Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birisi yanıtlarsa çok sevinirim.
Arkadaşımın quiz hesabı var ve webmoney açmak istemiyor beceremez muhtemelen, bende webmoney var. Ben yeni cüzdan açıp arkadaşın quize cüzdanı girsem benim için herhangi bir sorun teşkil eder mi ne gibi kötü bir sonucu var bunun?
Birisi yanıtlarsa çok sevinirim.
Arkadaşımın quiz hesabı var ve webmoney açmak istemiyor beceremez muhtemelen, bende webmoney var. Ben yeni cüzdan açıp arkadaşın quize cüzdanı girsem benim için herhangi bir sorun teşkil eder mi ne gibi kötü bir sonucu var bunun?
verdıgın webmoney ıle para cekerken sorun olabılır,verdıgın cuzdanın sahıbının kartına para cekebılırsın gıbı gelıyor,emın degılım ama
Benimki aynı hocam temmuzda eklenmiş 22 kanal tık yokTemmuzda eklenen 20 kanaldan henüz kesinleşen yok. Enteresaaaannn
verdıgın webmoney ıle para cekerken sorun olabılır,verdıgın cuzdanın sahıbının kartına para cekebılırsın gıbı gelıyor,emın degılım ama
temmuzda eklenen kanallarda kesınlesme yok .Benimki aynı hocam temmuzda eklenmiş 22 kanal tık yok
Benimki aynı hocam temmuzda eklenmiş 22 kanal tık yok
Kendi kartıma çekerim, bu durumda herhangi bir sıkıntı olur mu?
en son para cekerken yazdıgın ısımler hep aynı olucak,kart ısmı hesap ısmı webmoney sahıbı gıbı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.