Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dashboard ödeme yöntemini yeni değiştirdim eylul kazancı yatarmı kesinleşmiş para
ancak eylül kazancı bukanal açıksa kesin yatar kapalıysa belki yatar![]()
ancak eylül kazancı bu
kanallar açık topragımeylülde olsa kanal kapalıysa yapmayabiliyorlar malesef tamamen quizin insafına kalmış
Quiz telifli kanal odemesi yapiormu su anda arkadaslar?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kardes en cok gormekten korktugum soruyu sordun 2 telifli gnluk 3 hane kazancli kanalim var telifliye odemeyi keserse bittim demektir bu is burda biter yani
2 telif geldiyse kapanmaz kanalda. Eğer quiz atarsa ödemeyi unut hocam ama atmazsa ödeyeceğini düşünüyorum.ya sorma kanalda hiç bişi yokken tüm videolara telif geldi 150 videoya ve 2 tane telif gelmiş gibi gözüküyor şimdi, aklımda 2 soru var
1- bu kanal kapanır mı? gmaile baktım gelen mail yok
2- teliften dolayı QUiz atar mı veya öder mi?güzel para var içinde
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] ve [MENTION=26712]hommate01[/MENTION] dostlar ben geçen ay telifli kanallarıma ödeme aldım , hatta 2 telif olan kanallarımada aldım inşallah bu ay alacaksınız
Quizde kalan tek kanalım bu onunda içi bomboş oldu şimdibari kapanmasa da 700 dolar civarındaki parayı iç etmeseler
![]()
2 telifli şuan ancak kanalın boş ve halen quizde , dostum birşey olmayacak inşallah alacaksın paranı.
Geçen ay aynısı oldu hatta telifsiz 3 video kalmıştı kanalda onlarıda ben sildim paramı aldım.
sonra yüzsüzlük yapıp kanala 15 dakika altı videolar attım halen quizde![]()
ümüğünü sıkmışsın kanalın sende![]()
[MENTION=15171]Katip[/MENTION] ve [MENTION=26712]hommate01[/MENTION] dostlar ben geçen ay telifli kanallarıma ödeme aldım , hatta 2 telif olan kanallarımada aldım inşallah bu ay alacaksınız
yeni kanal sokabilen varmı hiç son 1 ayda
arkadaşlar bir şey soracağım. bu quiz tonlarca kanal attı atmaya da devam ediyor hala. benim de 3 spam kanalım var da kaliteli spam yani. telif gelmez, topluluk gelmez bir şey olmaz. 5 aydır quizdeler. şimdi normal şartlar altında kapanma riskleri çok az ama quiz bunları durduk yere atabilir mi? nedense bu aralar korkmaya başladım elimde bir şey kalmayacak diye. yoksa korkmamalı mıyım çok![]()
Valla hocam içinizi karatmak istemezdim ama gerçekler acı...
Benimde 7-8 aylık, kapanmaz dediğim, kaliteli spam olarak düşündüğüm 17 kanal aynı anda YouTube tarafından kapatıldı... Quizin bir etkisi yok ama youtube tüm kanallarımı (Sıfır telif) kapattı...
Sonuç: Korkmalısın...
BOL KAZANÇLAR...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.