QuizGroup Network

Yapma bunu :D Bende dahil daha çok bekleyen var, gelir diyelim..

Yapacak bir şey yok durum onu gösteriyor.. Dün ödeme yapılmadı wm ye 3 haneliler es geçilip 4 haneye geçtiler.. Kalanlarıda ödemicekler gibi gözüküyor inşallah yanılırım ama aynı filmin 2. sini izliyorum ben alışkınım awesomeness'tan sonra. Orayada bir araba parası bırkamıştık..

webmoney ödeme yöntemi. kanallar açık. farklı dashboardlar hepsi kesinleşmiş durumda. topladığında meblağ çok yüksek alacağım var. 1 lira almadım. hayret ediyorum. dün epey bir kişiye yolladılar bankalar dahil. evet bu gecikme hayra alamet değil. 30'una kadar ödeme yapacağız diyorlardı. 30'una kadar bu kanallar açık kalacak mı kalmayacak mı? Açık kalsa dahi networkten atıp atmayacagını nerden bilecegim? Ayın 1'ine şurda çok az kaldı. 2. bir kanal atma dalgası başlayabilir. Bu lavuk sürekli foruma gelip nabız yokluyor. Para yollasanıza forumda gelip ne yazdığımızı okuyana kadar. Niye bekletiyorlar anlamış değilim. Kapananı yedin. Networkten attıklarını da yedin. haziran temmuz ağustos indirgandi yaptı. Şimdi atmadığı kanallara mı göz dikti acaba? Ben felaket tellalıyım bu saatten sonra her şeyi düşünürüm.

Sabır dicem ama wmler çoktan bitmiş olmalıydı.. Artık kötü düşünmekten başka bir şey kalmıyor ne yazık ki..

Son düzenleme:
Arkadaşlar şu ödeme konsuuna odeme gelincd yazalim cidden iyice cılkını çıkardiniz , zirt birt noldu diye girmek zorunda kaliyoruz .
Bugun odemeler baslamadi sanirim , $250 üstü olan miktarlar gelmedi banada . $250 altı geldi

●Mobildeyim , Yazım Hataları Olabilir●

Yapacak bir şey yok durum onu gösteriyor.. Dün ödeme yapılmadı wm ye 3 haneliler es geçilip 4 haneye geçtiler.. Kalanlarıda ödemicekler gibi gözüküyor inşallah yanılırım ama aynı filmin 2. sini izliyorum ben alışkınım awesomeness'tan sonra. Orayada bir araba parası bırkamıştık..

Sabır dicem ama wmler çoktan bitmiş olmalıydı.. Artık kötü düşünmekten başka bir şey kalmıyor ne yazık ki..

Forumu takip etmiyorsunuz sanırım yada gözünüzden kaçıyor dashaboarrdan atılmış kapanmış kanal'dan odeme alanlar oldu.. sakin olun ödeyecekler.. kesinleşmişlerin hepsini odeyecekler

Forumu takip etmiyorsunuz sanırım yada gözünüzden kaçıyor dashaboarrdan atılmış kapanmış kanal'dan odeme alanlar oldu.. sakin olun ödeyecekler.. kesinleşmişlerin hepsini odeyecekler

Takip ediyorum, bunu yazdıktan sonra ödeme alındığını gördüm ayrıca sakin değilim. :) Sakinleştirsene beni.

Takip ediyorum, bunu yazdıktan sonra ödeme alındığını gördüm ayrıca sakin değilim. :) Sakinleştirsene beni.
Ben alanları gördüğüm için söylüyorum relax benimde 1200 borç var bende sakin değilim .d ama sakın olmaya calisiyorum işte hocam

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu atılan kanalları ödeme ihtimalleri varsa biz quiz yetkilerini kaldırmıştık kanallardan, sıkıntı olur mu?

iki dashboard hepsi atılmış kanal ikisinin ödeme yöntemi banka tek kuruş gelmedi böyle durumda olup ödeme alan var mi yani umut edelim mi

---------- Spam Engelliyici 14:09 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

olmaz hocam quizden atılan başka partnere baglanan kanala bile ödeme yapıldı
banka mi?

beyler bu ayın kazancı dashboardda hala yok, sıkıntı nedir acaba ?

1-2 hafta önce yeniden sözleşme imzalattılar bu arada.

kapananlardan alacak çoktu ama açıkları ödüyo hiç değilse bekleyip görelim belki bi ihtimal ödenir ben inancımı kaybetmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri