ahaha life'ın facebook sayfasında paylaştığı videoya bakın
adamlar eğleniyor 
https://www.youtube.com/watch?v=EFpjF4zZ9Zc
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapma bunuBende dahil daha çok bekleyen var, gelir diyelim..
webmoney ödeme yöntemi. kanallar açık. farklı dashboardlar hepsi kesinleşmiş durumda. topladığında meblağ çok yüksek alacağım var. 1 lira almadım. hayret ediyorum. dün epey bir kişiye yolladılar bankalar dahil. evet bu gecikme hayra alamet değil. 30'una kadar ödeme yapacağız diyorlardı. 30'una kadar bu kanallar açık kalacak mı kalmayacak mı? Açık kalsa dahi networkten atıp atmayacagını nerden bilecegim? Ayın 1'ine şurda çok az kaldı. 2. bir kanal atma dalgası başlayabilir. Bu lavuk sürekli foruma gelip nabız yokluyor. Para yollasanıza forumda gelip ne yazdığımızı okuyana kadar. Niye bekletiyorlar anlamış değilim. Kapananı yedin. Networkten attıklarını da yedin. haziran temmuz ağustos indirgandi yaptı. Şimdi atmadığı kanallara mı göz dikti acaba? Ben felaket tellalıyım bu saatten sonra her şeyi düşünürüm.
ahaha life'ın facebook sayfasında paylaştığı videoya bakınadamlar eğleniyor
Quiz "umarım haziran kapanan kanalları ödersiniz" diye soru sorulan yoruma "siz komiksiniz" diye cevap vermiş![]()
![]()
![]()
Yapacak bir şey yok durum onu gösteriyor.. Dün ödeme yapılmadı wm ye 3 haneliler es geçilip 4 haneye geçtiler.. Kalanlarıda ödemicekler gibi gözüküyor inşallah yanılırım ama aynı filmin 2. sini izliyorum ben alışkınım awesomeness'tan sonra. Orayada bir araba parası bırkamıştık..
Sabır dicem ama wmler çoktan bitmiş olmalıydı.. Artık kötü düşünmekten başka bir şey kalmıyor ne yazık ki..
Forumu takip etmiyorsunuz sanırım yada gözünüzden kaçıyor dashaboarrdan atılmış kapanmış kanal'dan odeme alanlar oldu.. sakin olun ödeyecekler.. kesinleşmişlerin hepsini odeyecekler
Ben alanları gördüğüm için söylüyorum relax benimde 1200 borç var bende sakin değilim .d ama sakın olmaya calisiyorum işte hocamTakip ediyorum, bunu yazdıktan sonra ödeme alındığını gördüm ayrıca sakin değilim.Sakinleştirsene beni.
bu atılan kanalları ödeme ihtimalleri varsa biz quiz yetkilerini kaldırmıştık kanallardan, sıkıntı olur mu?
banka mi?olmaz hocam quizden atılan başka partnere baglanan kanala bile ödeme yapıldı
iki dashboard hepsi atılmış kanal ikisinin ödeme yöntemi banka tek kuruş gelmedi böyle durumda olup ödeme alan var mi yani umut edelim mi
---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------
banka mi?
evet hocam enpara
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.