Teşekkür ederim hocam Benim gelmedi halaHOCAM SAATTİNİ hatırlamıyorum ama bugün gelmiş benim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim hocam Benim gelmedi halaHOCAM SAATTİNİ hatırlamıyorum ama bugün gelmiş benim
Kanal sokabilen var mı
Şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz fikri olan var mı?
Böyle büyük bir darbe yiyen quiz öbür aya bende o zaman paraları ödemiyorum arkadaş diyebilir mi.
Çok fazla para kazandıran kanalım kalmadı ama olur da quizde iken yine patlama yapar da kapanır diye korkuyorum, ya da ödeme sıkıntısı çıkarır diye.
Quizde kalanları yeni bir adsense e taşımak mantıklı olur mu sizce
Hocam quiz atmazsa onları nasıl taşıyacan adsenseye yani taşıyamazsın
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen sadece ödeme yöntemini gir onlar 3 5 10 gün içinde otomatik yatırırlar. Diğer aya kalmaz. Maile falan gerek yok.Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Biliyorsunuz Quiz artık paypal ödeme yöntemi kabul etmiyor. Daha önce paypal ile bağladığım kanallara sonunda eriştim. Şifrelerini kaybetmiştimde. Şimdi bu kanalların ödeme yöntemini webmoney yapacağım fakat şu an içeride biriken parayı mail atmam gerekir mi şu an ödemeleri için yoksa diğer ödeme zamanını mı beklemem gerekiyor.
Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Biliyorsunuz Quiz artık paypal ödeme yöntemi kabul etmiyor. Daha önce paypal ile bağladığım kanallara sonunda eriştim. Şifrelerini kaybetmiştimde. Şimdi bu kanalların ödeme yöntemini webmoney yapacağım fakat şu an içeride biriken parayı mail atmam gerekir mi şu an ödemeleri için yoksa diğer ödeme zamanını mı beklemem gerekiyor.
hocam aynı durum bende de var geldı mı paranız ben halen beklıyorum umidi kestim kescemarkadaşlar quiz dashboard da ayın 18 de para yatırılımış görünüyor ama hesabıma hala geçmedi normal mi gelmeyen var mı bu şekilde parası
arkadaslar su quizin banka odemeleri ayin kacindan kacina yapiliyor bilen varmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.