fatihbaz
Süper Moderatör
quiz partnere başvuru yaptım. bütün para kazanmalar kapandı normal mi acaba? Şimdi ne olacak?
normal hocam,onları kendin geri aç.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
quiz partnere başvuru yaptım. bütün para kazanmalar kapandı normal mi acaba? Şimdi ne olacak?
Ayni durum bendede var sorun nerde saticida bende anlamadim bi turlu guncellenip gelmiyor aboneler.off off deli olacağım tam bir haftadır kanal sokamıyorum. İzlenimler tam, aboneler fazlasıyla ama nedense yetersiz diyorKanalların dasboard da 2 abone yazıyor. Ancak Aboneler kısmına girersem 20 den fazla var. Hiç bir kanalımın abonelikleri gizli değil. Abonelerin ki de o şekilde açık herşey ama kabul etmiyor
![]()
Ayni durum bendede var sorun nerde saticida bende anlamadim bi turlu guncellenip gelmiyor aboneler.
Bildiğim kadarıyla ödeme değiştirme türünde bugün son gün. Sonrasjnda değiştirecek olursanız geçen ayın kazancını eski ödeme türünde alırsınız. Dipnot: Webmoneyden banka hesabına değiştirdim. Geç gelsin öz gelsinKaç gün geç gelir bilmiyorum ama öyle webmoney limitleriyle uğraşmak istemiyorum
Bildiğim kadarıyla ödeme değiştirme türünde bugün son gün. Sonrasjnda değiştirecek olursanız geçen ayın kazancını eski ödeme türünde alırsınız. Dipnot: Webmoneyden banka hesabına değiştirdim. Geç gelsin öz gelsinKaç gün geç gelir bilmiyorum ama öyle webmoney limitleriyle uğraşmak istemiyorum
Beyler ben bu konularda yeniyim az yardımcı olurmsunuz...
Kanalım var ve adsenseye baglı ama kazancım oraya yansimiyor ben bu partnere gecebilirmiyim?
Gecince parada ve hesabta sıkıntı olurmu?
Parayi yine 200 tl oluncamı alabiliyoruz?
Partnerin avantajları nedir?
Partner youtubenin gözünde legalmi illegal mi??
Kazancın Adsense'e yansımıyorsa kanalın para kazanmasıyla ilgili bir sorunu olabilir..Partnere geçmen için kanalının son 30 günde 1000 izlenim ve 10 abonesinin olması gerekir
Geçtikten sonra hesabında veya parada herhangi bir sıkıntı olmaz yalnızca partnerler kazancının bir kısmını keserler..Mesela Quiz için %20 pay verirsin Quize
Aylık kazancın 5 $ ı geçerse Quiz ödemeyi yapıyor
Partnerin en büyük avantajı bir kanalında sorun olursa (para kazanması gider vs) bu sorun diğer kanallarına yansımıyor..Sorun olmayan kanallarının ödemesini almaya devam ediyorsun
Partnerler tabi ki de legaldir
Kardeşim kanalımda 250 abone ve ayda 13000 görüntüleme var adsenseye yeni bagladim 1 hafta oldu olmadı başkada kanalım yok zaten özgün çalışıyorum. bu adsensede banka hesabı filan cart curt en az 200tl olsun diyor ugraşasım gelmiyor o yüzden pek banka hesabım yok paypal hesabina göndersem parayi çekebilirmyim oradan
PayPal bu aralar sıkıntı çıkartıyor, tercihim Webmoney ile ödeme alman
Kardeş şuan ben Adsensedeyim partnere gecebilirmiyim sorunsuz şekilde?
Birde parami hemen çekmek istemiyorum ve yahutta banka hesabima yatırmak istesem mümkünmüdür?
Kanalımda problem olurmu partnerlikte?
Geçebilirsin sıkıntı yok banka hesabına da yatırıyor
Problem olmaz.
Ayni durum bendede var sorun nerde saticida bende anlamadim bi turlu guncellenip gelmiyor aboneler.
Gece 2 de guncellendi geldi aboneler hemen soktum hocamHocam sizde ki son durum nedir sokabildiniz mi kanalları ?
Gece 2 de guncellendi geldi aboneler hemen soktum hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.