QuizGroup Network

Arkadaşlar bu kapanan kanalların ödeme yöntemlerini değiştirmek için hangi adrese mail atmalıyım?

Arkadaslar, Quiz'e bagli bir tane kanalim 2 telif yedi.
3'ncu telifi yemeden once kendiliginden kapanir mi acaba?

Suanda 2 telifi varken ben kapatsam, Quiz odemesini zamaninda yapar mi, yoksa 57 gun sonra mi yapacak?

benim 2 telifli kanalım kasımdan beri açık, parasını da zamanında alıyorum, iyi kazandırıyorsa kapatma bence...

Bankanın ödeme limiti ne arkadaşlar ?

100$ hocam.

---------- Spam Engelliyici 17:58 ---------- Önceki Mesaj 17:57 ----------

Arkadaslar, Quiz'e bagli bir tane kanalim 2 telif yedi.
3'ncu telifi yemeden once kendiliginden kapanir mi acaba?

Suanda 2 telifi varken ben kapatsam, Quiz odemesini zamaninda yapar mi, yoksa 57 gun sonra mi yapacak?

hocam quizde kanalınızı kapatmanıza gerek yok. kanalınız aksi bir durumda kapansada zaten ödemenizi alıyorsunuz. tek sıkıntısı ödemeyi 2 ay sonra yatırıyor, yani 1 ay geç almış oluyorsunuz.

3 ayrı kanalımda problem var :( izlenimler tam. aboneler tam. ancak bir türlü 10 gün oldu sokamıyorum partnere.

Bu 3 kanalında https://www.youtube.com/subscribers buraya baktığımda sıfır yazıyor ama sayıyorum aboneleri 14 tane. Abone hesapların da bir sıkıntısı yok. Bu konuda bir fikri olan var mı ?

3 ayrı kanalımda problem var :( izlenimler tam. aboneler tam. ancak bir türlü 10 gün oldu sokamıyorum partnere.

Bu 3 kanalında https://www.youtube.com/subscribers buraya baktığımda sıfır yazıyor ama sayıyorum aboneleri 14 tane. Abone hesapların da bir sıkıntısı yok. Bu konuda bir fikri olan var mı ?

son 28 gün içinde 1000 izlenim üzeri yok demekki ondan dolayı giremiyorsunuz... ömür boyu değil son 28 gün önemli.

analytics e yansıdı mı?

Evet hocam izlenimler 1 haftadır analitics e yansıdı.

Şimdi tekrardan dene hocam. Yt api 3 gün izlenim saymadı. dün öğleden sonra izlenimleri güncellediler. 2-3 ayda bir bu şekilde yapıyorlar. Şuanda alacağını düşünüyorum

Hocam nerdeyse 10 gündür sokamıyorum. Sırf bu yüzden temiz hiç kullanılmamış hesap aldım bir kaç adet, bunlarla abone olayım dedim. Onlarla abone oldum fakat bu sefer de bu yeni hesapların abonelikleri gözükmedi kanalların abone kısmında.(Yeni aldığım hesapların abonelikleri gizli değil.)

Sanırım en sonunda pes edip, bu kanalları kaderine bırakacağım.

Evet hocam izlenimler 1 haftadır analitics e yansıdı.

Hocam nerdeyse 10 gündür sokamıyorum. Sırf bu yüzden temiz hiç kullanılmamış hesap aldım bir kaç adet, bunlarla abone olayım dedim. Onlarla abone oldum fakat bu sefer de bu yeni hesapların abonelikleri gözükmedi kanalların abone kısmında.(Yeni aldığım hesapların abonelikleri gizli değil.)

Sanırım en sonunda pes edip, bu kanalları kaderine bırakacağım.

aboneleri illegal yollardan elde ediyosan askıda kalır kanala baktıgında 15 abone gozukur ama analıstıge baktında mısal 6 abone gozukur 10dan fazla abonesi olan kanallara tekrardan abone ol 3 4 saat bekle eger abone sayilari 15 den asagı duserse askıda kaldıgından dolayidır ve izlenim guncelleme olayi 2 gun geriden gelir sen şimdi bugun video attın 50 izlenim aldı yarın 50 aldı 3. gun 900 izlenim aldıysa sen bu kanali 5.gün analistik güncellendiğinde sokabilirsin
229

aboneleri illegal yollardan elde ediyosan askıda kalır kanala baktıgında 15 abone gozukur ama analıstıge baktında mısal 6 abone gozukur 10dan fazla abonesi olan kanallara tekrardan abone ol 3 4 saat bekle eger abone sayilari 15 den asagı duserse askıda kaldıgından dolayidır ve izlenim guncelleme olayi 2 gun geriden gelir sen şimdi bugun video attın 50 izlenim aldı yarın 50 aldı 3. gun 900 izlenim aldıysa sen bu kanali 5.gün analistik güncellendiğinde sokabilirsin
229

hocam işte o bahsettiğiniz 5.günden 2 defa geçti :) ancak kanallara kendim abone sokuyorum. Onaysız tonlarca hesabım var. Girip bakıyorum, abone olabiliyor ise oluyorum. Yoksa baska bir hesaba geçiyorum ama sanırım bir şekilde askıda bu kanallar. Artık yenilerine bakacaz.

hocam işte o bahsettiğiniz 5.günden 2 defa geçti :) ancak kanallara kendim abone sokuyorum. Onaysız tonlarca hesabım var. Girip bakıyorum, abone olabiliyor ise oluyorum. Yoksa baska bir hesaba geçiyorum ama sanırım bir şekilde askıda bu kanallar. Artık yenilerine bakacaz.

yarın gün içinde teamviewer ile bağlanıp bi bakabilirim istersen.

Dashboard'a giremiyorum yönlendirme döngüsü diye bir şey cıkıyor sizde de böyle mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri