QuizGroup Network

Kısaca biz yine kanal sokucaz atılanların ve kapananların parasını alamıycaz dimi?

Valla gece gece çok fena sövüyorum , kanalları atıyorsunuz eşleşen atmak nedir kanalların para kazanmaları hala aktif Quize gidiyor paralar.

Cok fazla onem arz etmeyen kanallarinizda su gelen eslesenlere itiraz etmeyi denediniz mi?

ab190.jpg

Tokatladığı paralarla saç ektirmiş diye duydum

az önce quizde olan kanal şimdi atılmış gece gece birdaha vurdu

yahu arkadaş bir kanalın dashboardunu açıp diğerini açmayınca da beklesek mi diye geçiriyor insan içinden,gerçi kesinleşmiş kanalımı bile attı bugün,iyiye gitmesini beklerken daha da kötüye gidiyor...

Temmuz açık kanallar Ödenecek
Temmuz kapalı kanallar Ödenmeyecek
Temmuz açık kanallar ama Dashboardlarına erişemeyenler hayır (Ama emin değilim, Belki Ödenir)

Demiş, o kadar mail felan attık adamlara bari vazgeçmeseler

Son düzenleme:
beyler ruslarda bir gariplik savaş olcak diye şirketler vurgun mu yapıyor.tolaka ilk çıktığında bir gruba girmiştim.Şu an şans eseri anasayfada;

Beyler Toloka Ödemeleri Geciktirmeye Başladı Sizdede Durum Aynımı ? Eskiden Gece Talep Verirdim Akşama Yatardı Şimdi 2-3 Gün Sürüyor.

diye gönderi görünce sizinle paylaşayım dedim :D

---------- Spam Engelliyici 04:15 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------

Temmuz kapalı kanallar Ödenecek
Temmuz açık kanallar ama Dashboardlarına erişemeyenler hayır (Ama emin değilim, Belki Ödenir)

kapalıya no demiş :(

Temmuz kapalı kanallar Ödenecek

Temmuz kapali odenmeyecek yaziyor, odenecek degil.

Böyle bi saçmalık yok. Yeni yaptırım 1 eylülden itibaren başlıyor. Bunlardaki rahatlık nedir böyle ? Quizin maddelerini savunan arkadaşlar bu maddelerde herhangi bi aksilik oldugunda telifte atarım yazıyormu bi okurlarsa..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri