arkadaşlar bunun için konuda açtım cevap alamadım bide burdan soruyum dün quize para kazanması açık bi kanal bağladım bağladıktan sonra para kazanma kapandı açılmıyor fakat kanal takipte açık gösteriyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bunun için konuda açtım cevap alamadım bide burdan soruyum dün quize para kazanması açık bi kanal bağladım bağladıktan sonra para kazanma kapandı açılmıyor fakat kanal takipte açık gösteriyor
quiz yeni bağlanan kanalın dashboardını hemen açardı bugün bi aksama var heralde . 2 kanal bağladım. 2 saat oldu hala dashboardı aktif etmediler
Nisan kapanan 12 mayisda kesinlestinisanda kapanan kanalın kazancı ne zaman kesinlesir suan baktım kesınlesmemıs yani 30 haziranda ödenecek
quiz yeni bağlanan kanalın dashboardını hemen açardı bugün bi aksama var heralde . 2 kanal bağladım. 2 saat oldu hala dashboardı aktif etmediler
dün 2 kanal bağladım sözleşmeler gelmedi, dashboard'lar aktif olmadı, aksama var galiba
Gelen Sözleşmelere Yani Network yazanına tıklayıp onay veriyor musunuz hocam? yoksa sözleşmenin gelmesi yeterli deyip hiç ellemiyor musunuz?
Onay veriyorum, saniyelik iş zaten de, gelmiyor sözleşme dünden beri.
Onay veriyorum, saniyelik iş zaten de, gelmiyor sözleşme dünden beri.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.