QuizGroup Network

Bunlar niye hala ödemedi bankadan bildirim gelsin diye bekliyorum hareket yok

Bende hic stres yok walla. gavurlar tek telifli kanalarimin hepsini atmislar. Sagolsunlar telifsiz olanlari da bazi karektersizler spamdan kapattı

zaten ne geldiyse şu başımıza herşeyi mesaj atıp sormanızdan geldi herşeyi yazdınız adamlara herşeyi bitti gitti kanal manal kalmadı Quizde

zaten ne geldiyse şu başımıza herşeyi mesaj atıp sormanızdan geldi herşeyi yazdınız adamlara herşeyi bitti gitti kanal manal kalmadı Quizde

Ne alakası var hocam, quize hotmail hesabımdan attığım/atılan, kanalımın parası ne zaman ödenecek maili mi spamı alt üst etti? Birşey söylüyorsunuz madem dayanağı olan birşey söyleyin. Millet flag atmaktan kazandığı parayla yetinmeyip milletin ekmeğine göz dikmekten, birbirini .... çalışmaktan başımıza birşey gelmedi de ben yada bir başkasının ödeme maili atmasından mı geldi.

Kusura bakmayın alıntıladım ama benim attığım posta istinaden bunu yazdığınız için alıntı yaptım.

23-24'ünde başlayacağız dediler. 2 gün içinde tüm ödemeleri yaptığı nerede görülmüş sabredin işte pazara kadar biter ödemeler.

Arkadaşlar benım bır kanalım vardı quıze baglı bugun baktımkı quız atmış kesinleşen bir para var atıldıgı için ödeme yapmama gibi birşey var mı

Bugün life baslar biraz durur sonra tek hanrli quizler devam eder yarina da tamamlanr ins

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi baktım bütün kanallarimi atmış Quiz belliydi böyle bişey olacağı allah belanı versin ne diyeyim

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam quizdashboar'a giriyorum önüme direkt bir sayfa geliyor basında söyle yazıyor " Please select your priority profile " altta buyuk bosluk baska bırsey yuk onun altındada submit var ama tıklanmıyor . sayfayı kucultunce arka planda da bir mesaj var söyle yazıyor .

" Please protect your Profile by password. Go to the Profile section of your dashboard and click the "Profile security" tab. Further instructions will follow. Please pay attention. We have launched password access to your personal dashboard. You may login to your personal dashboard via username and password. To use the new option, please go to the Profile section of your personal dashboard and enable the "Password access" option. Otherwise you will continue to use the sign-in option. " herşey 0 gozukuyor ne bırıken para ne kanal hıc bırsey yok .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri