QuizGroup Network

off off deli olacağım tam bir haftadır kanal sokamıyorum. İzlenimler tam, aboneler fazlasıyla ama nedense yetersiz diyor :( Kanalların dasboard da 2 abone yazıyor. Ancak Aboneler kısmına girersem 20 den fazla var. Hiç bir kanalımın abonelikleri gizli değil. Abonelerin ki de o şekilde açık herşey ama kabul etmiyor :(

off off deli olacağım tam bir haftadır kanal sokamıyorum. İzlenimler tam, aboneler fazlasıyla ama nedense yetersiz diyor :( Kanalların dasboard da 2 abone yazıyor. Ancak Aboneler kısmına girersem 20 den fazla var. Hiç bir kanalımın abonelikleri gizli değil. Abonelerin ki de o şekilde açık herşey ama kabul etmiyor :(
Ayni durum bendede var sorun nerde saticida bende anlamadim bi turlu guncellenip gelmiyor aboneler.

Ayni durum bendede var sorun nerde saticida bende anlamadim bi turlu guncellenip gelmiyor aboneler.

Kanallar geçtiğimiz hafta açıldıysa o sıra yt de birşeyler oldu. Gönderdiğim izlenimler bile yansımamıştı. Bakalım yarın akşama kadar düzelmez ise kanallardan ümidimi keserim.

Bildiğim kadarıyla ödeme değiştirme türünde bugün son gün. Sonrasjnda değiştirecek olursanız geçen ayın kazancını eski ödeme türünde alırsınız. Dipnot: Webmoneyden banka hesabına değiştirdim. Geç gelsin öz gelsin;) Kaç gün geç gelir bilmiyorum ama öyle webmoney limitleriyle uğraşmak istemiyorum

Bildiğim kadarıyla ödeme değiştirme türünde bugün son gün. Sonrasjnda değiştirecek olursanız geçen ayın kazancını eski ödeme türünde alırsınız. Dipnot: Webmoneyden banka hesabına değiştirdim. Geç gelsin öz gelsin;) Kaç gün geç gelir bilmiyorum ama öyle webmoney limitleriyle uğraşmak istemiyorum

Seni partner konularında görmek ilginç geldi hocam :) hoşgeldin.

Ocak kazancını 18 inde aldım ben şubat kazancınıda en geç 20 sinde hesabımda bekliyorum :)

bugun mu yoksa 12si mi?

ben daha tasimadim kanallarin yarisini paypaldan, tedirgin oldum bak su an :confused::(

Beyler ben bu konularda yeniyim az yardımcı olurmsunuz...

Kanalım var ve adsenseye baglı ama kazancım oraya yansimiyor ben bu partnere gecebilirmiyim?

Gecince parada ve hesabta sıkıntı olurmu?

Parayi yine 200 tl oluncamı alabiliyoruz?

Partnerin avantajları nedir?

Partner youtubenin gözünde legalmi illegal mi??

Beyler ben bu konularda yeniyim az yardımcı olurmsunuz...

Kanalım var ve adsenseye baglı ama kazancım oraya yansimiyor ben bu partnere gecebilirmiyim?

Gecince parada ve hesabta sıkıntı olurmu?

Parayi yine 200 tl oluncamı alabiliyoruz?

Partnerin avantajları nedir?

Partner youtubenin gözünde legalmi illegal mi??

Kazancın Adsense'e yansımıyorsa kanalın para kazanmasıyla ilgili bir sorunu olabilir..Partnere geçmen için kanalının son 30 günde 1000 izlenim ve 10 abonesinin olması gerekir

Geçtikten sonra hesabında veya parada herhangi bir sıkıntı olmaz yalnızca partnerler kazancının bir kısmını keserler..Mesela Quiz için %20 pay verirsin Quize

Aylık kazancın 5 $ ı geçerse Quiz ödemeyi yapıyor

Partnerin en büyük avantajı bir kanalında sorun olursa (para kazanması gider vs) bu sorun diğer kanallarına yansımıyor..Sorun olmayan kanallarının ödemesini almaya devam ediyorsun

Partnerler tabi ki de legaldir

Kazancın Adsense'e yansımıyorsa kanalın para kazanmasıyla ilgili bir sorunu olabilir..Partnere geçmen için kanalının son 30 günde 1000 izlenim ve 10 abonesinin olması gerekir

Geçtikten sonra hesabında veya parada herhangi bir sıkıntı olmaz yalnızca partnerler kazancının bir kısmını keserler..Mesela Quiz için %20 pay verirsin Quize

Aylık kazancın 5 $ ı geçerse Quiz ödemeyi yapıyor

Partnerin en büyük avantajı bir kanalında sorun olursa (para kazanması gider vs) bu sorun diğer kanallarına yansımıyor..Sorun olmayan kanallarının ödemesini almaya devam ediyorsun

Partnerler tabi ki de legaldir

Kardeşim kanalımda 250 abone ve ayda 13000 görüntüleme var adsenseye yeni bagladim 1 hafta oldu olmadı başkada kanalım yok zaten özgün çalışıyorum. bu adsensede banka hesabı filan cart curt en az 200tl olsun diyor ugraşasım gelmiyor o yüzden pek banka hesabım yok paypal hesabina göndersem parayi çekebilirmyim oradan

Kardeşim kanalımda 250 abone ve ayda 13000 görüntüleme var adsenseye yeni bagladim 1 hafta oldu olmadı başkada kanalım yok zaten özgün çalışıyorum. bu adsensede banka hesabı filan cart curt en az 200tl olsun diyor ugraşasım gelmiyor o yüzden pek banka hesabım yok paypal hesabina göndersem parayi çekebilirmyim oradan

PayPal bu aralar sıkıntı çıkartıyor, tercihim Webmoney ile ödeme alman

PayPal bu aralar sıkıntı çıkartıyor, tercihim Webmoney ile ödeme alman

Kardeş şuan ben Adsensedeyim partnere gecebilirmiyim sorunsuz şekilde?

Birde parami hemen çekmek istemiyorum ve yahutta banka hesabima yatırmak istesem mümkünmüdür?

Kanalımda problem olurmu partnerlikte?

Kardeş şuan ben Adsensedeyim partnere gecebilirmiyim sorunsuz şekilde?

Birde parami hemen çekmek istemiyorum ve yahutta banka hesabima yatırmak istesem mümkünmüdür?

Kanalımda problem olurmu partnerlikte?

Geçebilirsin sıkıntı yok banka hesabına da yatırıyor

Problem olmaz.

arkadaşlar şubat kazançlarından kesintiler vb olmadı bende genelde martın 8-9 unda olması lazımdı ?? sizlerde yt analistikte ki kazançlarda kesintiler vb oldumu ?

arkadaşlar bana 1 adet quiz kanal verebilecek var mı? 5 TL param var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri