaki arkadaş başka bir partnerin reklamını yaparak Quizi yerden yere vuruyor özgün kanalını atmışlar sanırım bununda. Açıkcası pek önemsemeye değer görmedim hem videonun içinde hemde altında vs air denen partneri öneriyor reklam kokuyor kısacası.

Bu videoyu yapanlar sizin benim gibi adamlar takmaya gerek yok yarın ola hayrola

https://www.youtube.com/watch?v=xuumNcKqVTE beyler sımdı caktım bu olay bu olaylar neden oluyor bılıyormusunuz bu alphabet fln muhabbet vardı kesın o yuzden oldu arkadaslar google 2 bolunduya o yuzden bu senaryolar duzeye cıkmaya basladı

google 2 ye bölünmedi google dahil tüm servisler alphabet e bağlanacak yani bir nevi alphabet holding gibi bir şey google ve diğer servislerde onun alt işyerleri gibi

biz knight döneminde ne zorlukları atlattık aslanın ciğerinden ekmeğimizi çıkardık [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] sen bilirsin eski knightçılardanmışın :D bunuda atlatıcaz eminim şuanda önümüze bi duvar kuruluyor önce o duvar bi bitsin sonra onu aşmayı düşünürüz :)

Videodaki adam tam bir felaket tellalı. Bana davet atan Quiz, neden beni Networkten attı diyor. Ve dikkat ederseniz kanal özgün ve onaylı. Bu ruslar çok içiyor acaba Quizin elemanları sarhoş oldu da bütün kanalları ne var ne yok sıradan atıyor mu :)

Ve videoda diyor ki; benim özgün bir kanalım var ve neden attı anlam veremiyorum. Sonra da sebepleri sıralamış vs vs. ( Ödeme yapmayacak.. ) Ama şunu da es geçmemiş. Quizin Rusyada büyük bir TV networkü olduğunu ve bu olayın anlamsızlığına da atıfta bulunmuş.

Velhasılı, işler karışık. Bir açıklama gelmeden fikir yürütmekte paranoyak eder adamı. Hani Spam çalışıyorduk atıldı eyvallah ama Özgün olan kanalları da atmış Quiz..

Her şeyin hayırlısı olsun vesselam ;)

atıp atmaması inanın bu saatten sonra hiç önemli değil, şuan önemli olan tek şey temmuz kazançlarını ve haziran kapananları ödeyip ödememesi, Allah'ın izniyle ödemelerimizi sorunsuz alacağız.

beyler benim 1 panelde 50 kanal bağlıydı şimdi dün 33 e sabah baktığımda ise 30 a düşmüştü şimdi bakma fırsatım oldu tekrar 33 e çıkmış normalde sadece kapananları atmıştı 1 tane kapalı kanal vardı sadece dahsboardda kanal takip programındada 32 gösteriyordu zaten attığı 3 adet kanal tekrar bağlanmış umarım sadece youtube a rapor sunmak için kapalıları atıyordur bakın bünyemizde bulunan bu kadar kanalı çıkardık diye genel bir temizlik yapıyordur. Kapananları atsın açık olup çıkartılanları tekrar alacaktır diye düşünüyorum sadece youtube a iyi görünme çalışmasıda olabilir varsın bu ayda kapananları ödemesin tekrar aynı sistem yolumuza devam edelim yeterki lütfen içimizi karartıcak spam bitti,quiz bitti,youtube bitti gibi laflar söylemeyin herkes bu işe güvenerek bir çok yatırım veya borcun altına girmiştir bunlardan biride benim güvenerek kredi borcuna girdim okuduğum şehirde ev kiraladım normalde 18 inde depozito ve kirayı göndercem diye anlaştık ama Quizde sıkıntı var ve elden birşey gelmiyor herşey yoluna girer diye dua edelim.
Hep birlikte bağıralım;
All is well :)

Resmi bir kanaldan bu konular ile ilgili açıklama gelmediği sürece ve 3-5 gün beklemediğiniz sürece siz daha çoook iç çekersiniz. Şuan var ya bu konular zerre kadar umurumda değil, her zaman ki gibi ayakları uzatmış sanal alemde araştırmalarıma devam ediyor ve keyfime bakıyorum. Amaaaan kanal atmış geri almış ödeme işleme girmemiş kesinleşmemiş umurumda değil. Rızıkı veren Allah alan gene Allah. Bir de dipnot ekleyim; Sabır, istikrar, zaman = Ekmek. Anlayan anladı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri