QuizGroup Network

Hocam kesinleşmeyen kazancı mı 2 ay sonra gönderdiler? Benimde kanalım panelde Terminated şekilde duruyor, kesinleşen kazanç yok ama 1.500$ gibi bi rakam vardı eylülden. Kasımda öderler mi?

Hayır hocam 2 aydır galiba ödeme yöntemi girmediğimden göndermemişler. Daha sonra aklıma geldi kanal girdim baktım nesi var nesi yok. Tüm videolar dünya engeli yemiş çok çok önceden toplam 10 dolar birikmiş. Öyle ki dünya engeli yiyince gelen 1 aylık ceza bile kalkmış. Hemen wm hesabı tanımladım geldi para. Hala partnerde dünden beri.

Son bir hafta quize giren varmi

Son 1 hafta evet hocam,

----

----

---

Kapanan kanallar 'da atılmadı henüz.Bakalım ay sonunda bir süpriz yapmazlar inşallah.

Edit: yanlış anlamışım, quize kanal sokmadım, denemedim bile çünkü düşüncem ceza yediler yönünde.Panele erişimleride yok ki kapanan kanalları atmadılar atamadılar.Ay başında umuyorum ki quiz esner biraz da kanal alır.Soktum diyen arkadaş varsada lütfen havada bırakmasın konuyu ekran görüntüsü alsın...

Son düzenleme:
Bu flagcıların ben ta... Ülke engellemede hikaye olmuş.. Mis gibi gelirli 2 quiz kanalım gitti arkadaş..

Selam arkadaslar.

Benim bir kanalim kapatilmis icerisinde yuksek miktar vardi, quiz dashboard da kanalin arkasinda terminated yaziyor. Bu kanal dashboardan atilmadan kesinlesme ihtimali varmi? Yani parasini alma ihtimalim varmi?

Selam arkadaslar.

Benim bir kanalim kapatilmis icerisinde yuksek miktar vardi, quiz dashboard da kanalin arkasinda terminated yaziyor. Bu kanal dashboardan atilmadan kesinlesme ihtimali varmi? Yani parasini alma ihtimalim varmi?

Kapanan kanalları ödemiyor.
Hiçbir şekilde ödeme alamazsın.

ülke engellemede sadece videoyu göremiyorlar. Diğer oylama, şikayet vs butonları görünüyor. Adam demek ki sen videoyu engelledin diye kızmış, saldırmış.

Aynı kategoride engelli olmayanda vardı.. Flagın nasıl olduğuda belli değilki arkadaş quiz mi youtubemu yoksa şahıs mı :)

arkadaşlar anlamadığım bir şey var, benim de çok kanalım flagtan gitti ama hiç nedir ne değildir nasıl flag atılır onu bile bilmem. hep yakınıyoruz da tek flagtan kanal gidiyor mu ya? bu çok saçma değil mi?

arkadaşlar anlamadığım bir şey var, benim de çok kanalım flagtan gitti ama hiç nedir ne değildir nasıl flag atılır onu bile bilmem. hep yakınıyoruz da tek flagtan kanal gidiyor mu ya? bu çok saçma değil mi?

render ile video kesip atıyorsun.adam da -bu video başlığı ile içeriği alakasız- diye şikayet ediyor.yt de artık kontrolü kim yapıyorsa açıyor videoyu hakikaten renderla kesilmiş,başlıktaki içerikle kısmen uyuşmayan içerik.flagı kabul ediyor,genelde de tek flagda kapanıyor.artık alıştık.

render ile video kesip atıyorsun.adam da -bu video başlığı ile içeriği alakasız- diye şikayet ediyor.yt de artık kontrolü kim yapıyorsa açıyor videoyu hakikaten renderla kesilmiş,başlıktaki içerikle kısmen uyuşmayan içerik.flagı kabul ediyor,genelde de tek flagda kapanıyor.artık alıştık.
peki topluluk ihlali neye göre geliyor hocam? normal dümdüz atılan filmlerde de hep topluluktan gittik

peki topluluk ihlali neye göre geliyor hocam? normal dümdüz atılan filmlerde de hep topluluktan gittik

valla o durumu çözebilmiş değilim.özel küçük resim eklemediğim videoya -alakasız küçük resim-den sebep topluluk geldi.çizgi filme yetişkin içeriği uyarısı da geldi.

arkadaşlar quizde 1 kaç güzel sağlam kanalım kapandı ödeme yöntemi banka .. bu ay 100 dolar vardır içerde kesinleşince 80 dolar olcak o para bankaya gelmez nasıl olcak o iş ? önümüzdeki ay 100 doları geçerse ikisi birden mi yatacak ?

arkadaşlar quizde 1 kaç güzel sağlam kanalım kapandı ödeme yöntemi banka .. bu ay 100 dolar vardır içerde kesinleşince 80 dolar olcak o para bankaya gelmez nasıl olcak o iş ? önümüzdeki ay 100 doları geçerse ikisi birden mi yatacak ?

Hocam iyi misiniz quiz artık kapananları göndermiyorki.

yok hocam yanlış anladınız kapananlar haricinde açık kanal kazancı max 80 90 dolar ama ödeme yöntemim banka .. bu para ne olur demek istiyorum :)

Şimdi anladım :) Paranız öbür aya kalır hocam Webmoney olarak değiştirebilirsiniz günü gelmeden WM hesabınız yoksa güvenilir bir arkadaştan cüzdan rica edin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri