Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Bende onu merak ediyorun kanal kapanonca analiz guncellenmeyen 2 3 gun falan o parayida aliyoruz mu acabaBeyler mesela kanalda 100dolar var ve panelde kesinleşmeden kanal kapandı bu parayı bıze verırlermı
Bugun itibariyle kapanan bir kanalım var bunun şubat ödemesi ve 3 günlük mart kazancının akibetini ögrenebilirmiyim arkadaşlar.şubatı bu ay alabilirmiyim yoksa şubat ve mart birlikte 52 gün sonramı alırım @DeviLLe
aynen dediğin şekilde 52 gün sonra alırsın, bol kazançlar.Bugun itibariyle kapanan bir kanalım var bunun şubat ödemesi ve 3 günlük mart kazancının akibetini ögrenebilirmiyim arkadaşlar.şubatı bu ay alabilirmiyim yoksa şubat ve mart birlikte 52 gün sonramı alırım @DeviLLe
Bugun itibariyle kapanan bir kanalım var bunun şubat ödemesi ve 3 günlük mart kazancının akibetini ögrenebilirmiyim arkadaşlar.şubatı bu ay alabilirmiyim yoksa şubat ve mart birlikte 52 gün sonramı alırım [MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]
Quiz'de o ay ne kadar kazaç sağladığımızı nerden öğrenebiliriz? Youtube analitycs'e tıkladığımızda son 1 ay'ı seçtiğimizde karşımıza gelen ücret mi ? ( kesintiler hariç )
son 1 ay demeyelimde,kazancına bakacagımız ayı seçtigimizde diyelim.mesela şubat ayı bitti,kazançları yansıdı tamamen youtube paneline.analyticsden geçen ayı seçtigimizde şubat kazançlarını görürüz.ordaki paradan quizin kesintisini çıkarsak gerisi bize ödenecek olan miktar oluyor.tabi ödeme yöntemimize göre ekstra kesintide olucak o paradan.banka,paypal,webmoney kesintileri degişiyor.
teşekkürler ederim bilgi için.Peki bu quiz'de kesinleşme tarihi var mı ? Forumu araştırdım biraz genellikle herkes soranlara forumu araştır demiş.Sonuca ulaşamadım.
Suan geçen ayi secerseniz oradaki tutatin% 80 i kazanciniz oluyorQuiz'de o ay ne kadar kazaç sağladığımızı nerden öğrenebiliriz? Youtube analitycs'e tıkladığımızda son 1 ay'ı seçtiğimizde karşımıza gelen ücret mi ? ( kesintiler hariç )
Dostum mesela ayin 26sina kadr yt analizde 500$ toplanmis 28 inde kanal kapaniyo.yt analizde 2 3 gunde bir guncellendigi icin kapandigi gune kdr ki para mi yansir quize yoksa en son ne zaman guncellendigindeki para mi gecerli.yani o aradaki 2gunluk kazanci alamiyotuzmu.ins anlatabilmisimdirson 1 ay demeyelimde,kazancına bakacagımız ayı seçtigimizde diyelim.mesela şubat ayı bitti,kazançları yansıdı tamamen youtube paneline.analyticsden geçen ayı seçtigimizde şubat kazançlarını görürüz.ordaki paradan quizin kesintisini çıkarsak gerisi bize ödenecek olan miktar oluyor.tabi ödeme yöntemimize göre ekstra kesintide olucak o paradan.banka,paypal,webmoney kesintileri degişiyor.
2 gunluk kazanci da alırsınız diyr biliyorumDostum mesela ayin 26sina kadr yt analizde 500$ toplanmis 28 inde kanal kapaniyo.yt analizde 2 3 gunde bir guncellendigi icin kapandigi gune kdr ki para mi yansir quize yoksa en son ne zaman guncellendigindeki para mi gecerli.yani o aradaki 2gunluk kazanci alamiyotuzmu.ins anlatabilmisimdir![]()
Peki kanal kapandi diye % 20 den fazla kesinti yapilirmi.yoksa her turlu yuzde20 sabitmi2 gunluk kazanci da alırsınız diyr biliyorum
Peki kanal kapandi diye % 20 den fazla kesinti yapilirmi.yoksa her turlu yuzde20 sabitmi
Tesk ederm hocam.ins sorunsuz alirizöyle aradaki 1-2 günü takip etmedim hiç ama bildigim kadarıyla alırsın hocam.kapanan kanallarımda ekstra bi kesinti yaşamadım hiç.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.