QuizGroup Network

Quiz google'dan aldığı paraları bize vermeyecekmiş öyle mi? Hehe.

Kaç milyon dolarımızı çalmış olacaklar?

Yeni politikaya göre 3 ayda 1.000 kanal diyorlardı değil mi? :)

Ödememesi halinde ufak bir ytpara timi kuralım. Awesomeness, mn ve quize 1 ayda 1.000 kanal sokup spamden kapattıralım.

Tim kurmaya da gerek yok tek başıma yaparım, en iyi becerdiğim iş nasıl olsa...

bence bu adam dönüp duruyor dürüst gibi paranın üstüne yattık demiyor sen giderken biz geliyorduk ;)

gerçekci olalım biraz google bildirsek bişey demez bu durum karşısında çünkü onların gözünde haksız olan biziz ve bunları yapıyorlarsa bizi piyasadan silmek için yapıyorlar. quizin parayı yan cüzdana indiremez çünkü bu ödemeler google tarafından izleniyor ya geri iade edilir ödemeler google a yada 6 ay sonra ödemeler ypaılır bize

Ödememesi halinde ufak bir ytpara timi kuralım. Awesomeness, mn ve quize 1 ayda 1.000 kanal sokup spamden kapattıralım.

ben varım valla :D bir günde 1k videoyu basarım ötekisi gün bum

Hocam öyle bişey olsa varya ... deşerim bunları da işte adamlar zaten her kanalı 3 gün inceleyebiliriz diyorlar otomatik kanalları 1 eylülden sonra almayacaklar ...

Katiliyorum, verdigi cevaplar sanki bu kisi quizden atilmis intikam aliyor gibi, neyseki quiz gonderdigi mailler ile yalanci cikarmiyor life'i ama verdigi cevaplar kesinlikle tutarsiz, kisacasi calacagiz ama birazini odeyip odememe konusunda suphemiz var seklinde, hala olsun aciklari odeyecek diyenler var cunku, onlari da urkutmek istemiyorlar. Hepsini calmak isteseler hic buraya gelip aciklama yapmazlar, yok calmiyor diyemezsiniz, o zaman haziran kapananlari odememe durumu olmaz, temmuz kazanclari da ayni sekilde, ek olarak bu durum icin odeme oncesini beklemezler, kanallarin kazancini al bugune kadar, sonra at. Durustluk olsa ya birkac gun bekleyip kesinlestirip oderler ve oyle atarlar yada ay basinda atarlar. Bu kural dun gelmedi cunku.Bastan sona kotu niyet. Bugune kadar odediler demeyin, toplu birarada bizi yakalamanin en kolay lokmasini sundular.

bu life yetkisili gerçekten tüm bilgilere sahip mi arkadaşlar?
Ben anlayamadım kendiside ne cevap verdiğini bilmiyor tam olarak sanki?

Hocam öyle bişey olsa varya ... deşerim bunları da işte adamlar zaten her kanalı 3 gün inceleyebiliriz diyorlar otomatik kanalları 1 eylülden sonra almayacaklar ...

Evet ya 1 eylüle kadar bu işi yapalım ya da stoklarında binlerce kanal bekleten quiz mail satıcıları zararına dağıtsın kanalları, gerisi benim uzmanlık alanım zaten :D

Katiliyorum, verdigi cevaplar sanki bu kisi quizden atilmis intikam aliyor gibi, neyseki quiz gonderdigi mailler ile yalanci cikarmiyor life'i ama verdigi cevaplar kesinlikle tutarsiz, kisacasi calacagiz ama birazini odeyip odememe konusunda suphemiz var seklinde, hala olsun aciklari odeyecek diyenler var cunku, onlari da urkutmek istemiyorlar. Hepsini calmak isteseler hic buraya gelip aciklama yapmazlar, yok calmiyor diyemezsiniz, o zaman haziran kapananlari odememe durumu olmaz, temmuz kazanclari da ayni sekilde, ek olarak bu durum icin odeme oncesini beklemezler, kanallarin kazancini al bugune kadar, sonra at. Durustluk olsa ya birkac gun bekleyip kesinlestirip oderler ve oyle atarlar yada ay basinda atarlar. Bu kural dun gelmedi cunku.Bastan sona kotu niyet. Bugune kadar odediler demeyin, toplu birarada bizi yakalamanin en kolay lokmasini sundular.

Geçende giriş şartları değişecek muhabbetinden de yanlış yonlendirmisti

Greetings,

Transfers to your account will not be made. Reason: your account has been suspended due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

Best regards,
The QuizGroup Team

dashboarda neden giremediğimi sordum quizden cevap geldi.
ne yazıkki buraya kadarmış...

Her şeyi anlarımda attıklarını neden ödemiyosun. 45 günlük paranın üstüne yattı. Rezillik. Quizden beklemezdim

Arkadaslar yorumlarda bir grup ses cıkaralım tepkimizi olcuyorlar diyor bir grup ses cıkarmayalım isler iyice raydan cıkmasın diyor herkes dagılmıs kafasına gore hareket ediyor YOL YORDAM KURALLARI SAGLAM BİLEN BİR yönetimiz bir yol gostersin susacaksak susalım bekleyelim mail bombardımanına tutacaksak tutalım herkes bir agızdan konusursa hicbir sey alamayız zaten

tam da mobilyaları yenilemiştim.hep de en fazla kazandığım aylarda bu paralar içerde kalıyor. 2bin alıp gitmek lazım. fazlasına ugrasmayacaksin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri