QuizGroup Network

Merhaba arkadaşlar, quizgroup'tan beklediğim para gelmeyince support a mail attım. Kanalımda hiç bir sıkıntı yok. Eşleşen engel uyarı falan neyse bunlar ayrı olay fakat. Kanalın excel tablosunu indirip inceledim.

Embedded Player Views
7

Yukarıdaki gibi bir alan gördüm. Acaba birileri sitesinde yayınlamak için mi embeeded etmiş olabilir.Yada başka bir durum var ise bilen söyleyebilir mi ?

s.a paypal ödemeleri hala gecerlimi ? bloke devam ediyor mu ? webmoney dısında alternatif ödeme yontemi var mı ? partnere ilk kez girecem de...

ödeme sayfasını güncelemeyelim kızıyorlar :D
hafta sonu quiz den paypala ödeme gelir mi?
bir de sanırım p.tesi yurt dışında tatil olmalı.
p.tesi hiç alamayacağız gibi :(

ödeme sayfasını güncelemeyelim kızıyorlar :D
hafta sonu quiz den paypala ödeme gelir mi?
bir de sanırım p.tesi yurt dışında tatil olmalı.
p.tesi hiç alamayacağız gibi :(

6x de ödemeleri kestiler bankaya geçtiler. Quiz beklerken dün gece 2x life ödemesi geldi. P.tesi de tatilmiş bende yeni öğrendim. Bu ay fena çorba oldu :(

Arkadaşlar Quiz ilk defa bir kanal geçirdimde sözleşme imzalama olayı varmı Lifedeki gibi yoksa otomatik imzalanmışmı oluyor kanalın yanında Bad standing yazıyor.

Arkadaşlar şuan hiçbir şekilde panelime giremiyorum gauth ballack uyarısı varya ondan veriyor. Join now dan noyu seçerek yesi de seçerek denedim olmadı her zaman yaptığım loginden deniyorum yine olmuyor genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklı ?

Arkadaşlar şuan hiçbir şekilde panelime giremiyorum gauth ballack uyarısı varya ondan veriyor. Join now dan noyu seçerek yesi de seçerek denedim olmadı her zaman yaptığım loginden deniyorum yine olmuyor genel bir sorun mu yoksa benden mi kaynaklı ?

Genel Hocam..

beyler an itibariyle kanal sokamıyorum genel bir sorun mu yoksa kanalda mı prblem?

webmoney seçeneğini işaretleyince, webmoney Z ile başlayan kodu, Z ile birlikte mi yazıyoruz kutucuğun içine ? lütfen yardım..

quiz panelde kesinleşen kazanç ödendikten sonra kazanç sıfırlanıyormu arkadaşlar. ocak banka ödemem daha yapılmadı panelde kazanç gözüküyor hala.

Şu an quize kanal bağlarken ödeme yöntemi olarak sadece paypal ve webmoney giriliyor. Banka kutucuğu yok.

---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 09:14 ----------

Screenshot by Lightshot

Şu an quize kanal bağlarken ödeme yöntemi olarak sadece paypal ve webmoney giriliyor. Banka kutucuğu yok.

---------- Spam Engelliyici 09:15 ---------- Önceki Mesaj 09:14 ----------

Screenshot by Lightshot

Zaten onlardan birini seçip devam ediyorsun. Sallama bir adres yazabilirsin. Kanal bağlandıktan sonra da dahsboard a girip banka seçebiliyorsun.

Quizde yaklaşık 15 kanalım tek panel üzerinde. Ancak bazı kanallarım ayrı ayrı kendi panelleri var. Onları da o 15 kanal olduğu panele dahil etmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba?

Bir şeyi merak ediyorum. Quiz iyi izlenim alan kanallara daha çok mu ilgi gösteriyor.

Quize bağlı 10a yakın kanalım var. Yalnızca 2 tanesi güzel izlenim alıyor. Diğerleri çokta iyi değil. Bu 2 iyi izlenim alan kanalların para kazanmasını açmak için girdiğimde quiz çoktan açmış oluyor, video ortası reklamını bile açıyor. Ancak diğer ezik kanallara hiç uğramıyor bile. 2 hafta para kazanması açılmayan videolar var.

Tesadüf mü bu yoksa var mı böyle bir şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri