QuizGroup Network

üstad yeni kanal geçirdim quize 3-4 tane hemen sözleşmeleri imzaladım ama resimdede göründüğü gibi PENDİNG yazısının yanındaki kutucuk gri kaldı yeşil olmıcakmıydı o ? veya bizle alakası varmı yeşil olmasının veya ne zaman oluyor :)

yarın baktığında yeşil olmuş olur başkan :)

Bugün bir kanal spamdan ( flagçılar ) yüzünden kapandı, bu ay içinde bağlamıştı quiz bunu sorunsuz öder dimi arkadaşlar ?

Eywallah ustam bu flagçılardan bıktım tam günlük 30.000 bin izlenmeye çıktım dedim az önce gitti spamdan flagçılar sağolsun :(

ahh hocam ahh benim 2 tane kanalımı kapattırdı o flagcılar, ikiside günlük 200usd kazandırıyordu. çok canım yandı iyi bilirim yani. geçmiş olsun.

arkadaşlar bugün 2 kanalımı quize baglamak istedigimde sorun yaşıyorum ama nedenini anlamadım bi türlü.baglamak istedigimde

"Your channel is already partnered with another network. Please unlink your channel from that network. "

diyor.kanalları daha önce biyere baglamadım,8-10 günlük kanallar zaten,içlerinde 3-5 video var.ayarlar sayfasına bakıyorum,hiçbi partnere baglı degil oraya göre ayrıca biyere baglanmış olsa token sayfasında görülür diye orayıda kontrol ettim ama ordada baglı oldugu biyer görünmüyor.ytparadaki network sorgulama aracıylada kontrol ettim,hiçbiyere baglı degil kanallar.kanalların para kazanması açıktı,kapatıp tekrar denedim yine sonuç degişmedi.var mı bu konuda bi bilgisi olan?

arkadaşlar bugün 2 kanalımı quize baglamak istedigimde sorun yaşıyorum ama nedenini anlamadım bi türlü.baglamak istedigimde

"Your channel is already partnered with another network. Please unlink your channel from that network. "

diyor.kanalları daha önce biyere baglamadım,8-10 günlük kanallar zaten,içlerinde 3-5 video var.ayarlar sayfasına bakıyorum,hiçbi partnere baglı degil oraya göre ayrıca biyere baglanmış olsa token sayfasında görülür diye orayıda kontrol ettim ama ordada baglı oldugu biyer görünmüyor.ytparadaki network sorgulama aracıylada kontrol ettim,hiçbiyere baglı degil kanallar.kanalların para kazanması açıktı,kapatıp tekrar denedim yine sonuç degişmedi.var mı bu konuda bi bilgisi olan?

2 kanal bağladım son 3 saat içinde
benimkilerde bir sıkıntı çıkmadı hocam.

Hocam daha önce başvurdunmu life yada quize o kanallar ile. Başvurduktan sonra kanalın paneline gelen davetleri red edince sonradan yeniden başvuru yapınca bu hatayı veriyor.

hocam kanalına herhangi bir partner davetiye göndermiştir. davet bölümüne bak. music nations davet göndermiş olabilir. eğer varsa davet reddet onu. başvurunu tekrar dene.

2 kanal bağladım son 3 saat içinde
benimkilerde bir sıkıntı çıkmadı hocam.

bende 4-5 kanal hazırladım,3 denemede 2 sinde bu sorun çıktı ama ilk denedigimde sorun yoktu,girdim.diger 2 kanalı baglamaya çalışınca bu hatayı verip duruyor.

Hocam daha önce başvurdunmu life yada quize o kanallar ile. Başvurduktan sonra kanalın paneline gelen davetleri red edince sonradan yeniden başvuru yapınca bu hatayı veriyor.

yok hocam,başvurma ihtimalim dahi yok çünkü kanallara 3 gün önce video attım,quizin istedigi izlenim ve abone şartı bugün panele yansıdı.kanal takip programıdan takip edip,sırası gelen kanalı baglıyordum her zaman ama bu kez sorun çıktı nedense.

hocam kanalına herhangi bir partner davetiye göndermiştir. davet bölümüne bak. music nations davet göndermiş olabilir. eğer varsa davet reddet onu. başvurunu tekrar dene.

youtube panelinde ne davet var gelen ama daha önce görmedigim,nede ben herhangi bi yere başvurdum.dedigim gibi kanallar yeni zaten hocam.videoyapa bagladıp,botla 3-5 video attım sadece şimdide baglayayım dedim ama nedense baglatmıyor...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] mail at o zaman hocam. Benimde böyle olmuştu mail atmıştım davet göndermişlerdi. Ama ben ilk başta quizin davetini red etmiştim ondan olmuştu. Sen hiç başvurmadan nasıl böyle birşey ile karşılaştın ilginç gerçekten.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] mail at o zaman hocam. Benimde böyle olmuştu mail atmıştım davet göndermişlerdi. Ama ben ilk başta quizin davetini red etmiştim ondan olmuştu. Sen hiç başvurmadan nasıl böyle birşey ile karşılaştın ilginç gerçekten.

valla bende anlamadım,son kanalı denedim şimdi onda sorun çıkmadı yani 4 kanaldan 2sini quize soktum 2si kaldı öyle.

valla bende anlamadım,son kanalı denedim şimdi onda sorun çıkmadı yani 4 kanaldan 2sini quize soktum 2si kaldı öyle.
Fatih aynı sorunu yaklaşık 1-2 hafta önce yaşadım. Life ve quiz ikisinde denedim kanalın aynı uyarıyı aldım. Kontrol ettiğindede partnerde görünmüyor. Sonradan olayı çözdüm içerik attığım kategorinin orjinal firması nasıl yapmışsa ilk defa başıma geliyor bi şekilde videoları linkliyor yani ortada bir partner olmamasına rağmen başka bir yere bağlayamıyorsun. quiz ve life durumu yazdım kanal url ile gönderdim ikiside ne davetiye gönderdi nede cevap yazdı. Kesinlikle içeriğinle ilgili bir durum emin ol.

yaklaşık 1 aydır videoları gizli bir kanalım vardı quize girmek istedim 10 abone ve 1000 izlenim istiyor kanalda yeterince abone ve izlenim var niye böyle bir hata veriyor ki

yaklaşık 1 aydır videoları gizli bir kanalım vardı quize girmek istedim 10 abone ve 1000 izlenim istiyor kanalda yeterince abone ve izlenim var niye böyle bir hata veriyor ki
Son 1 ay icinde 1000 izlenim gerekli hocam onceki aylardaki izlenim gecersiz

Hocam bu abone olayı çıktığından beri böyle bir sorun var ben yoğun quiz çalıştığım için geçen günlerdede bir arkadaş yaşamıştı yazdım. Abone izlenim fazlası ile yeterli fakat kriterlere uygun değil diyor saçmalıyor. Sistemsel bir problem olduğunu düşünüyorum.

Fatih aynı sorunu yaklaşık 1-2 hafta önce yaşadım. Life ve quiz ikisinde denedim kanalın aynı uyarıyı aldım. Kontrol ettiğindede partnerde görünmüyor. Sonradan olayı çözdüm içerik attığım kategorinin orjinal firması nasıl yapmışsa ilk defa başıma geliyor bi şekilde videoları linkliyor yani ortada bir partner olmamasına rağmen başka bir yere bağlayamıyorsun. quiz ve life durumu yazdım kanal url ile gönderdim ikiside ne davetiye gönderdi nede cevap yazdı. Kesinlikle içeriğinle ilgili bir durum emin ol.

geçen hafta birebir aynı videolardan 30dan fazla kanal oluşturdum hocam.benzer içerik demiyorum bak,birebir aynı videolar :) sadece 2 kanalda sorun çıktı.öyle bi sorun olsa digerlerindede çıkması gerekir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri