10 dolar geldi az önce 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar aşadakı hatayı alıyorum kanal bağlamaya çalişirken, daha önce bir kanalim vardı paypal edresi ekli olduğu için ama o kanal silinmiş bunun bir çözümü varmı :?
This Payment Account has already signed with the QuizGroup Partner Program. Please login to your dashboard with any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program and click on the "Add a new channel" tab or enter another Payment Account while signing up.
Yeni bir paypal adresi yazın hocam yada webmoney cüzdan numarası da verebilirsiniz
küçükten büyüğe doğrumu yolluyorlar artık
partnerden cıkartıgım bi kanalı quize sokmak istedim ama davet gelmedi ? baska partnerden cıkan bidaha partnere baglanmaz mı ?
https://security.google.com/settings/security/permissions?pli=1
linkinden eski partnerin bağlantısını kaldır öyle dene
malesef öylede olmadı hocam mail falan mı atsam acaba
eşleşenli video varken başvuru yapınca kabul ediliyor mu?
İlk kanalı Quiz'e soktuktan sonra diğerlerini yine aynı şekilde mi sokuyoruz yoksa dashboard'dan mı ekleniyor?
add new channel bölümünden çıkan soruya yes diyerek kanalımızı sokuyoruz.
önemli değil hocam, teşekkürler refim olduğun için..add new channel bölümü nerede hocam , dashboardda mı ? Senin refinden üye oldum ilkini.Yardımcı olduğun için teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.