LoonyTuneS
Yasaklanmış
arkadaşlar partnere ay başında alınan kanal bu ay içinde ödeme alabilirmi
Hayır hocam. Mesela ocak kazançları bu 3 gün içinde ödeniyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar partnere ay başında alınan kanal bu ay içinde ödeme alabilirmi
ödeme sayfasını güncelemeyelim kızıyorlar
hafta sonu quiz den paypala ödeme gelir mi?
bir de sanırım p.tesi yurt dışında tatil olmalı.
p.tesi hiç alamayacağız gibi![]()
Arkadaşlar şuan hiçbir şekilde panelime giremiyorum gauth ballack uyarısı varya ondan veriyor. Join now dan noyu seçerek yesi de seçerek denedim olmadı her zaman yaptığım loginden deniyorum yine olmuyor genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklı ?
Evet hocam Z olacak.webmoney seçeneğini işaretleyince, webmoney Z ile başlayan kodu, Z ile birlikte mi yazıyoruz kutucuğun içine ? lütfen yardım..
quiz panelde kesinleşen kazanç ödendikten sonra kazanç sıfırlanıyormu arkadaşlar. ocak banka ödemem daha yapılmadı panelde kazanç gözüküyor hala.
Şu an quize kanal bağlarken ödeme yöntemi olarak sadece paypal ve webmoney giriliyor. Banka kutucuğu yok.
---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 09:14 ----------
Screenshot by Lightshot
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.