QuizGroup Network

Az önceki yorumda neden bahsettim güzel kardeşim ? unut artık o parayı unut onu gitsin bu aşk burda bitsin

http://www.ytpara.com/1129943-post48.html

Bir umuttur yaşamak hocam neden ödeyecek diyorum hocam.
1 - Quizde panele giriliyor
2 - Kesinleşme silinmemiş hala 29.08.2015 yazıyor
3 - Life yetkilisi burda ınkırı mınkırı yapıyor net bir cevap veremiyor
4 - Quiz madellerinden birinde kesinleşmeler ödenecek diyor.
5 - Ödemezse rizedeyim gürcistana batuma gidicem :) Özellikle rus bir bayan bakıcam :D tüm forumun öcünü alacağım hocam :) kesinleşmiş ücreti ödemeyerek kafam fena bozuldu az önce trafikte birine daldım resmen :(

umut mumut yok hocam. unut o parayı. benim bi dashboartta 4 hane kesinleşmişti(temmuzda kapandı kanal) eylül 30'da yatacak diye. dün bi baktım dashboarda, kesinleşen para silinmiş. sıfır yazıyo.

Temmuzda kapandı diyon dasboardda sıfırlandı görünüyor diyon, o zaman başka birşey sıkıntılar varsa sonuçlarda başka olur diye düşünuyorum.

5 - Ödemezse rizedeyim gürcistana batuma gidicem :) Özellikle rus bir bayan bakıcam :D tüm forumun öcünü alacağım hocam :) kesinleşmiş ücreti ödemeyerek kafam fena bozuldu az önce trafikte birine daldım resmen :(

Temmuzda kapandı diyon dasboardda sıfırlandı görünüyor diyon, o zaman başka birşey sıkıntılar varsa sonuçlarda başka olur diye düşünuyorum.

bekleyip görücez, ama en güzeli o para gelmeyecekmiş gibi davranmak :( Bi de ben haziran kapanan için değil, temmuzda kapanan kanal için yazdım o dediklerimi. haziranda kapanan kanalın parasının gelmesinde ben de umutluyum tabi ki de :)

Arkadaşlar işin aslı bence şöyle... Hafızanızı biraz zorlarsanız mayıs ayında ve haziran ayında quiz tarafından birçok kişiye mailler gelmişti. Bunların genel bahsettiği konu ise spam çalışırken dikkatli olun etiketlere başlıklar dikkat edin gibisinden buna benzer mailler gelmiş ve haziran ayında birçok yenilik olacak diye uyarıda bulunmuşlardı. O günden sonra birçok kişi haziran ayında quiz şartlarında büyük değişikler olacağı yorumunu yazdı ve kaldı ki haziran ayında ödeme zamanında yeni kanal alımlarında bocaladılar yok kanallar en az 1 aylık olacak yok şu kadar izlenme olacak gibisinden denemeler yaptılar ve bazı günlerde boş kanalları dahi aldılar ve daha sonradan yine eski sisteme geçtiler (1000 izlenme + 10 abone).

Yani bana göre Mayıs-Haziran ayında gerçekten YouTube bunlara bir ihtar çekti ve bundan sonra kapanan kanalları ödemeyeceğiz diye veya şu kadarını öderiz diye bir açıklamada bulundular. Ama her ne sebeptendir ki bu açıklama bizlere yani quiz çalışanlara iletilmedi. Bundan sonra kapalı kanallaları ödemeyeceğiz demediler sadece inceden inceden spam çalışanlar için haziran ayından sonra zorluklar getireceklerini söyleyip bizleri oyaladılar...

Ve geldik bu güne... Tabiki haziran kapanan kanalların ödeme zamanı geldi çattı ve vurgunu yaptılar ve artık kapanan kanalları ödemiyoruz deyip işten sıyrılıyorlar... (Tabi YouTube ödeme yaptıysa).... Temennim Haziran ayına ait kapalı kanal ödemelerini yaparlar inşallah. Ama Temmuz ayına ait kapalı kanal ödemelerine umut bağlamayın derim...

İşin özü daha Mayıs ayından böyle birşey olacağı belliydi... Yumurta kapıya dayandı...

Mayıs ve haziran ayında aşağıdaki mesaja benzer mailler alanlar hatırlar..
http://www.ytpara.com/quizgroup/76419-quizden-gelen-son-mail.html

Biraz uzun oldu ama şahsi görüşümü dile getirdim... Belki böyle belkide değil...

HERKESE BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Arkdaşlar Quiz Dashboard için şifre istedi.Ben de bir şifre verdim bazı sayılar bir harf ve + işareti şöyle yani 950736841k+ 8 karakteri geçtik şifre için.sanırım + işaretide konmazmış.Şifreyi kabul etti ama sonrada şifre yanlış diyor. Dashboarduma giriş yapamıyorum. ne yapmalı sizce?

Arkdaşlar Quiz Dashboard için şifre istedi.Ben de bir şifre verdim bazı sayılar bir harf ve + işareti şöyle yani 950736841k+ 8 karakteri geçtik şifre için.sanırım + işaretide konmazmış.Şifreyi kabul etti ama sonrada şifre yanlış diyor. Dashboarduma giriş yapamıyorum. ne yapmalı sizce?

Quiz'in sitesinde, support kısmından mail atın yardımcı olsunlar size. Burada bu problemin çözümünü bulamazsınız.

Bugün 15 00 gibi kesinleşenleri öderler diye düşünüyorum. ..

Onca parasını yedik 5-6 aydır Quiz olmasa bunun yarısı elime geçerdi ... Ben ödeyecekler diye umutluyum çıkmadık Candan ümit kesilmezmiş

Hala 15 videomdan para kazanıyor ********ler bunlardan nasıl kurtulacağız arkadaşlar?

Hala 15 videomdan para kazanıyor ********ler bunlardan nasıl kurtulacağız arkadaşlar?

Dün akşamdan beri quizin hak talebini iptal ettiği 300 den fazla mail geldi ve gelmeye devam ediyor. Çoğu kanalım mail yönlendirmesi yapılmamıştı büyük ihtimal bütün kanallardaki videolara eşleşen atmışlar yavaş yavaş onları kaldırıyorlar.

Dün akşamdan beri quizin hak talebini iptal ettiği 300 den fazla mail geldi ve gelmeye devam ediyor. Çoğu kanalım mail yönlendirmesi yapılmamıştı büyük ihtimal bütün kanallardaki videolara eşleşen atmışlar yavaş yavaş onları kaldırıyorlar.

yani o eşleşenli videoların eşleşenleri tamamane kaldırılacak öyle mi

hocam şu Kesinleşme silinmemiş hala 29.08.2015 yazıyor dediğiniz yer nerede ben öyle bir şey göremiyorum.

İçinde haziran kapalısı bilgisi olan bir kanalıma girebiliyorum. içinde bu ay sonu kapananı ödeyecekleri mesaj da var. *******ler, son açıklamalarına, tavırlarına bakılınca anlaşılıyor ki quiz pervasız bir hırsızdan başka birşey değilmiş. ben 2 küsür aydır onlarla çalışıyorum 2-3 ödeme alınca güvendim adamlara, yıllardır çalışanlar ne kadar güvenip nasıl meblağlar kaptırmıştır kim bilir. ben güzel bir 4 hane kaptırdım. belkide bu ayın kesinleşenleri ile 5 hane. hala kafamı toparlayamadım. haram zıkkım olsun diyicem ama...

Ya arkadaşlar bi sakin olun..
Paraların ödenmemesi mümkün değil geçen ayda adsense e küfür ediyordu herkes.

Koca bi sistem değişikliği var yt da herkes ayak uydurmaya çalışıyor olacak bi kaç aksama ama dzelecek rahat olun

Arkadaşlar kapananı ödeyen bir partnerde çalışan yokmu haziranda kapanan ve ödemesini alan varsa bunu ispat edebiliriz ve diğer partnerlere Google ödemiş sizede ödemiştir diye kanıt gösterebiliriz bu şekilde inkar edemezler diye düşünüyorum

Arkadaşlar kapananı ödeyen bir partnerde çalışan yokmu haziranda kapanan ve ödemesini alan varsa bunu ispat edebiliriz ve diğer partnerlere Google ödemiş sizede ödemiştir diye kanıt gösterebiliriz bu şekilde inkar edemezler diye düşünüyorum

ben yok diyebiliyorum kapananı ödeyen

Ya arkadaşlar bi sakin olun..
Paraların ödenmemesi mümkün değil geçen ayda adsense e küfür ediyordu herkes.

Koca bi sistem değişikliği var yt da herkes ayak uydurmaya çalışıyor olacak bi kaç aksama ama dzelecek rahat olun

Adam forumda da, kendi facebook sayfalarında da Haziran,Temmuz kapananların ve partnerden atılmış dashboardına ulaşılamayan kanalların ödenmeyeceğini söyledi. Bazılarının 5-6 haneli dolar beklentisi var, ha ben de güzel bir meblag bekliyorum fakat paranın yerini onceden hazırlamaya kalmadıgım icin suan gelmese de cebimden ekstra bir para cıkarmıyorum. Fakat kredi cekenler, borc alanlar falan var daha once basima geldigi icin cok iyi anlıyorum onları. Ben bile ödeme alamadığım icin üzülüyorsam, onlarin halini düşünürsen sen de pek rahat olamayacaklarını anlarsın diye dusunuyorum. Ama somut bir yaptırım icin elimizde bir şey yok sorun o zaten. Adamların insiyatifine bıraktık kendimizi.

Ödeme yolladık diye mail geliyor sabahtan beri ama gelen giden yok. :) Ödeme yaptık yazdıkları kanallarda 2-3 dolar hep hadi bakalım.. Başlasada şu ödemeler görsek artık..

arkadaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim.

benim kapalı bir kanal var. o kapalı kanalın kesinleşen kazancıda kesinleşmiş toplam kazançta yer alıyor sizce öderler mi ?

şuan profile girince kesinleşmiş kazancım gözüküyor (kapanan kanalın kazancıda dahil). katakulliye gelmeyelim.

---------- Spam Engelliyici 09:03 ---------- Önceki Mesaj 09:02 ----------

arkadaşlar bilen biri cevaplarsa sevinirim.

benim kapalı bir kanal var. o kapalı kanalın kesinleşen kazancıda kesinleşmiş toplam kazançta yer alıyor sizce öderler mi ?

şuan profile girince kesinleşmiş kazancım gözüküyor (kapanan kanalın kazancıda dahil). katakulliye gelmeyelim.

Hocam burada maillerden birinde demek istediniz sanırım doğrumu ? Bu maili sizemi attılar kesinleşmeler ödenecek diye ?

---------- Spam Engelliyici 12:04 ---------- Önceki Mesaj 12:03 ----------

Hocam burada maillerden birinde demek istediniz sanırım doğrumu ? Bu maili sizemi attılar kesinleşmeler ödenecek diye ?

haziran kazançları için mesaj geldi kapanan ama kesinleşen kazancım için sordum ödenmeyecektir dedi yaklaşık 4000 zarardayım bikaç kanaldan öteki kanallarım saymıyorum bile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri