Kapananlar odenmeyecek artik ruslardan duydum.
Yine de resmi aciklamayi bekleyelim. Bir umut.
peki ya haziranda kapananlar yani ağustos 30 da ödenecek olanlar ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim duydugum haziran dahil odenmeyecek. Resmi aciklama gelene kadar umudumuzu koruyalim. Benimde cok alacagim var. Duydugum seyin yalancisi olmaya raziyim yani.
Resmi aciklama gelene kadar alacagimiza inanacagim.
Benim duydugum haziran dahil odenmeyecek. Resmi aciklama gelene kadar umudumuzu koruyalim. Benimde cok alacagim var. Duydugum seyin yalancisi olmaya raziyim yani.
bence bi gerçekliği yok. ödemezse hiç kimse quize kanal sokmaz artık.Kapananlar odenmeyecek artik ruslardan duydum.
Haziranda kapananlarin odemesi bu ay sonunda olacak, bu ay kapananlarin da bu ayin ilk iki haftasi kapanmamissa bu ay, once kapanmissa sonraki ay sonunda olacak, bundan sonraki aylar icin kapali kanallara odeme yapilip yapilmayacagi belirsiz.
bu bilgi nerdenHaziranda kapananlarin odemesi bu ay sonunda olacak, bu ay kapananlarin da bu ayin ilk iki haftasi kapanmamissa bu ay, once kapanmissa sonraki ay sonunda olacak, bundan sonraki aylar icin kapali kanallara odeme yapilip yapilmayacagi belirsiz.
nerden duydun?
hub luk vermeye başlar kanal bulmak içinZaten quizi diğerlerinden ayrı tutan şey kapanan kanalları ödemeleriydi. Eğer öyle birşey yaparsalar diğerlerinden hiçbir farkları kalmaz.
bence ödenir ondan beklettiler atmak için kesinleşmelri zaten ama ağustos ilk 11 gün işte orası muamma tekrar davetiye yollıyacaklar bazı kanallara yada manuel incelenerek tekrar alacakları kanallr olacak tekrar sokamadığımız kanallar ağustos kazancı yanı 10 günlük kazanç uçar gibime geliyor buna razıyımtemmuz boyunca açık olanlarıda öder mi acaba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.