QuizGroup Network

100%20dolar.jpg

senı ozlucez benja

Bu sefer güldürmedi. :(

atılan kanallar çöp kanallar boş kanallar belli oluyor. izlenmede düşüş yok.
video sayısıda 19 milyonda 2 milyon oynamış 12m abone düşüşüde quiz kanal satıcılarının kastığı abonedir atılan 100k kanal çarpı en az 10 abone 10milyon abone

ızlenımı yuksek eskı kanallarıda atıyor,baslıklar etıketler usule uygun ,izlenım cekılmemıs oldugu halde

o degılde bak benım gelırlı cızgı fılm kanallarını atmamıs yenı render atıtgım kanlları atmamıs abuk subuk kanalları atmıs muzık telıflı kanalım vardı dur bak https://www.youtube.com/channel/UCo55frgehsI35VzltzsKGNA zevk ıcın yapmıstım bunu para kazanma ıcın degıl ızlenıcegını bılıyordum bu vs vs ıste ondan sonra quız soktum bu kanalı atmamıs mesela tek tek kanalları temızlenıcegını sanmıyorum ama adamlar gelırlı cızgı fılm kanallarımı nıye atmamıs onu cozemedım ufakda degıl ıcındekı paralar bır dunya para var kanalların ıcınde

100bin kanal atmasina ragmen hala 300bin kanal bagli. Ayda maksimum 300 kapanma olmasi gerekiyor. Yuzde 1`i kapansa 3 bin kanal yapar. Yani en az 200 bin kanal daha atmalari lazim. 100k kanal yüzde 1`i 1000 kanal yapar yine kurtarmiyor. Birakin bir ayı her gun 100 kanaldan biri kapansa 3 bin kanal kapanir gunde.

suan pazartesı beklıyorum beyler eger eskı halıne gelırse sıstemler ne vaat edıyorsunuz :) herkez youtube 100 kagıt ateslesın :D

bir arkadaş video postalamıştı, quizin açıklaması gibi bir şeydi. bir arkadaşıma çevirttim. kanalların kapanmasıyla ilgili neden belirtilmemiş.. hala partnerde olan (sanırım panele erişimi olan) kanalların ödemesi yapılacak. onun haricindeki kanalların ödemesi yapılmayacak(mış).

bir arkadaş video postalamıştı, quizin açıklaması gibi bir şeydi. bir arkadaşıma çevirttim. kanalların kapanmasıyla ilgili neden belirtilmemiş.. hala partnerde olan (sanırım panele erişimi olan) kanalların ödemesi yapılacak. onun haricindeki kanalların ödemesi yapılmayacak(mış).

Videoyu paylaşır mısınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri