enpara hesabına 10k dolar civarı gelirse sıkıntı olur mu? parayı geri gönderir mi bu enpara?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam videolari yukledık kanala yukledıkten sonra kanalın para kazanmasını ve videoların video ortası reklamları girdik $ yeşil oldu bıraktık kanalı kenara gerekli şartları sagladı quize bagladık kanalı sonra kendiliğinden acılıyor reklamlar
enpara hesabına 10k dolar civarı gelirse sıkıntı olur mu? parayı geri gönderir mi bu enpara?
Değil hocam1000 izlenim şartı için para kazanma aktif olup olmaması önemli mi?
Hepsini işaretleyip seçeneklerden diğer i tıklayıp kullanım politikalarını tıkladıktan sonra karşına gelen yeri işaretleyip uygula dersen toplu sekılde acılırbu dolar işaretini tek tek harici hepsini birden aktif etme yöntemi falan yokmu
orcunkazan çokk teşekkür ederim beni büyük bir dertten kurtardın
Quiz partnere girebilmek için 1000 izlenimin analitiycs'e yansıması mı gerekiyor ? Videolar çok fazla izlendi ama analitiycs 0 gözüküyor.
evet işlenmesi gerekli.
hocam analiticys'e yansımadan videoları silsek sorun olur mu ? Telif gelme ihtimali var diye.Yoksa beklemek zorunda mıyım?
analytics e yansımayan kazançlar eline geçmez. quiz sadece analytics e yansımış kazançları öder.
dayi benim mesajlara baksan.
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
ayıpsın bakarımgözden kaçmış sanırım yazdım yolladım.
cok saol olsa +rep vericektim
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.