QuizGroup Network

4 haneli banka ödemesi bekliyorum gelmedi hala gelen var mı ?

töbe töbe bu quız nedne paramızı vermıyor adamlar aylardır yanı 20sını geçmezdı 21oldu forumun yarısının odemesı duruyor hala

Şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz fikri olan var mı?

Böyle büyük bir darbe yiyen quiz öbür aya bende o zaman paraları ödemiyorum arkadaş diyebilir mi.

Çok fazla para kazandıran kanalım kalmadı ama olur da quizde iken yine patlama yapar da kapanır diye korkuyorum, ya da ödeme sıkıntısı çıkarır diye.

Quizde kalanları yeni bir adsense e taşımak mantıklı olur mu sizce

arkadaslar quiz de pyoneere odeme limiti varmi cunki 2 haneli payoneerler yatmadi hala odeme alan varm?

Şimdi nasıl bir yol izleyeceğiz fikri olan var mı?

Böyle büyük bir darbe yiyen quiz öbür aya bende o zaman paraları ödemiyorum arkadaş diyebilir mi.

Çok fazla para kazandıran kanalım kalmadı ama olur da quizde iken yine patlama yapar da kapanır diye korkuyorum, ya da ödeme sıkıntısı çıkarır diye.

Quizde kalanları yeni bir adsense e taşımak mantıklı olur mu sizce

Hocam quiz atmazsa onları nasıl taşıyacan adsenseye yani taşıyamazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam quiz atmazsa onları nasıl taşıyacan adsenseye yani taşıyamazsın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ayrılma isteği göndermekten bahsetmiştim hocam. Bu aralar nasılsa kapanıyor diye çıkarır diye düşündüm. Ya da bekleyelim ne olacaksa olsun. Daha ne kadar dibe batabiliriz ki.

Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Biliyorsunuz Quiz artık paypal ödeme yöntemi kabul etmiyor. Daha önce paypal ile bağladığım kanallara sonunda eriştim. Şifrelerini kaybetmiştimde. Şimdi bu kanalların ödeme yöntemini webmoney yapacağım fakat şu an içeride biriken parayı mail atmam gerekir mi şu an ödemeleri için yoksa diğer ödeme zamanını mı beklemem gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar, bir konuda yardıma ihtiyacım var. Biliyorsunuz Quiz artık paypal ödeme yöntemi kabul etmiyor. Daha önce paypal ile bağladığım kanallara sonunda eriştim. Şifrelerini kaybetmiştimde. Şimdi bu kanalların ödeme yöntemini webmoney yapacağım fakat şu an içeride biriken parayı mail atmam gerekir mi şu an ödemeleri için yoksa diğer ödeme zamanını mı beklemem gerekiyor.
Sen sadece ödeme yöntemini gir onlar 3 5 10 gün içinde otomatik yatırırlar. Diğer aya kalmaz. Maile falan gerek yok.

Paypal ödeme yöntemi kullanan kanallarımı dün gece webmoney yaptım. Bugün ödemeleri geldi takip edenlere duyurulur.

arkadaşlar quiz dashboard da ayın 18 de para yatırılımış görünüyor ama hesabıma hala geçmedi normal mi gelmeyen var mı bu şekilde parası

arkadaşlar quiz dashboard da ayın 18 de para yatırılımış görünüyor ama hesabıma hala geçmedi normal mi gelmeyen var mı bu şekilde parası
hocam aynı durum bende de var geldı mı paranız ben halen beklıyorum umidi kestim kescem

arkadaslar su quizin banka odemeleri ayin kacindan kacina yapiliyor bilen varmi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri