QuizGroup Network

hocam valla kanalım çok iyi ödenmez diye korkuyorum şükür ilk defa bir kanalım çok güzel oldu tuttu ama kanal kapanırsa ödenmez korkusu var skype var sizde orda konuşabilir miyiz ya da özel mesaj ile?Fikirlerinize ihtiyacım var gerçekten hocam.

dediğim gibi dostum, çıkabilirsen çık. freedom a da bir daha kanal falan sokma kapanmayacağından eminsen.

Denize düşen quiz'e sarılıyor. :) Az kaldı yakındır bu partner patlayacak bu mesajı ve tarihini not alın..

arkadaşlar bu quize bir kanal geçirmiştim şimdide onun dashboardındaki add new channel dan başka bir kanal daha ekledim ama o kanalı panelimde göremiyorken youtubeda quiz groupa geçmiş gibi gözüküyorum panele sonradanmmı yansıyor acaba o yeni kanal ?

para kazanmayı ne kadar aralıklarla aktif ediyo bunlar attığım videolar patır kütür izlenmeye başladı hemen dolarlar yanmadı :S

[MENTION=8647]Cr4zYStyLe[/MENTION] , dolarları sen yaksana onları neden bekliyorsun? :)

bu arada şuan garip bişey oldu,umarım düzelir gün içerisinde.bi kanalda 2k üzeri izlenim vardı,quize baglamak istedim ve davet geldi.youtube panelinde davete tıkladım,onay penceresi açıldı işte katıl a tıkladım hata verdi ve [email protected] kanalınız zaten google ile ilişkilendirildi dedi.ne alaka,anlamadım :) kanal quize girmemiş görünüyor,davet panelden kayboldu.tekrar baglamak istedim herhalde sorun oldu diye fakat davetini gönderdik diyor quiz.tabi giriş yap diyincede bizde kayıtlı degil bu kanal diyor :D

[MENTION=8647]Cr4zYStyLe[/MENTION] , dolarları sen yaksana onları neden bekliyorsun? :)

bu arada şuan garip bişey oldu,umarım düzelir gün içerisinde.bi kanalda 2k üzeri izlenim vardı,quize baglamak istedim ve davet geldi.youtube panelinde davete tıkladım,onay penceresi açıldı işte katıl a tıkladım hata verdi ve [email protected] kanalınız zaten google ile ilişkilendirildi dedi.ne alaka,anlamadım :) kanal quize girmemiş görünüyor,davet panelden kayboldu.tekrar baglamak istedim herhalde sorun oldu diye fakat davetini gönderdik diyor quiz.tabi giriş yap diyincede bizde kayıtlı degil bu kanal diyor :D

dolarları kendin yakacaksın.
kullanım politikasından

kendisi yanıyo dedilerdi :cool: eyv hocam sağolun hallettim :rolleyes:

@Cr4zYStyLe , dolarları sen yaksana onları neden bekliyorsun? :)

beş dk önce başvururken mail adresine başvuru formunda kırmızı yaktı bana da.sonra tekrardan aynı maili yazıp ok tıkladıgımda sana yazdığını yazdı.refli linkle deniyordum.refsiz linkten giriş yaptığımda tekrardan mail girişi istedi girdiğimde davetiye gelmişti.

başvuru aşamasında sorun var herhalde ...

beş dk önce başvururken mail adresine başvuru formunda kırmızı yaktı bana da.sonra tekrardan aynı maili yazıp ok tıkladıgımda sana yazdığını yazdı.refli linkle deniyordum.refsiz linkten giriş yaptığımda tekrardan mail girişi istedi girdiğimde davetiye gelmişti.

başvuru aşamasında sorun var herhalde ...

bende refli linkle mi başvurayım şimdi :) çünkü normal sitesinden yani refsiz başvuruyorum.şimdi tekrar baktım,kanal baglı degil quize.panele gelen davetiye kayboldu,geri gelmedi.tekrar kaydolmaya çalıştıgımda hani soruyorya yes mi no mu diyince,no dersem kayıtlısın davet gönderildi diyor.yes dersem bu kanal bizde degil diyor :p kanal bug a girdi sanırım...

Son düzenleme:
Bu partnere bağlı bazı kanallarımda bırkaç ızlenen vıdeoların para kazanması kapatılmı,geçen gunde başka bır kanalımda denk geldım,sımdıde ıkı kanalıma baktım ordada aynı bırkaç vıdeoların para kazanmaları kapatıldı sızdede boyle bır durum var mı?

Bunun partner ile alakalı olduğunu zannetmiyorum video ile alakalıdır.

Bunun partner ile alakalı olduğunu zannetmiyorum video ile alakalıdır.

Vıdeo ıle alakası ne olabılır o vıdeolar benzer vıdeolarda değil farklı vıdeolar,ılgılı bır durum olsa para kazanma kapatılacağının yanında eşleşen veya dolar ışaretı tamamen gıder,bırkaç vıdeoda sadece dolar ışaretı kapatıldı.

Bu durum benim adsens deki bazı videolard da olmuştu o yüzden videodandır dedim.

bende refli linkle mi başvurayım şimdi :) çünkü normal sitesinden yani refsiz başvuruyorum.şimdi tekrar baktım,kanal baglı degil quize.panele gelen davetiye kayboldu,geri gelmedi.tekrar kaydolmaya çalıştıgımda hani soruyorya yes mi no mu diyince,no dersem kayıtlısın davet gönderildi diyor.yes dersem bu kanal bizde degil diyor :p kanal bug a girdi sanırım...

benim kanal bildigin çöp oldu arkadaş.ne quize baglayabiliyorum ne başka biyere.life a sokayım dedim kanalı,zaten başka partnerde diyor da işte baglı degil arkadaş...

Bugün ayın 14 ünde kapanan kanalın eylül kazancını bu ay mı alırım yoksa önümüzdeki ay mı beyler,ay başında kapanması durumunda 1 ay sarkıyor onu biliyorum şimdi ayın ortasında kapandı nerdeyse,sarkma olur mu yine

Bugün ayın 14 ünde kapanan kanalın eylül kazancını bu ay mı alırım yoksa önümüzdeki ay mı beyler,ay başında kapanması durumunda 1 ay sarkıyor onu biliyorum şimdi ayın ortasında kapandı nerdeyse,sarkma olur mu yine
aynı durum ıle bende karşı karşıyayım 3 telıf nedenıyle kazandıran bır kanalım bugun kapatıldı acaba 9.ay odemesını bu ay alabılırmıyız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri